Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Idealista

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ - !!!ÚJ IDŐPONT!!!   Katinka mesél nekünk egy bizarr állásinterjúról, ahol 105 ezer nettót kínáltak 6-8 ember feladatának ellátásáért. Sziasztok! Érdekes állásinterjún vettem részt nemrégiben. Ami már öröm, hogy…..
Idealista 2009.05.06 13:03:02
@Sunder: Bocsánat,de egy szegedi virágüzlet lánc tulajdonosa ,ami relativ közepes vállalkozás,a tavalyi év ugyanazon időszakához hasonlitja a bevételt-természetesen 80-100 ezer a max.fizetés aznélkül is.Apszurdum,a veszteséget simán a munkásokon amortizálják.Egyik barátnőm személyes tapasztalatból mondta el,hogy már alig akar náluk tapasztalattal rendelkező virágkötő dolgozni-de nem nagyon van már másra lehetőság.A marketing felelősük pedig hasonló megterhelést kap,mint amiről a hölgy cikkezett.Persze,olyan,hogy ünnep,hétvége,felejtsék el.Komoly okokra hivatkozva,a munkáltatók-vállalkozók is rettentően meg vannak adóztatva,de nem kifogás,hogy a munkást tegyék rabszolgává.
Személyes tanács-észnél legyünk,mielőbbi kormányváltás reményében,talán egy megreformált(adócsökkentéses)adópolitika a vállalkozókból is humánusabb viszonyulást eredményezne.Talán...ha tudnak érezni-ehhez viszont "embernek"kell lenni.