Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Örmy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Na végre már drága miniszterelnöke tündérországnak elő tetszett kerülni. Már nagyon hiányozott ám amíg távol volt tőlünk, a szeretett népétől. Bizony mondom már éppen itt volt az ideje, hogy rendet tegyen a kételkedők fejében, hiszen maga az ország megmentője, minden…..
A 2003-ban átadott, s az idei évben tíz éves fennállását ünneplő Terminál 2 -t a Lufthansa és a partnerei használják. T2 kifejezetten transzfer forgalmat bonyolít le, az ide érkező utasok kilencven százaléka innen tovább is utazik közelebbi-távolabbi úti célja felé. Egyszer…..
Közel kétmilliárdos uniós támogatásból újította fel belvárosát Nyíregyháza. Az EU-s pénzből - nyílván pályázati feltétel volt – kerékpárúttal is megajándékozta a városvezetés a lakosságot. A közgyűlés döntése alapján a beruházásra még tavaly 90 millió…..
Örmy 2011.05.05 14:04:23
@ferike00001: Én is közlekedéstervező és műszaki ellenőr is vagyok. Teljesen egyetértek veled!
Örmy 2011.05.05 14:05:27
@Nathan D'Xantine: MŰSZAKI ÁTADÁS ÁTVÉTELE ELŐTT NEM VETT FEL SENKI SEMMILYEN ZS-T!!!!
Örmy 2011.05.05 14:17:00
@Nathan D'Xantine: Sajnos ez nem nootbook!
1, De a notebook is akkor van kész amikor aki javítja azt mondja kész van és nem akkor amikor a vevő benéz, és kikapja a kezéből.
2, Valóban sokszor van olyan, hogy a műszaki átadás átvételi bejáráson még nem készült el minden szakág, sőt nincs szerződéssel lefedve minden, mert pl. A Magyar Közút vitatkozik a Polgármesteri Hivatallal, hogy ki állja a cehet.
3., Az aszfaltozók nem ingyen melóznak. De az ő munkaadójuk akkor kerül kifizetésre amikor a sikeres átadás-átvételi eljárás után a teljesitésigazolás is kiállításra kerül.
4., Én - bár sok ilyen eljárásban részt vettem- továbbra sem tudom csak a képek alapján kijelenteni, hogy ez kész. Mikor van kész valami azt ne külsősök döntsék el,(magamat is ideértve ebben az esetben) hanem akik azt készítik, készre jelentik, átveszik.
5, Ha az tiszta egyértelmű beszéd zöld, akkor nagyon tudlak sajnálni.