Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SHoT

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barátaim közül többen is árazócédulát ragasztottak szívük fölé golyóstoll által RIP DIMEBAG felirattal emblémázva pontosan 5 éve, amikor szegény Dimebag-et lelőtték. Mivel hősünk a világ legzseniálisabb RIFF-jeinek és szólóinak volt kreálója, egy perc néma…..
  A fenti videóban Seen, a graffiti keresztapja mesél arról az élményéről, amikor megfestette a híres Hollywood feliratot Los Angelesben. Tovább gomb után magyar fordítás. 1985-ben elkezdtem felfedezni a dolgokat New York városán túl is. Elutaztam Los Angelsebe, Kaliforniába,…..
Annyira nem is volt vészes a helyszín, mint talán egyesek várták, bár néha furcsa illatok csapták meg az ember orrát, de ennyi még belefért. A metróépítkezés park felé néző oldalára festettek természetesen a versenyzők, sikerült úgy beosztani a helyet, hogy pont elég volt…..
Miután nemrég fény derült a write4gold oldaláról a rendezvény új helyszínére, most új fordulattal gazdagodtunk: úgy látszik, hogy mégsem az Alsóerdősor utcai iskola udvarában lesz megtartva a nemzetközi graffiti verseny kelet-európai selejtezője.…..
Egy baromi jó kis dokumentumfilm-szerű ez, fokozottan ajánlott megnézni, franciául van és én sem értettem egy szót sem (na jó, párat, de nem sokat) belőle, viszont nem mindennapi dolgokat mutat be (vagyis de, de nem akárhogy). Mindenkinek javaslom, 53 perc...
Graffiti blog Ilyen is van 2009.04.19 19:11:00
Méghozzá Mexikóban, legalábbis a youtube-ra feltöltő user accountja alapján. Nem nagyon akarom a Magyarországi helyzetet ehhez hasonlítgatni, de tény, hogy egy ilyen videó itthoni elkészülésének legnagyobb hátráltatója nem a rendőrség lenne, hanem az, hogy nincs is egyszerre…..
A 19 éves Daniel Rothero-t kilenc hónap börtönbüntetésre ítéltek, amiért részese volt a csoportosan elkövetett rongálásnak, melynek eredménye 100 000 angol font kár volt a surrey-i, hampshire-i, berkshire-i, dorseti, buckinghamshire-i, és dél-londoni vasútvonalakon 2006 januárja,…..
"Megoldás" a tovább gomb után ..
Új színben pompázik a Montana special-effekt és tagelős kannája, a Montana Spider. Valami spéci anyag van benne, amivel nevéhez hűen pókháló szerű mintázatot húz, és vágottfilc-feelinges tageket lehet vele írni, bár csak a saját capjével (esetleg calligraphy cappel[?])…..
A Tennessee állam beli Crossville-ben mindössze órákkal azután, hogy hivatalosan kihírdették az 5000 dolláros nyomravezetői díjat a felújított belvárosi épületeket összefújkáló személyért cserébe, egy nő telefonált a rendőrségre, hogy feladja saját fiát."Tudta, hogy…..
SHoT 2009.04.20 17:27:14
Graffiti blog Médiafaszság 2008.12.27 12:37:00
Örömmel tudatom, hogy új funkcióval bővül a blog a Google-nek hála, akik végre magyar nyelven is elérhetővé tették a News szolgáltatásukat, habár a Google blogokban már eddig is volt hasonló funkció, de azt az istennek nem tudtam behekkelni ide, viszont most már egyszerűen és…..
SHoT 2009.04.17 23:05:06
Mennyiszer halljuk ezt a fenyegetőzést, persze főleg fórumokon és kommentekben, hát most sokak megelégedésére itt van két kép egy szerencsétlenül járt orosz srácról, akit a vasútőrök vonatfestés közben kaptak el. Lehet élvezkedni...
Graffiti blog Edding 800 review 2009.04.10 14:06:00
Eddig 800 ismertető sok szerettel mindenkinek:) ..
SHoT 2009.04.10 20:45:53
Graffiti blog Pimp my can 2009.02.22 21:06:00
A Monster Colors festékgyártó cég Pimp my can címmel versenyt hirdet, melynek fődíjja nem más, mint 120 kanna a legújabb Monster Premier márkájukból. A címnek megfelelően egy Monster kanna külsejét kell felturbózni dizájnilag, ezt megtehetitek akár közvetlenül a…..
Graffiti blog Graffiti szótár 2008.07.14 10:29:00
Minden közösségnek megvannak a maga belső szavai. A graffiti kifejezésvilága a műfaj eredetének köszönhetően elsősorban angol szavakkal van tele, de jópár dolognak megtalálható a magyar megfelelője is, ám a külső szemlélő számára ezek sem mindig egyértelműek ,…..