Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exira

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három fideszes és egy szabaddemokrata országgyűlési képviselő több parlamenti megszólalásban és írásbeli kérdésekben is firtatta az MVM offshore cégekhez vándorolt milliárdjainak sorsát, ám rendre semmitmondó válaszokat kapnak a kormányzat illetékeseitől. Update: Oszkó…..
exira 2009.11.26 15:32:58
@Pori: Én egyáltalán nem hiszek abban, hogy egyik pártban vannak a gonoszok, a másikban meg a jók! Ha jobban megfigyeled, akkor már régen elkezdődött a helyezkedés! Aki politikusnak megy, ott nálam már a gyanú első szikrája felmerül. Viszont az is igaz, hogy fejétől bűzlik a hal! És ha megfigyeled csak az egyik oldalon bűzlenek a "szociálisan érzékeny" milliárdos fejek (belem fordul ki). Nekik sikerült mindent, mindenkit összemocskolni, összemosni magukkal.
A másik kérdés a diktatúra. Honnan veszed, hogy diktatúra párti volnék? Én X-et emlegettem, az pedig nem diktatúrát jelent!
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
exira 2009.11.10 14:20:51
@kermi: Ebben lehet valami. Olyan tipusú emberek, hogy még a legbéketűrőbb birkalelkűek zsebében is kinyílik a bicska, ha beszólnak vagy beírnak.
exira 2009.11.10 14:40:06
@Birca: Szép vers. Kár, hogy nincs értelme és nem kötődik tárgyhoz.
Viszont megfejtettem a provokátorságnak a mibenlétét:
Én, aki nem szeretek személyeskedni - személyeskedem.
Aki nem szeret káromkodni - káromkodik.
Egy a lényeg, hogy megnyilvánulásaival olyan dolgokra sarkall másokat, ami kívül esik kommunikációs komfortérzetükön.
Ilyenkor pedig a provokált személy -annak ellenére, hogy tudja, hogy igaza van- nem tud érvelni, mert egy egészen más logikai konstellációba kerül és ez erőszakot szül.
Magyarán: ne vitatkozz hülyével, mert levisz a saját szintjére és legyőz a rutinjával és neked már csak a pofánvágás marad.