Regisztráció Blogot indítok
Adatok
newsroom

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EDIT: Tegnap levették, egy kommentelő most beküldte. Közkívánatra.  Vége van mindennek. Képtelenek vagyunk bármi egyebet hozzáfűzni ehhez a vírusvideónak szánt szarhalmazhoz. Hivatalos, sajnos nem hekkelték meg őket. ..
Vad hajsza szórakoztatta a kaliforniai CBS csatorna nézőit, akik a péntek reggeli készülődés közben figyelhették, hogyan próbál meglógni a rendőrök elöl egy nő. A 47 éves Peggy Ann Boesing egy szürke Scionnal trükközött Rancho Santa Margarita közelében. Volt, hogy szembe ment…..
120 kilométer per órás sebességgel csapódott egy éppen kanyarodó Mercedes hátuljának egy hamburgi motoros a város egyik forgalmas kereszteződésében. A német Bild beszámolója szerint a férfi szinte lassítás nélkül ütközött a személyautónak. A karambolt túlélte,…..
A kanadai Vancouverben alig 20 másodpercig élvezhette Keegan  Marshall a kevert harcművészetek (MMA) helyi viadalát, miután ellenfele egy jól irányzott rúgással földre terítette. Az MMA vagyis a Mixed Martial Arts lényege, hogy a versenyzők többféle küzdősport elemeit…..