Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cryo000

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel a postaládámban színes, nyomtatott üzenetet találtam, mely a Jobbik Magyarországért Mozgalomtól érkezett. Mondanám, hogy egyszerű szórólap volt, de hát megszólított, beszélgetést folytatott le velem. Még azt is előre megmondta, melyik kérdésre mit kell válaszolni.…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
cryo000 2009.05.26 08:51:27
László Jánosnak, a Magyar Kerékpárosklub elnökének levele a mesterséges dugóként emlegetett városházi forgalomcsökkentési javaslatról.A Budapesten tervezett rövid, egy hónapos ideiglenes forgalomcsillapítási terv, vagy ötlet nagyon nagy felháborodást keltett, napok óta a…..
cryo000 2009.05.25 09:31:51
@madmanic78:
„...zárt utastér, klíma, belső keringetés, pollenszűrő nekem egészségesebbnek tűnik mint mellettem a bringás a pirosnál ha mondjuk egy Iveco tolja rá a szürkét derékmagasságban..”
Van abban igazság, amit írsz, kétségtelen. Viszont azt is tudjuk, a belső keringetés és a klíma miért szar. Egy biztos, ha kerékpárral megyek belvárosba, akkor maszkban teszem, és nem a főúton tolom (azt meghagyom a „kommandósoknak” :D).
Ha pedig autóval, akkor szívok, ki is jön tőle az allergiám. :( De vannak esetek, amikor muszáj.
 Cseteléskor az operátorral összejönni? Mi jöhet még? Ez nem egy friss sztori kb 3 év történt de érdemes elolvasni több tipikus hiba van benne. Természetesen a részemről. Akkoriban egy 17 éves már szerelem témában nem tapasztalatlan lány voltam. Túl voltam már akkor kettő…..
A tapasztalatok szerint a kerékpárbalesetek felelősei szinte kizárólag a személygépjárművek és teherautók vezetői, akik nem figyelnek kellően a kanyarodás során - állítja a területen jártas ügyvédünk. Nagy Péter szerint az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban keresték meg…..
cryo000 2009.05.11 16:10:35
@kg--: Nézd, a statisztikák azt mutatják, a kerékpár nagyságrenddel biztonságosabb az autónál. Természetesen nem azokról a kerekesekről szól, akik a piroson száguldanak keresztül, hanem az összesről együtt.
Ennél többet erről nem tudok mondani.
Esetleg számszerűsíthetem, hogy hány idióta autóst ill hány kerékpárost pofoztam eddig fel. Hidd el, autósból több volt... (autóval, motorral és kerékpárral közlekedek).
cryo000 2009.05.11 16:19:14
@Yeto: Annak a kerekesnek mindnyájan hasonlókat kívánunk!
Tisztázatlan okokból igazoltattak tömegével bicikliseket a rendőrök szerdán kora este. A biciklisek a klasszikus Critical Mass felvonulás miatt gyűltek össze. A Critical Mass, azaz kritikus tömeg nevű kezdeményezés lényege, hogy több biciklis egy időben egy irányba teker. Azaz nem…..