Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukero (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor kezdjük az alapokkal:Videószerkesztés, és minőség 5-ös! Elegem van már a sok pixelharcból, és a bevezető képsorokat látva már éreztem hogy nem lesz ez egy rossz videó!Zeneválasztás, és vágás 5-ös! Hiába van jól megszerkesztve, ha a zenékkel elcseszed a hangulatot, itt…..
Azthiszem Bravenak tetszene... de most nem látja :D Nagyon szép mozgása van Kuker-nek, erőteljes, gyors és látványos :D Szerintem sokáig fog jutni :P    ..
Kukero (törölt) 2010.09.19 17:01:05
Na itt az én személyes kedvencem és megint nagyot hozott össze. Még ahogy az első partot néztem mondom ez olyan közepes Spiady vidi de a 2. part után mondom igen ez az igazi Spiady akit én imádok. Amit ott 1:36-nál művelt az azért nem semmi. Az az erő meg azok a trükkök.…..
Kukero (törölt) 2010.08.26 22:15:38
Na ezt a videót nemrég találtam :) We Make Beat F**king Crazy ! Jó kis csapatnév. Pár nevet ismerek belőle de amúgy még csapatvideót nem láttam tőlük. Egész jó kis videó lett főleg az első multi az nagyon állat lett csak kicsit rövid. Utánna a csaj shuffol egy kicsit de…..
Kukero (törölt) 2010.08.26 22:01:04
Na ez lesz az én első posztom itt a blogon, szóval szeretném mégegyszer megköszönni Brave-nek hogy megengedte hogy besegítsek. Az első ember akit kiválasztottam az Spiady nagy haverja Rey'steal lett. Elég erős videót hozott össze IJL-re. Szépeket forog, nekem a 2:36-os pörgés jött…..
Kukero (törölt) 2010.08.25 13:46:28
És én előbb tudtam hogy lesz mint ti!! BíBíBí!!Nah jó nem gyerekeskedek! :) Szucsdeejay alap hozza magát, szóval nagyon szép partokat pakolt a videóba! Schenker is eléggé összekapta magát, és a jobbik énjével állt elő! Egy komolyabb hiba volt, amikor majdnem…..
Kukero (törölt) 2010.08.15 22:08:37
Nem mindennapi hogy magyar feat-eljen egy olyan kaliberű jumperrel mint Jagr.. Ezért mindenképpen nagy szó a közös videó! Bár a címét nem értem.. Distance Brothers (távolság testvérek???) sose voltam jó angolos.. Jagr első partján a csíkozás rettenetesen zavaró, elveszi a…..
Megdöbbentően jól szerepeltünk mi magyarok a "spanyol nemzetközi ligán" (nagyon nagy képzavar). Mivel nem lehet mindenkihez írni kommentet ezért most csak kirakom a továbbjutokat, és linkeket! Remélem megértitek! De gratulálok mindenkinek! Csak így…..
Kukero (törölt) 2010.02.21 13:23:21
Elég erősen kezdte az évet Viitiinhoo! Ebben a videóban szinte minden megvan ami egy jó videóhoz kell! Remek zenék, jó vágások, és szép jump! Különösen tetszenek a deszkás részek, amikor főlé meg alá rakják a kamerát! Az effektek is jók! És van pár egyéni megmozdulás is!…..
Kukero (törölt) 2010.02.21 09:44:09
Jumpstyle is my style! TaPsik 2010.01.16 19:00:00
A videó egyedül Kalmi kedvéért kerül ki, hisz Tapsik a "kedvenc" jumpere.. xDMivel jelenleg Győr és Budapest közt ülök a buszon ezért nem eshet semmi bántódásom.. amúgy nem mernék Tapsikot kirakni, mert Kalmi leszedné a fejem.. :PTudni kell róla, hogy állandóan…..
Kukero (törölt) 2010.01.16 21:23:53
Jumpstyle is my style! Kuker 2009.12.28 21:02:37
Már a zene miatt megérné kirakni a videót, mert ez a kedvenc szenvedősőm.. De kezdtem utálni a csávót.. Videóról videóra egyre jobb és ezt nem akarom látni.. Úgy jumpol ahogy én szeretnék.. nemérrr......Viccen kívűl az az alap az eszméletlen szép!! Az ownstyle elemekkel meg meg…..
Jumpstyle is my style! Kuker 2009.12.24 21:22:23
Nem fogok elcsépelt és semmit mondó karácsonyi szövegeket bemásolni, vagy kívánni sok boldog hülyeséget mert semmi értelmét nem látom! Helyette inkább az örök kedvenc old school legyen az ami kicsit felvidítja az amúgy szürke napokat. Ilyet se lehet látni…..
Kuker srác is a legjobb 16 között van már a nemzetközi ligán, ami nagyon is szép eredmény! A mostani videója már koránt sem olyan mint a régiek! Számomra egy teljesen új Kuker jumpol ezen a videón! Nagyon sokat fejlődött a srác, ami mindenképp a javára vált! Nem nagyon…..
cucu barátom adta a linket! Igazából se ő sem én nem vagyunk otthon nagyon a zenei részben, tehát nem tudjuk, hogy mennyire friss a muzsika.. De abból hogy a YouTube és a Google is csupán azt az egyetlen egy videót hozza ki a cím alapján, abból arra következtetek, hogy nem lehet…..
Kukero (törölt) 2009.10.15 21:16:17
Mint tudjátok kis hazánkat hárman "képviselik" a nemzetközi ligán! Mivel ők jelentkeztek rá, ezért szurkoljunk nekik!!Korábban bemutattam a két SideJump-ban induló videót (Flam, Adam), most pedig az eredményeket tenném közre! Persze csak a ránk is vonatkozókat!Group…..
Jumpstyle is my style! Szavazás 2009.08.24 18:06:00
Akkor kezdjük egy egyszerű kérdéssel! Ha bejön, akkor lehet még irok néha ki szavazásokat! Szerintem ez pont aktuális.. Ez a hulladék nem ismeri fel az ékezetet, tehát ezért nincs kirakva sehol.. ettől még szerintem érthető! :) Get your own…..
Kukero (törölt) 2009.08.24 21:41:54
Bocsi Kuker csak most volt időm kirakni! Késtem vele pár napot tudom! Sajnálom!! Az új intróval kapcsolatban: a zene tökéletes, a jump részletek tökéletesek, maga az intro tökéletes!! De ha ezentúl minden duo videótok elött ezt a 45mp-t be akarjátok vágni... akkor…..
10 duo videó egymás után!! És nem is akármilyenek!! Nagyon jó ötletekkel tarkított szép kivitelezés amit ezek a lányok bemutattak! :D Abszulút nagy esélyük van a duo ligában jó elől végezni!! A kezdő zene az isten, a mozgások nagyon jók, az összeszokottság látszik! Egyedül…..
Kukero (törölt) 2009.07.22 18:16:03
Őszintén szólva nem vagyok oda ezekért a Trailerekért.. csak arra jók, hogy felhuzzanak.. mint most ez is! Nagyon jól sikerült! És elég ígéretesnek tűnik a videó és ilyenkor többet akarok! Az egészet! De még várnom kell!! Ezért utállom ezeket! Kiváncsian várom mi fog…..
Komolyan nem akarok én belekötni semmibe, mert jó ez így ahogy van! De nem birom ki...VAN OLYAN DOLOG A VILÁGON AMIBE NRG NEM RÚG BELE?????:D:Dvoltmár NRG feat lámpaoszlop... NRG feat fal... NRG feat szék... mijönmég??azért zárójelben jelezném meg, hogy az előző jobban…..
Jumpstyle is my style! Miért?? 2009.07.01 22:39:58
Miért kell nekik ilyen korán összekerülni?? Máshogy kellene megszervezni! Miért nem lehet hogy ne essen ki valaki? Nem hiszem el! Miért nekem kell döntenem felettük?? Nem tudok! Ők négyen azok akik közül akárki egy liga döntőben simán megállná a helyét! Négy különböző…..
Kukero (törölt) 2009.07.02 08:15:47
Nah kezdjük időrendi sorrendben a dolgokat! Előszőr a majdnem 9 perces tinnyei fellépést mutatnám meg nektek, hisz nem lett akármilyen! Már ott olyan dolgokat művelnek, hogy az agyam eldobom és azért 9 perc kemény jump az enyhén szólva is fárasztó dolog!! A duókban olyat alkotnak,…..
Nagyon szép helyeken jumpolnak a srácok! Már azért megéri megnézni a videót! Meg a sok hülye fejért amik bámulják őket, hogy ki lehet ez a barom... :) Majdnem mindegyik fején ottvan az a homokos tekintet, de a jump az szép! Nekem kicsit túlságosan előredől, de nemgáz!…..
Nah ittvan az esély a nagy magyar párosok kialakulására?? Leslee és Adam után most Kuker és NRG is olyan duo videót csinált, hogy 5/5 nevetségesen kis pontszám rá! Abszolút jó videó lett!! Már-már profi!! Ebben a mocskos duoban egyetlen hiba sem volt!! Ez hihetetlen!! És tudjátok…..
Kukero (törölt) 2009.05.25 14:37:28
Jumpstyle is my style! JumpS'hit 2009.05.11 20:20:00
Mivel nem túl sok érdemi véleményt kaptam, és mivel kötözködős kedvem van és mivel leszarom ezért úgy döntöttem időközönként lesz egy-egy JumpS'hit videó! Mostani csodálatos műt ott döntöttem el amikor megláttam azt a gyökéret az agyonszerkesztett kajak raj képpel az…..
Kukero (törölt) 2009.05.11 20:37:07