Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prace Lee

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik nevem Prace Lee. Tudom, hogy nem normális dolog, ha egy kutyagyereknek több neve van, de az sem normális, ha fél éves korára több gazdája van. Tipikus eset vagyok a megtalálóim szerint...  Meg sem kellett volna születnem, mert épp elég a gazdátlan kutya az országban, de…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
Prace Lee 2009.12.19 19:37:06
@hüjehalyó: Menni kellett vásárolni a Tescoba karácsonyra! :D A hétvége amúgy is veszélyes, minden hülye autóba ül, de ma aztán nagyon...
Prace Lee 2009.12.19 19:40:55
@Professzore: Volt olyan tél, amikor az fél utca az én öreg 120-as Skodámat használta, mert csak azzal lehetett közlekedni, azzal vitték dokihoz a gyereket, nagymamát. Csomagtartóban 25 kg mész, és mindenhova bement.
Változtatás nélkül közöljük a Lelenc.hu hírét:"Teltház van az Illatos úton! Volt már ilyen, de most hetek óta - az állatvédő szervezetek minden erőfeszítése ellenére - folyamatosan teltház van. A Telep feladata Budapest közterületeiről begyűjteni a kóbor kutyákat, és…..
Prace Lee 2009.12.11 16:42:29
@kutya vacsorája: Láthatóan az eredeti közlemény minden szavát megválogatták a Lelencesek, hogy az jöjjön le, aminek szánták. Nem azért mert nagy a fejük, hanem mert sok év tapasztalat áll mögöttük.
autózz! Most akkor merre tovább? 2009.05.12 08:01:00
Ismét itt egy kis agytorna a KRESZ szabályokra kiéhezett olvasóknak. Zsolt igazán színes illusztrációt is csatolt írásához. Bár az ábra egyszerűnek tűnik, levélírónk mégis folyton gondolkódóba esik, vajon mi a helyes ebben a szituációban. Ti mit gondoltok? Szeretném…..
Tisztában vagyok vele, hogy a világon viszonylag sok olyan - szakállas - vicceskedési lehetőség van, amellyel nem illik humorizálni, vagy azért mert fárasztó és blőd, vagy azért, mert bizonyos - nem egyszer technikai - feltételek, körülmények folytán egy kérdést nem lehet…..