Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrslave

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintetek proli dolog kajajeggyel fizetni? Lehet Milánón kívül normális cuccokat kapni ezen a kibaszott kontinensen? Ha ilyesmiken gondolkozol, mi tudjuk hol találod meg a kielégítő választ! Egy magyar srác blogja: B (legyél) THE BEST (a legjobb)! (Tuti, hogy egy…..
Subba Mi folyik Pécsen? 2010.01.12 13:00:00
Gratulálunk a Kulturális Fővároshoz, reméljük siker lesz, de szerintünk a jövőbe látó webkamera mindenképpen nagy eredmény már most! Nálam tegnap már 6 perccel előrébb látott, lehet, hogy most fejlesztik, hogy a választásokig ellehessen látni vele...
mrslave 2010.01.12 14:09:44
Tisztázandó, ez volt az indexes cikk: index.hu/kultur/2010/01/10/hivatalosan_is_pecs_europa_kulturalis_fovarosa/

Jogos-jogos.. de sok jó érzésű embert sértett a stílus szerintem. És erre érkezett válaszként a cikk: pecsiujsag.hu/index.php?p=article&aid=25318

Már azt hittem, a nagy index kontra Pécs ellentét ezen a szálon fokozódik, de mint látom, Pécs csak simán hülye ürügyökkel gyalázható (?) patkánytanya a fővárosi közvéleményben, nem kell ide semmilyen játszma.
mrslave 2010.01.12 14:34:40
@Subba Daddy: No problem, az óra valóban mókás ;)

A valódi probléma, ami miatt a posztra felfigyeltem, az az általános rossz vélemény Pécsről, ami vagy mostanában alakult, vagy az aktuális események miatt csak most kapott hangot. A kultúrát, amiért a város (elvileg) elnyerte a mostanában oly sokszor hallható címet, a Pécsett élő emberek teremtik. Nem pedig azok, akik miatt bármilyen okból kifolyólag nem valósultak meg időben a beruházások. Hogy ítélhet el bárki, aki akár a fővárosban, akár máshol él egy városnyi remek embert a politikai éra alapján? Szerintem a legtöbb pécsi polgárt - akit érdekel egyáltalán ez a téma - rosszul érinti, hogy az EKF körüli botrányok miatt országszerte képesek vagyunk figyelmen kívül hagyni, hogy talán ezek mögött rejlenek igazi értékek, amik miatt büszke lehet a város erre a címre.

Ennek tükrében bosszant fel engem is már minden Péccsel kapcsolatos cikk, poszt, komment, amiben valamilyen offenzív megnyilvánulás csak csírázik esetleg.