Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svrider

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két-három hete jót vigyorogtunk ezen a képen, ezen a zseniális paródián, amiben annyi minden benne van az utóbbi 2 évből. Előregisztráció a regisztrációra, fenomenális ötlet! Ráadásul megcsinálják. No nem Kecelen és egy nemlétező napon, de lesz előregisztráció.…..
Ez a nyár volt az első, amikor Budapesten tekergőzve már egyáltalán nem irigykedtem más európai városok előrehaladott kerékpáros kultúrájára. Az alábbi – Budapesten készült! – fotók is bizonyítják, hogy felzárkóztunk. Örüljetek velünk, és küldjetek ti is érdekes…..
Július 29-én lesz vendége a Blue sPot Cafénak a Pribojszki Mátyás Band. Amikor a zenekar névadójától, szájharmonikás-énekesétől megkérdeztem, hogy milyen műsorra számíthat a közönség, ő kijelentette: „Július 28-án van a születésnapom, ezért biztos, hogy nagyon vidám…..
Mi is megírtuk korábban, hogy a Discovery Channel egyik legsikeresebb műsorának, a Man vs. Wild (Ember a vadon ellen) című dokurealitynek maximum a címe veszélyes, hiszen a főszereplő Bear Grylls a vadon helyett pihepuha ágyban alszik a forgatás alatt, és a nyersen elfogyasztott…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
svrider 2011.05.30 13:56:32
@Takony_fősámán: Te meg sírnál, hogy milyen drága a kenyér meg a tej, mert lehet neked még nem mondták de ezek nem a boltban nőnek. Húzd ki a seggedből a nyeregrudat, lépj hátra és b@szd arcon magad!
Vin Diesel és Paul Walker nem csak tövig fogja nyomni a gázpedált, hanem olykor előveszik a stukkert is. Ezúttal Rio de Janeiroban koptatják az aszfaltot, ahol rájuk akad egy fejvadász (Dwayne Johnson) és bandája, ezen kívül egy üzletember embereivel is meggyűlik a bajuk. A franciák…..
A héten  az Országgyűlés dönt a BOM által elkészített olimpiatörvény sorsáról, amely megalapozhatja a 2011-ben benyújtandó pályázat sikerét. A Fővárosi Közgyűlés már megszavazta, egyhangúlag. Az országgyűlésben a törvény elfogadásához a jelen lévő…..
Az autópályás jobbról előzést már szinte megszoktuk, volt is szó róla már elég sokszor. Városban viszont több irányból jöhet bárki, nem csak autóval, hanem akár gyalog is, ezért különösen veszélyes ilyemit tenni. Zsolt a zebrán engedett épp át egy puhatestűt, amikor…..
Ismét fokozott ellenőrzést tart a rendőrség, két napig kiemelt figyelemre számíthatnak a motorkerékpárosok - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. A közlekedőket és járműveiket is ellenőrzik az ország útjain szerdán és csütörtökön. A kontroll oka, hogy magas a…..