Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Devecseri Titusz

40 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alternatív valóság Keresztutak 2013.07.02 17:11:11
El sem hiszem, hogy nagyságrendileg két és fél éve nem keseregtem a blogomban. Úgy látszik, hogy a szépet és jót megélem, a rosszat pedig kisírom magamból. Létezik gyermekágyi depresszió apáknál? Ha létezik, akkor benne vagyok. Andi szerint ha keserű érzéseim vannak, akkor az…..
Hosszú napok, hetek telnek hangtalanÉrtelmetlen fájdalommal teltenZavartalanLélekgyilkos malom.Ki rontott először ki tudja márA félelmünk foglyai lettünk, a múltMélabúba zárKószálok a fagyott avaronElfeledtem már milyen az - vágyniMagamat, kapcsolatunkat sajnosRosszabbá válni Nap…..
Alternatív valóság 1148 2011.01.23 00:34:00
Átkozta a saját hülyeségét. Meg tudta volna fojtani Andort, pedig ha egy tükörben bele tudott volna nézni a saját szemébe, megmondta volna magának, hogy Te voltál a hülye bazmeg, Te mentél bele ebbe a játékba. Rárúgott egy adag port a bocskorával a vísítva röhögő Andorra, de…..
I've been shouting to my own nature for a long time But how it could be else - no one heard it. I shouted over our burnt boats, But there's no way leading back.   I need your blaze, but can't feel.   Looks like you are three. One was the reflecting friend Another was my…..
Közel fél év, ami elválaszt az utolsó bejegyzéstől. Nem voltam itt, mert nem éreztem szükségét. Építettem a szalmaházam, de én vagyok önmagam farkasa. Percek teszik semmivé hónapok munkáját...http://www.youtube.com/watch?v=atsDv2x4pXwParadise Lost- Goneaccept this bitter…..
Pontosan három éve mondtam igent, ellenben Titusszal. Hogy jó döntés volt-e? Nincsenek jó döntések, vagy jó események, csak szeretnénk hinni, hogy minden fehér vagy fekete. A dolgok egyből sosem mutatják meg a valódi arcukat.Hogy miben jó? Megtanultam tűrni, tanultam nagy adag…..
Devecseri Titusz 2010.05.29 06:51:10
@7_of_9: Megélni évek, visszatekintve csupán egykori képek halmaza... főként statikus képekben emlékezem. Így nézve pedig csupán néhány pillanat :)
Érdekes álmom volt ma reggel, csak kivonatosan, mert elvileg dolgozni keltem fel:Közelgett a vész, és az én dolgom volt megvédeni egy gyermeket és az anyját, de hírt hoztak, hogy anyám haldoklik, és én elmentem őt megkeresni. Képes voltam repülni, nem éreztem fájdalmat, csodáltak,…..
Alternatív valóság Tánc 2010.05.09 00:20:00
Nézte és nem hitte. Itt van fent Budán egy jótékonysági esten, és Kinga ott táncol egy ránézésre vérprofi sráccal a parketten. Nagyon kicsi ország...Tibor meg a nője Anna valahova eltűnték magukat. Titusz nem igazén szerette a táncos helyeket, de Tibor megagitálta, hogy…..
Már mintha nem is az én életem lenne, lepörögnek rólam a szidalmak, mint ahogy az esőcseppek csurognak csendben a kocsiról az udvaron ebben a vigasztalan állandó esőben. Még annak idején pszichológus javasolta, hogy kiborító szituációkban lépjek ki gondolatban magamból, és a…..
Alternatív valóság Asszimetria 2010.03.01 06:51:00
Valamikor másfél hete, a múltam egy szeletén méláztam: mai napig nem tartom épelméjűnek Andit miatta - ő visszanézve tagadja... Annak idején, amikor a Blankától kapott kosár kamaszként a mélységeimbe taszított, versek hátán éltem túl. Sötét, depresszív,…..
Az elmúlt napokban elmélkedtem. Hogy miért megy tönkre egy kapcsolat. A régi sérelmeken való rágódástól? A bizalom hiányától? A kommunikációs csődtől? Rájöttem, hogy ezek csak mind következmények. Van egy véleményem.Mi az egyik alapvető igénye az egyéniségednek? A…..
Devecseri Titusz 2010.02.19 05:52:11
@7_of_9: Na és milyen volt? Ha nem költesz rá, hogy jutottál be?

Az első kommentet köszönöm. A kölcsönös tisztelet témaköre érdekes, még boncolgatnom kellene, mert elég megfoghatatlan. Te nem írsz blogot? ;)
Nem hittem hogy ilyen öreg vagyok Hozzád képest. Írtam valahol a koromat, vagy csak öregnek érződöm, vagy csak relatív öregség? :) Sajnálom, hogy eddig nem jött össze a metódus, de semmi nem megy elsőre. Mindennek oka van. Kell idő, hogy az ember megtalálja önmagát, hogy aztán keressen maga mellé. Nagykönyv szerint.
Devecseri Titusz 2010.03.01 06:21:44
@7_of_9: Akkor megértem, hogy költesz mozira ;) Így visszagondolva tényleg nem egy nagy film, nagyon habos, mélységek nélkül, de akkor valamiért betalált a cukormáz, sebezhető voltam. Biológiailag nem vagyok idősebb Nálad, de öregebbnek látszok kb. 8 évvel, és öregebbnek érzem magam, mint aminek látszom :D
Kár a blogért...
 Kommentet válaszoltam volna kedvenc 7of9-omnak, de olyan felismerésre jutottam, amelyet inkább postosítok:Azóta egyébként gondolkoztam, nem a 'nő' ragadott meg, hanem az érzelem, amit átélni vagy képes, mert annyira más csomagolást kap a szokványos alkotásokhoz képest, hogy…..
Devecseri Titusz 2010.02.12 07:31:42
@7_of_9: Nézd meg mindenképp, el kell menni másik moziba, legyél Te is kiszolgálva. Nem lennék házasember, én vinnélek ;P
3 óra olyan dologra amit szeretsz csinálni? Bár lehet hogy a mozi Neked nem nagy élmény :D
Gyerekkorom óta nem voltam farsangi buliban. Minek öltöznék szívesen? Hm. Egyenruhában voltam eleget, így abba biztosan nem. Most bizonyára kékre festeném magam :D De Te biztosan jól fogsz festeni, így jó szórakozást! Azért megnéznélek! Elismerésem az elhivatottságodért!
Magamhoz illő párt választottam:Szeretlek Neytiri! Egy nem létező személy felé irányuló mély szeretet és vágy hűtlenségnek számít-e? A megfejtő harangjátékot kap ajándékba.Ez az Avatar-koncepció a párhuzamos valóság témaköréhez érdekesen kapcsolódik, még…..
Devecseri Titusz 2010.02.10 01:38:26
@7_of_9: Ha Te bennfenntesként ajánlod, akkor feltétlenül megnézem, bár mit ér egy történet 7of9 nélkül? :))).
Alternatív valóság Memento mori 2009.09.30 00:10:00
Disszonáns érzésekkel vagyok tele.A mai vitánk után Andi megkért, hogy csomagoljak össze, és menjek el. Mert ennek így nincs tovább értelme. És igaza van. Korábban ha ezt tette, akkor egy hétig aludtam a földön a dolgozóban, majd utána ment minden tovább. De nem ma. Egy ideig…..
Devecseri Titusz 2010.01.18 19:39:12
@7_of_9: Ejj elveszett az előbb a válaszkommentem, most meg menet van. Majd jelentkezem :)
Devecseri Titusz 2010.01.21 22:37:14
@7_of_9: Láttam, sajnálom, hogy nem kísértem figyelemmel. Bocsánatot kérek Tőled, hálátlan vagyok a figyelmeddel. Az életem mostanában olyan volt, mint a folyó jégzajláskor. Az élet is úgy szép, ha zajlik... Rengeteg minden történt, de inkább a belső életről szól a blog, így hát arról. Lezártam a libikóka korszakomat, úgy döntöttem, maradok, kitartok bármi áron. Reiki mester Pál barátom tanácsa alapján elhagytam a langyos önsajnálat pocsolyáját. Szuicid érzésekkel teli ciklus is volt, de szintén ő mondta, hogy itt se végezzek félmunkát: a legmagassabb hídról a legfagyosabb vízbe. De nem, nem adom meg magam :)
Devecseri Titusz 2010.02.09 15:05:00
@7_of_9: Ez így van. És Érte mindent!
Most közvetlenül Hozzád fordulok, kedves Olvasó! Megkeresett a napokban levélben egy kedves hölgy, Orsi:"A szakdolgozatomhoz keresek 18. életévüket betöltött résztvevőket. Blogokkal kapcsolatos szokásokkal (írás, olvasás, hozzászólás) foglalkozó, leíró-feltáró jellegű…..
Orbaneja mellett volt. Több mint két hete úton, és rohadtul fájt a bal térde. Komolyabb megterhelés esetén még középiskolásként is az adta fel leghamarabb, a műtét meg a rehab óta meg természetesen még érzékenyebb volt.Andor, az egyik mentora annyit mondott neki az út előtt:…..
Üveggyöngyöt a disznóknak, igazgyöngyöt 7_of_9-nak :)http://www.youtube.com/watch?v=Sf62fQKl_M4..
Alternatív valóság Amorf anyag 2009.09.10 01:27:00
Robbanásszerű robaj. Ennyire emlékszik. Fura elegye a fém gyűrődésének, a légzsák berobbanásának. Nézte az ócska berendezést a kórházi szobában, és próbált emlékezni. Semmi nem maradt meg, csak a robaj. Már itt a szobában ébredt fel.A sors fura fintora volt, hogy bár az…..
Különös, fojtogató, de varázslatos álmom volt. Blogba illő. Egy nap alternatív életemre eszméltem. Ami máshogy alakult. Egy csoportterápiás foglalkozáson voltam, a régi óvodai szobámban. Cinikus, keserű pszichológus volt a karmester, és én elsők között érkeztem. Majd…..
Alternatív valóság Erőszak 2009.06.17 02:07:00
A ciklusok váltakoznak, mint az évszakok az életemben. Ritkán szép és jó, és a nehézségek ilyenkor csak próbatételek, hogy elhiggyem, hogy haladok és ezek csak az ellenállás jelei.De minden ciklusban sokszor porba vagyok tiporva, sárba taposva. És ez a konstans fájdalom már…..
Alternatív valóság Folyam 2009.05.03 12:38:00
Juiceként itta meg. És szar volt az íze. Nincs mit szépíteni, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy kollégista kora óta minden szart képes volt megenni és meginni, ami ahhoz képest, hogy gyermekkorában olyan finnyás volt, hogy maga után sem volt ugyanabból a pohárból inni,…..
Hát mit ne mondjak, tartalmas fél év van mögöttem. Elmentem pszichológushoz hogy az elcseszett párkapcsolatom rendberakásrához segítséget kérjek, végülis fasza önismeret kerekedett ki belőle. Olyan dolgokat tudtam meg magamról, amiket nem sejtettem volna, és beismertem, hogy…..
Várakozott. Az akivel tárgyalt volna, már 20 percet késett, de folyamatosan foglalt volt a telefonja. Nem baj, úgyis tele volt a feje a legújabb projekttel.Bármi ami addiktív volt, alkalmas volt Titusznak a létezéshez. Alkohol, hibajavító oldószer, sebesség, fájdalom, egyre ment. Most…..
Alternatív valóság Blanka 2008.10.08 23:20:00
Az esztergomi középiskolai éveire mindig szívesen gondolt vissza. Imádta a várost, ahol férfivá érett, ha később vissza is ment párszor üzleti ügyben, mindig rótta kicsit az utcákat pár megkopott emlékképért sóvárogva.Most is érzi visszaidézve azt a nyers pokoli…..
Szolgálati közlemény: Kedves 7_of_9! Kérlek ha már visszahoztál halottaimból, tápláld tüzem a galaktikával! Beszkennelnéd kérlek és elküdenéd a devecseri.titusz(kukac)gmail(pont)com ra az említett cikket? Hálám a sírig kísérne!6-os. 4 a 2-höz azért adott a szigeten…..