Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k5ozkodo

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rohadt életbe... A bankom... 2011.03.16 20:16:00
Na jó estét mindenkinek!Én hülye a mai teljesen nyugis, dolgozgatós, ültetgetős nap után gondoltam elrendezem az elmaradt régebbi ügyeim egyikét.Tavaly októberben lakóhelyet változtattam, a költözés kapcsán ugye végig kell látogatni az összes szolgáltatót. Ez már önmagában…..
A tegnap nyilvánosságra került hangfelvételből kiderült, Lázár János szerint mennyit érnek a nincstelenek. Az első felháborodást félretéve kövessük a gondolatmenetet, érezzük magunkat a húspiacon, és árazzuk be a vagyonnyilatkozata alapján jómódúnak mondható Lázár…..
A rohadt életbe... Lázár Janinak 2011.03.20 10:19:00
Jani te, Hallod-e? Jer ide, Jer, ha mondom, Rontom-bontom, Ülj meg itten az ölemben, De ne moccanj, mert különben Meg talállak csípni, Igy ni! Ugye fáj? Hát ne kiabálj. Szájadat betedd, S nyisd ki füledet, Nyisd ki ezt a kis kaput; Majd meglátod, hogy mi fut Rajta át fejedbe... Egy kis…..
Egyre idegesebb vagyok Líbia témában, napok óta gyakorlatilag negyed óránként ellenőrzöm az összes nagyobb (Al Jazeera, CNN, BBC, Index, Origo) sajtóorgánum híreit Líbia témában. Sajnálom az ott élő embereket, ugyan nincs a birtokomban olyan információ amiről el tudom dönteni,…..
…soha nem voltam az a politizáló típus, azt lehet mondani, hogy a politikában naprakész vagyok nagyjából a 89-es rendszerváltás óta. Nem sütnék magamra se jobbos, se balos bélyeget, valahogy soha nem tudtam azonosulni egyik oldal hozzáállásával sem, hogy „beálljak a…..