Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VADER-1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken érkezik Madonna új nagylemezének első hivatalosan kiadott dala, a Give Me All Your Luvin', ez pedig itt a single borítója, amin az 53 éves Madonna minimum 20, de egyesek szerint akár 30 évet is simán letagadhatna. Éljenek a modern képfeldolgozó szoftverek!Kevesebb, mint két…..
Magyarország nem egy Amerika, ahol túlságosan sokat foglalkoznának a politikusok kinézetével, de a Véleményvezér blogon a minap kirakott 2002-es Orbán fotó mellbevágott minket. Orbán a 8 év ellenzékiség alatt legkevesebb 20 évet öregedett. Különösen durva a kép, ha…..
VADER-1 2010.06.13 06:02:47
@-JzK-:

Zseniális! Én csak tudom... ;)
A Disney úgy döntött, hogy a Miramax Films new york-i és a los angeles-i irodáit bezáratja, ami azt jelenti, hogy 80 embernek a szolgálataira nem tartanak tovább igényt. Hat Miramaxos film vár forgalmazásra éppen, pl. a Last Night, a The Debt és a The Tempest, ezekre az a sors vár,…..
VADER-1 2010.01.29 04:38:39
@flimo13:

Bazzz, elsőre azt olvastam, hogy "nagyot már nem csókolóztam..." :)

Megyek aludni...
Ha egy meccsen negyvenezren néznék, ahogy újra meg újra elfutok a szélen, kicselezem az emberemet, aztán megint, de a fiúk, mintha térdig homokban törnének előre, még mindig negyven méterre vannak, de az se lenne jobb, ha ott lennének, mert az egyik egy reménytelen…..
VADER-1 2009.09.07 15:18:17
@RobinGood:
(Ponyvaregényt bírod?)
 A rendszámok sok hülyeséget kihoznak az emberekből, mi például a főiskola ideje alatt folyamatosan figyeltük, hogy melyik a "legfrissebb", Füge kollégám (a plateboy) adatbázist épített belőlük, mások pedig az Isten pénzéért vesznek maguknak vicces, bár…..