Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Davidsonharley

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pau Víctor ismét betalált, már 17. találatát jegyezte az idényben. Egészen elképesztő. Guille Fernández először kezdett, az őt váltó Guiu pedig gólt lőtt és kiharcolt egy tizenegyest is. A végeredményt pedig Moha Moukhliss állította be büntetőből...
A 17 esztendős svéd középpályásért Fabrizio Romano információi szerint 7+3 millió eurót fizet a klub.  ..
A spanyol bajnokság 15. fordulójának rangadóján az FC Barcelona fogadja az Atletico Madrid csapatát...
Davidsonharley 2024.01.27 22:45:14
@Balázs37.: A sok felmerülő kérdés mellet az is rejtély , hogy a szezon hátralevő meccseire ill. közvetlenül a játékosokra ez milyen hatással lesz.
Barcanoticias El Clásico elé 2023.10.28 14:30:55
Az FC Barcelona a Real Madridot fogadja a spanyol bajnokság 11. fordulójában. Lewandowski, Raphinha és Koundé is visszatérhet...
Barcanoticias Gavi rendben lesz! 2023.10.11 11:23:18
Úgy néz ki megússza a Barcelona, Gavi nem sérült meg...
  Félix és Cancelo is már a Barcelona hivatalos felületein pózolnak. ?❤️..
Közel volt a Barcelona, hogy trófeával kezdje az évet, de 2-1-es állásnál a 90. percben jött Villalibre egyenlítő gólja, amivel hosszabbításra mentette a Bilbaonak a mérkőzést. Alig kezdődött el a kétszer tizenöt perc, már a Bilbaonál volt az előny, Inaki Williams hatalmas lövését a katalán védelem…..
Davidsonharley 2021.01.05 20:40:20
@Robi71: Egy véleményen vagyunk. Nem mernék jóslatokba bocsátkozni, de látván eddigi teljesítményét a fizikai adottságai nem társulnak a technikai tudásával. Bár anno Messinél sem gondoltam volna.
Davidsonharley 2021.01.05 20:55:00
@Robi71: Valóban nem lehet összehasonlítani a 7 évvel ezelőtti helyzetet a maival több okból sem. Akkor még a reál játékosain kívül a futballvilág majd mindegyik "pengése" itt focizott volna a Barcában. Ma már ez messze nincs így.
Kérjük lájkold Facebook oldalunkat!..
Davidsonharley 2021.01.01 16:35:38
@Robi71: Részben egyet értek Veled. De azt senki nem tudja velem megetetni, hogy egy ember ne viselje tetteinek és döntéseinek súlyát és következményeit. Gondolom ezt Te is így kezeled akár a családodban vagy akár a munkahelyeden.
A sociok reakcióit illetve inkább a tehetetlenségeit pedig én sem értem. Ez nem egy hirtelen kirobbant balhé volt hanem évek alatt összegyűlt és folyamatosan görgetett problémahalmaz. Innen 2000 km-ről nem látni, hogy mi volt az oka a hosszú időn át tartó töketlenkedésnek és csendes szemlehunyásnak.
Davidsonharley 2021.01.01 18:04:39
@Robi71: Ez a világjárvány arra volt "jó" a futballvilágban ( már ha tehetek ilyen ellentmondásos kijelentést a rengeteg tragédia tükrében) hogy valamelyest normalizálja a játékosok piaci árát. Talán már nem lesznek 150-200 milliós vételi árak. De nekünk azt a tényt el kell fogadnunk, hogy továbbra is mi vásárolhatunk egyike a legdrágábban. (és persze eladni a legolcsóbban).....Na jó ez kissé cinikus volt, de az idei évtől sokat várok. Ezt nem a kupák mennyiségében mérem. De egy ilyen klub nem maradhat sokáig ilyen helyzetben. Bár erre rossz példa a Milan vagy a MU. Mégis abban bízom titokban, hogy az új vezetésnek sikerül valamennyire egyenesbe hozni a klubbot és hogy az utánpótlás keretein belül vannak rejtett értékeink. .......Vagy most mi van...ébredjek fel??:-)
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..