Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betemetaho

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szöveg, a koreográfia, a rap, az öltözékek meg ez az egész szám annyira lehetetlen, hogy muszáj megnézned ..
Lövésem sincs, hogy ez most akkor vicc vagy nem vagy de, mert ez maga a tökély, kötelező végignézni és igen, régi, össze na karmold magad. Pacsi Karajnak! ..
betemetaho 2012.11.27 11:09:01
Legutóbb a TOP50 rock-metál dobost idéztük meg nektek, most pedig közösen nyálazzuk át a brit Rhythm magazin online szavazásának eredményét az utóbbi 25 év legjobb dobosával kapcsolatban. Szokás szerint vannak érdekességek, de egy biztos: a 18 karikás…..
Kérem szépen, az HBO jófejségének köszönhetően óriási megtiszteltetés érte a comment:com-ot: részt vehetünk a vasárnap kezdődő, és négy napon át tartó Monte Carlo-i tévéfesztiválon, ami ráadásul idén ünnepli az 50. születésnapját, szóval fasza puccos kis buli lesz,…..
A Tankcsapda Minden jót albumához kapcsolódóan már láthattunk egy klipet a Köszönet doktor című dalra, de azt még jóval a nagylemez őszi megjelenése előtt, tavaly nyáron készítette a debreceni trió. Most viszont itt a következő videó a Mindentől távolra, amit Tokay Péter…..
betemetaho 2010.03.29 10:07:51
Piroslap Lehet más a zaklatás 2010.03.04 18:00:00
          Itt egy cikk volt, amit egy LMP szimpatizáns blogról vettünk át. Az LMP támogatja az ingyenes fájlcserét, néhol a kalózpártnak hívja mag. Amint tőlünk vettünk át egy  LMP-kritikus cikket: letiltották. Ennyit ért a blogjuk címlapjára…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
  (előzmény: 30-11; 50-31) #10. - A MÁSOK ÉLETE (2006) Rendezte: Florian Henckel von Donnersmarck A kortárs német film meghatározó színészének utolsó befejezett mozifilmje nem csupán Ulrich Mühe bravúros alakítása miatt tekinthető az évtized…..
A MrSkin.com minden évben megválasztja az év szexjelenetét, az idei elismerés a Kaliforgiában egy szóra vetkőző Eva Amurrit illette, aki nem mellesleg anyja tanácsára hányta le a textilt nem mindennapi másodlagos nemi jellegeiről. A mamát Susan Sarandonnak hívják. Eva Amurri -…..
Olvasónk próbált meg segíteni annak a két turistának, akik ellenőrrel veszekedtek a Kálvin téren. A külföldiek két napijegyet váltottak az utazáshoz, ám egyikük ezt elhagyta. Mivel tovább akartak utazni az egyik turista szakaszjegyet váltott a metróra, ám egy megállóval…..
betemetaho 2009.10.19 20:59:27
@aefyma: Amíg nem lesz NORMÁLISAN, érthetően kiírva minden angolul, esetleg az orkok is tudnának beszélni más nyelvet a szép,művelt magyar mellett, akkor majd magyarázhatod 3 és 4 megálló problémáját...
Bruhaha, rohannom kell a gyerekekért óvodába, de ezt nem bírom nem megírni két mondatban. Az Index ma vendégvéleménynként lehozta Jeszenszky Zsolt lendületes publicisztikáját, amiben a szerző, aki a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének munkatársa, és az online fájlcsere elleni…..