Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hardcorepunkjazz

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a pop/punk-metál műfaj. A rádiók is szívesebben játsszák. Plusz nem elhanyagolható tény, hogy az ifjonc rocker palántákat akár be is vezetheti a keményebb mötál világba. A 2011 végén megjelent Mitől Félsz? című albummal a Poison…..
"Orbán Viktor volt már minden. KISZ-titkárból antikommunista diákvezér, diákvezérből antiklerikális liberális, majd templomba járó ifjúkonzi, utána pukkedlizett árpádsávos zászlók előtt, majd jött a kockás inges kádári kisember figurája, Vágási Feri duplatokával,…..
 Ezt a bájos kis figurát fedeztem fel valamelyik nap.Szerinted biztonságban vagy? Netmanó szerint nem. Mert netmanó tudja a telefonszámod, meg az ip címed és megkeres és rád gyújtja a kibaszott lakást amikor alszol...
De mi elől vagy biztonságban a FŐGÁZ 155 éves magyar és nemzetközi hátterének köszönhetően? Az elől, hogy szenteste a nagyanyádra rázárják a fűtést mert a társasház többi lakója nem fizet gázszámlát? Az elől biztosan tudom, hogy nem vagy biztonságban. Vagy a FŐGÁZ…..
Az egyik körúti giroszozóból. Esetleges megfejtéseket várom. Van gyümileves is...
Én amúgy tökre díjazom a djuice trendi új arculatát, csak azt árulja már el valaki, hogy az orángutánpöcs a képen az meg mi az!?..
A hirdetés még az 1980-as évekből maradt ránk és az idő során csak a szövegezése változott. A csinos hölgy ma 75 éves, 1980 és 1982 között több hüvelygomba és konyhai súrolószer reklámon is szerepelt...
Enikő ajánlotta a D&G Ügyvédi Iroda honlapját, amivel talán nem is lenne baj, csak annyi, hogy a nevén kívül semmi sem emlékezteti a látogatót egy ügyvédi irodára. Elképzelhető olyan helyzet, amikor egy ügyvédi honlapnak kifejezetten menőnek kell lennie, mert például az…..
hardcorepunkjazz 2009.04.08 15:06:43