Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reku Papa (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
A SZDSZ remek EP választási plakátjai szokás szerint megmozgatta az emberek fantáziáját. (A plakáton szereplő két arc közül a szabad, demokrata valószínűleg ez az alak, a brutális-radikális meg ez az alak.) Mellesleg gartulálunk az SZDSZ-nek, akik ma leadták az OVB-nek az…..
Vastagbőr Tagadás 2009.04.23 13:01:00
"Bat" küldte ezt a levelet nekünk. Mi meg szépen lehozzuk. (A Reakció posztját előbb olvassuk el.)  "Hiller István, oktatási és kulturális miniszter volt szíves ismét előrántani a "tilcsákbea" szólamokat. Legyen büntethető a holokauszt-tagadás.…..
Gyors konc, hogy éhen ne haljatok! Aki látta a "Slumdog millionare" (Gettó milliomos) című Danny Boyle filmet, biztos emlékszik a hányattatott sorsú kis Latikára. Most nem a 18 évesre gondolok, mert rá tuti tényleg mindenki, hanem a gyermek Latikára. Ha nem, akkor  majd…..
Ma több internetes portálon is olvastam, hogy a mi kedvenc gárdista barátaink, ismét kitettek magukért. Kopaszra borotválták fejüket, vonultak, holokausztot tagadtak. Feltételezem, hogy nem véletlenül választották akciójuk időpontjául a mai napot. Holnap lesz ugyanis az „Élet…..
Reku Papa (törölt) 2009.04.19 10:09:27
No, ma van a nagy nap. Gyurcsány megy, Bajnai jön. És jön a "válságkezelő-szakértői kormány". Mu-ha-ha .... de nincs kedve az embernek még mosolyogni sem. Reggel vagy 10 böhöm Tátra teherautó hozta fel a rendőröket az M1-esen Budapestre, a Kossuth téren megint elszórtak…..
2008. június 18, a galgagyörki incidens (lásd itt ) A romák által fenyegetett családot a Magyar Gárda menekíti-költözteti el Galgagyörkről. 2009. április 8, az elmenekült asszony (Szép Anna) a Mokka vendége. A menekülés óta nem mer visszamenni Galgagyörkre, a házából elloptak…..
w A bosszú népe 2009.04.07 06:05:00
Orbán Viktor állítólag nagyon ijesztően tudja azt mondani, hogy „elszámoltatás”. Ezt szocialista politikusoktól tudom; mástól még nemigen hallottam erről a veszélyről. Bizonyára azért, mert ez a veszély kifejezetten őket fenyegeti. Az elszámoltatás zsákmányállata…..