Regisztráció Blogot indítok
Adatok
subidu

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Magyarországi orvos horror 2011.09.22 06:00:00
Tisztelt „praxisblog” ! Az én kálváriám az orvos szakértőkkel és a műtétemet elvégző orvos hanyagsága miatt, a mai napig is tart, a bírósági joggyakorlat a szakértői véleményre hagyatkozva hoz döntést! Gratulálok az orvos lobbisták munkájához, akik a polgári…..
Tisztelt Praxis blog! Az édesanyám magas vérnyomás betegségben szenved,túl van egy agyvérzésen és bár rendszeresen szedi az orvos által felírt gyógyszerét és méri a vérnyomását, múlt hétvégén nagyon rosszul lett, mert volt némi családi zűr, nagyon felidegesítette magát.…..
Ez a történet az első szótól az utolsóig igaz annak ellenére, hogy a leírtakról nem rendelkezem mindenre kiterjedően írásos dokumentummal. A történetet ajánlom: mindenkinek, aki 60 éven felüli, közgyógyellátott, bármilyen nagyobb műtét vagy egyéb betegség miatt…..
Tisztelt Praxis!   Fogorvosi beavatkozásnak köszönhetően jelentős életminőség romlás állt be nálam. A bölcsességfogamat kellett volna betömnie a fogorvosnak. Sajnos nem állt módomban magánrendelőt felkeresni, így maradt az sztk. Előre féltem és sajnos a félelmem végül…..
subidu 2011.06.13 11:49:08
@Ittott: Ott is megpróbálható, de ha nagyon szuvas a fog a korona alatt, akkor koronán keresztül nem lehet biztonsággal kitakarítani. Ha pedig elveszted a pillérfogat, nagyobb kár érhet, mivel nem kaphatod vissza ugyanazt a pótlást, és könnyen rosszabb helyzetbe kerülhetsz, ha nincsen mögötte még egy fogad. A biztos, ha csak erről a fogról veszi le egyenlőre a koronát, majd csak később a többiről. Mert erről is lehet lehet vágni magában, és akkor nem kell hetekig fog nélkül mászkálnod.
subidu 2011.06.13 13:53:19
@kvadrillio: Ezeket szeretem, ha ilyen esetben jelentenek, már dörzsölöm is a markomat, mivel, hiba nem történt, viszont ha a páciens bukja a pert, az orvos még egy rossz hír megrontása miatti pert is a nyakába akaszthat, amit a korábbi ítélet miatt, a beteg biztosan bukni fog. na, így lehet potya pénzhez jutni :D:D Ingyé...mert még a második pert is a vesztes vizeti :)

Szerintem még a szakértői díjat sem tudná kicsengetni akárki, mert ugye azt sem ingyé mérik :)
subidu 2011.06.13 14:01:35
@flea: Ja, elírás :) Köszi.
Az érintett Naiv ügyfelet kivéve mindenkinek a legszórakoztatóbb, amikor egy hivatal vagy cég annyira ostoba, hogy egyszerűen nem hajlandó megérteni, amit kérdeznek tőle, hiába teszik azt, lassan, szótagolva, amúgy orbánviktorosan hangsúlyozva. Kz például lassan vinnyog a…..