Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorci Baby

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Z-letünk lapjai hurrá nyaralunk 2009.05.25 11:19:00
Pénteken céges kiküldetésben volt részem. El kellett mennem egy beszállító partnercégünk vevőtalálkozójára. Fehérvártól 120 km-re kellett mennem a világ vége és a semmi puszta közepe után lévő faluba. Gondoltam, hogy ne unatkozzak, és mert a meghívás nekem és kedves…..
Majkának van egy száma, amiben van egy ilyen sor, hogy ’nincs mellettem senki, akitől szép lenne a reggel’. Hát ma reggel hálistennek én saját magam mellé álltam, hogy megszépítsem a napom és ezzel megpecsételjem a hét utolsó munkanapját.Mindenkinek vannak olyan reggelei…..
         Itt van a tavasz, lassan már a nyár is. Süt a nap, az idő már kellemesen meleg ahhoz, hogy a megérdemelt pihenő idejét az ember lánya és fia a szabadban töltse. A szabadban szó alatt persze egy vendéglátó ipari egység teraszár…..
          A minap nagy sietségben voltunk barátos nőmmel, Katával. Kis késésben voltam, délután négykor lett volna jelenésem és negyed hat körül, még közel sem jártam a célomhoz. Szóval siettünk, én ültem a bal egyen, azaz én…..
         Péntek este, szokásos alap péntek, semmi extra. Egy kis metál, egy kis jövésmenés, bandázás csavargás, tümmögés. Ezek voltak a terveink kedves Zé pajtásommal. Ő elindult kis társaságával metálozni a pucok néven futó vendéglátó…..
Mint ahogy azt az előző kis mesémben előre bocsátottam, hosszas várakozás után sem kaptam meg azt az orvosomnál, amire vágytam, na semmi extrára vagy rosszra nem kell gondolni, egyszerűen valami kis fasza gyógyszert szerettem volna, amitől a hétvégi parádé sorozatra elmúlik a…..