Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szovirag

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ákos - A katona imája (FalconMedia / Szerzői kiadás) Azt hiszem, én nagyon nem szeretnék Kovács Ákos lenni. 2010-ben már több mint húsz éve lennék a pályán, vitathatatlanul - láthatóan és hallhatóan - sokat dolgoznék egy-egy produkciómon, a munkámról viszont tömegesen csak…..
szovirag 2010.11.02 16:36:04
@wilbury:
"Ákos a bölcs pózában tetszelgő lírai semmitmondó." LAJK!
Nekem a modorossagatol allt fel mindig a szor a hatamon.
Eddig tartott a várakozás, illetve a hetedik évados részekkel történő melegítés, hiszen a ma látott városházás epizód a hetedik évad zárója volt, így holnaptól már a Monk utolsó szezonja, a nyolcadik lesz látható a TV2 műsorán. Ez egész pontosan 16 epizódot jelent, ami…..
szovirag 2010.07.21 15:54:26
Milyen jó, hogy ömlenek folyamatosan a bulvárhírek, így az ember időnként előszedi egy-egy celeb, vagy televíziós személyiség korábbi nyilatkozatait, idézi, és még kommentálni sem kell, magáért beszél.De kezdjük először egy olyan hírrel, ami frissnek ugyan nem friss, viszont…..
Akkor mielőtt belekezdenénk, vegyünk két nagy levegőt! Orron át belélegezzük, csak a has emelkedik, a mellkas nem mozdul. Figyeljünk a kilégzésre és a helyes artikulációra: „Elmegy a picsába a kibaszott RTL Klub, hogy ilyen olcsó kurvákat mutogat hétfő esténként, mégis mi…..
szovirag 2009.10.29 13:22:14
@mindigjótröhögökrajtatok: Esetleg egy "spell-check"-et raereszthetnel arra, amit irsz, mielott elkuldod. Mert ez igy nem vicces, hanem KINOS.
szovirag 2009.10.29 14:01:04
@lilácska: Nem-nem, szerintem Neked van igazad, hogy "valogatos" maradtal. Irigyellek erte, nekem erre mostanaban nincs erom. Hozzaigenytelenedtem ehhez a vilaghoz. De vallalom. NGA irta jol. Attol hogy valaki a sellemi folenyet hangoztatja (NEM ROLAD VAN SZO!) meg lehet, hogy suttyomban pl. monyikasot nez... Nekem pedig a helyesiras a vesszoparipam. Akkor is, ha csak magamnak irok.
Kedves Erynnis!Egy ideje olvasgatom a blogotokat, és pár hete már gondolkozom rajta, hogy írok, és tanácsot kérek, hogy valaki más is megerősítsen abban, hogy 1, vagy az én hozzáállásom a rossz, 2, vagy a főnökömmel lehet valami gond. Egy megyeszékhelyen élek, itt jártam…..
szovirag 2009.06.22 16:04:37
@szelephézag: Csak nagyokat bologattam, amikor a kommentedet olvastam. Negy eve (az egyszem gyerekemmel es az osszes motyommal) 1400 km-t "ugrottam" a megelhetes miatt. Bizton allithatom, hogy batorsag nelkul a legnagyobb tehetseg is elsikkadhat. MERJETEK VALTANI!
szovirag 2009.06.22 17:26:45
@Hozzászóló: Szia, en csak a sajat tapasztalatom alapjan hasonlitom ossze az orszagokat. Ugyanezzel a munkaval (vevoszolgalat egy multi cegnel) Magyarorszagon biztosan nem tudnek magamnak ilyen eltszinvonalat biztositani, ill. biztos sokkal tobbet kellene guriznem erte, ha egyaltalan meg birnam... A gyerekem nem beszelne 14 eves korara lassan tokeletesen 2 idegen nyelvet, (mar a harmadikat tanulja) stb. En ezen merem le, hogy hol erdemes elni. Ha azt mondanad erre, szerencsem van / volt, akkor azt valaszolnam gyere es probald ki. NAGYON KEMENY dolog idegennek lenni valahol, de valamit valamiert.