Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fatta

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétgólos győzelmet aratott a Brassói Corona a román jégkorong-bajnokság döntőjének második mérkőzésén a HSC Csíkszeredával szemben. A csíki csapat egy harmadot hokizott, de ez ezúttal kevés volt.  Hazai környezetben egyenlített a Brassói Corona a HSC Csíkszereda ellen a…..
fatta 2013.04.02 16:13:51
@friczy: Nem tudom melyik meccset nézted, de Stanot is a hibások közt emlegetni enyhén szólva is vicc. Mind a 4 gól egyértelműen a bekkjeink hibája volt. Stanonak a tegnap olyan megmozdulásai is voltak, milyet a molban ritkán látni.
Egy harmadon át tartott a Brassói Corona ellenállása a HSC Csíkszereda ellen a román jégkorong-bajnokság döntőjének első összecsapásán Csíkszeredában. A csíki fiúk nem kegyelmeztek a vendégeknek és négygólos győzelmet arattak.  A román jégkorong-bajnokság…..
A HSC Csíkszereda sajtóközleménye A Csíkszeredai Sportklub vezetősége a mai nappal menesztette vezetőedzői tisztségéből a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának edzőjét, a finn Timo Lahtinent. Helyét a régi-új edző, Gál Sándor veszi át.  A HSC Csíkszereda…..
fatta 2013.02.05 07:41:02
@HSC: Stano a csapat legerősebb láncszeme. Az, h egy szezonban bekap pár potyát, tény, de ilyen kaliberü kapusa a csapatnak sosem volt. Kérdés, h lesz is-e valaha... Kár őt blamálni. Ilyen szinten az egész csapatot el kellene kergetni, nem tudom van-e még egy olyan konstans játékos mint Stano. A védelem meg egyáltalán nem segíti, másodkapusunkra nem lehet rábízni egy tétmeccset, egész szezonba Stano véd. És ha a régi érdemeit nem nézzük, csak az utobbi pár meccset vesszük alapul, hát akkor is az egész védelmet kéne (?) blamálni egy személyként és nem őt. És akkor látsz igazán a szemedtől, ha ezt látod... :)

Más. Edzőt a felkészülési időben kell hozni, nem a kész tények és nyersanyag elé állítani bárkit is a szezon elején. Ha az alapozásnál nincs ott, nem hiszem, h csodákra lesz képes bárki is a következő szezonban.
S hajrá Sport Klub!
A Románia Kupa négyes döntőjéből már csak egyetlen egy mérkőzés volt hátra, a döntő, amelyben borítékolhatóan érdekeltek voltak csíki legényeink. Ellenfelünk az utóbbi években a Steaua játékerejét felülmúló Cenk alatti gárda volt: Brassó. Népes nézőszám mellett…..
fatta 2012.12.23 08:07:14
@andlaca: Az, h a bekkjeink gyengek, tudjuk. Amennyire nem orultem a szezon elejen Joska visszaigazolasanak epp annyira o a legnagyobb pozitiv csalodas. Na es Peter. Jo bekke konvertalodott. A tobbiekrol nem irok mert jatekosokat nem szidok, az nem visz elobbre. Viszont az teny, h Nyumpi foloslegesen tetette ki magat, de az gondolom a tv-ben is lejott, h a vegere a fiuk agyilag elszalltak. Ezt nem kell megmagyarazni es vajudni sem rajta, ennyire allunk a profizmustol. De a biroi tevedesek is egyertelmuek. Ha mindket iranyba szarul fujnak, elfogadom, ennyire kepesek. De igy..., hat kinyilik a bicska az ember zsebeben na.
  Ma este óriási csata után csapatunk megszerezte zsinórban a hatodik bajnoki címét.  Jól kezdjük a mérkőzést, hisz Petres passza után Molnár Zsolt szerzi meg a vezetést. A harmad vége előtt viszont Filip egyenlíteni tud. A 33. percben Hruby góljával 2-1-re módosul az…..
fatta 2012.04.02 23:45:05
@csatoimi: remelem most mar tudod, h nem egy lelkiserult vagyok aki itt a blogon keresi a megvaltast?!?! :))
fatta 2012.04.02 23:57:34
@csatoimi: amugy a szezon legjobb dontese szerintem Albin leigazolasa volt. Remelem o marad jovore is. Stanot pedig egyszeruen nem szabad elengedni. Ilyen kapus meg nem fordult meg a hazai bajnoksagban. Nem 'paradezik', teszi a dolgat es biztonsagot ad a csapatnak.
fatta 2012.04.02 23:59:50
@csatoimi: az nem en voltam, de mintha volt ott egy-ket ember aki efeleket emlegetett. :))
Alacsony színvonalú, rengeteg technikai hibával tarkított mérkőzésen a taktikusan játszó, de semmi extrát nem mutató Steaua Lusneac 25. percben szerzett góljával legyőzte a rendkívül gyenge napot kifogó Sportklubot, újabb bukaresti túrára kényszerítve a kék-fehéreket. Ismét…..
fatta 2010.03.23 11:50:45
@hajraszereda:

"hajraszereda 2010.03.22. 16:45:16
@hmiklos: Az az érzésem kedves barátom, hogy összetévesztesz valakivel:) De sebaj, majd megkérdezzük az általad megnevezett kedves újságíró urat is, hogy mit szól ezen beszólásodhoz. A mocskolódás meg nem az én műfajom, úgyhogy részemről ennyi volt.

@hmiklos: Igen, igazatok van. Ügyes hmiklos, jól kikövetkeztetted a dolgokat, itt már értelmetlen takarózni. Abban is igazad van, hogy bíró létemre nem szabadna ilyeneket írjak. Sajnálom is, mert elragadtattam magam, néha elő szokott fordulni ez nálam. Felelőtlenség volt a részemről, ezért megkövetek mindenkit. A véleményemmel nem az embereket minősítettem, hanem az elvégzett munkát, tudva azt ugyanakkor, hogy egyáltanán nem könnyű ilyen beosztásban dolgozni. Az újságban meg jégkoronggal nem foglalkozhatom, gondolom nem kell leírjam az okokat. Várom a rám zúduló özönvizet."

na te itt tevedtel draga baratom....
Hajrá Sport Club Vár a borotva 2010.03.20 00:56:00
Mindenki, aki csak tud, a vasárnapi meccsre hozzon magával használt, erősen elhasznált (:P) vagy használatlan borotvát. Mivel a pályára nem lehet bevinni vágóeszközt, a belépésnél lesz dobozokba összegyűjtve, hogy meccs után tudjuk átadni az ajándékot. Ha változás vagy valami…..
fatta 2010.03.21 14:20:25
@a vezetoseg mondjon le!: olvass figyelmesebben... en azt irtam, h nem a muszaki egyetemen tanitjak. de a kedvedert ujra fogalmazom, h meg erthetobb legyen: alltalaban e menedzsmentet nem az epiteszmernikin tanitjak... elnezest, ha az elobb rosszul fogalmaztam, remelem most mar erted, h mire is gondoltam ugy igazabol.. ;)
fatta 2010.03.21 14:24:05
@a vezetoseg mondjon le!: ugy latom nem ment el az elobbi kommentem. naszoval, ha jobban odafigyelnel akkor latnad, h en azt irtam , h nem a muszaki egyetemeken szoktak tanitani a menedzsmentet. na de csakis a te kedvedert ujrafogalmazom, az elobb lehet erthetetlen voltam. szoval, h kijavitsam sajat magam, csak azt szerttem volna mondani, h a menedzsmentet alltalaban nem az epiteszmernoki szakon szokas elsajatitani. de lehet, h tevedek, ezert 1000 bocsanat.
Hajrá Sport Club Átigazolások 3 2009.07.02 18:08:00
Megvan csapatunk idei negyedik játékosigazolása: Fülöp Róbert, Molnár Zsolt és Virág Csanád mellé csatlakozik Mihály Ede. Szlovákiában is megfordult, ott gyarapította adottságait a jégkorongban, majd néhány éve hazatért a HC Csíkszeredához. Bebizonyította itthon is…..
Cseke Szilárdot beválasztották Román Jégkorong Szövetség döntéshozó testületének tagjai közé. Elmondhatjuk tehát, hogy újra van emberünk a Szövetségben. Amikor lemondott  Kurkó a Szövetség éléről, mindenki távozott a posztjáról, azóta nem volt a…..
Hajrá Sport Club Kurkó kiszáll 2009.05.19 10:41:00
 Közleményben jelentette be távozását Kurkó János György, a HC Csíkszereda főtámogatója. A csapat honlapján megjelent és a sajtónak is elküldött dokumentumban megjegyzi: Tisztelt jégkorong kedvelők!  Hadd osszam meg  Önökkel néhány gondolatomat,…..
fatta 2009.06.16 10:09:53
@BenitoM: minden tisztelet Kercso elott, de o is csak azt adja tovabb amit Kurko mondott neki. olvasd el pontosabban az irast, o maga mondja, h o elhiszi amit Kurko mond. amugy meg polgarRobi sztem Kurkora ertette azt, h kalandor.
magyaran Kurko tovabb kavarja a szart. nincs eleg gatyaja, h szembealljon Kercsoval es megmondja neki a valos problemait, inkabb, immaron sokadikszor, eljatszodja a martirt. de hat sok hc szurkolo is rajott mar erre, errol arulkodik a hc forum.
fatta 2009.06.16 14:56:19
@BenitoM: en nem vedem Robit. ha o is a nagy potyazo, az emberek visszavalasztottak, Kurkot meg, nagyon keves emberen kivul, mindenki 'leszavazta'. es ez teny :)
egyaltalan nem vagyok olyan pozicioban, h kavarhassam a szart. Kurko meg tudta tenni es meg is tette. az igazsag ismeretetol, h ki milyen messze all, azt hadd donsuk el egyenenkent a masik minositgetese nelkul. koszi.
a sk-nak az a rossz, h brasso marad ellenfelnek. a hc tenlyeg emelte a szinvonalt, Kurko nelkul sztem meg jobb lehetne a hc.
Teljesen kiszállok, a jövőben egyáltalán nem kívánom a jégkorongsportot támogatni – mondta a jégkorongblognak Kurkó János, a HC eddigi fő támogatója. Az üzletemberrel folytatott beszélgetésünk során igyekeztünk tisztázni azokat a kérdéseket, amelyek felmerültek a HC…..
fatta 2009.05.20 19:01:09
@bereszsolt: egy kicsitt forditva van, az rmdsz kaccsingat felem :) de nem ez itt a lenyeg. egyszeruen a politikanak mint olyan, semmi koze az egesz ugyhoz. ennyi.
es Kurko sajat maga emliti a 2 milliot es tobb hc-s szurkolotarsad meg van gyozodve, h mindig is o volt az aki pompalta be a penzt a csiki hokiba. ezt te is nagyon jol tudod, h nem igy volt. es epp nektek eleg baj, ha o volt a hc lelke. :) hidd el, ha a hc ezek utan is megmarad, csak jobb lesz mint a Kurko eraban. a sk-nal is igy lett ;)
@endi99: korrekt eszrevetel.
fatta 2009.05.21 13:09:58
@pisztoly79: felreertes ne essek, Kurko hozta ilyen hulye helyzetbe ugy Tanczost mint a sajat csapatat. ezt hivjak felelotlensegnek, hozzanemertesnek, rossz managementnek, onfejusegnek, oncelusagnak, martirkodasnak vagy ahogy akarod. azzal, h kiszallt ugyan mit bizonyitott? tenyleg ezutan fog meglatszani, h milyen tartasa is van neki. vajon tenyleg segit az artatlan es mindig rahalgato sracokon? remelem igen, azzal begyujtene legalabb egy jo pontot. kar egyebeket beledumalni az egesz tortenetbe. es termeszetesen o kezdte el a vadaskodast, a szurkolok csak folytattak es itt-ott fokoztak.
  Szombaton, április 11-én kezdődnek a lengyelországi Torunban a Divízió I-es felnőtt férfi jégkorong világbajnokság B csoportjának küzdelmei, ahol Románia válogatottja Olaszországgal, Ukrajnával, Nagy-Britanniával, Hollandiával és a házigazda lengyel válogatottal…..