Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pöszke

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bence és a nagy világ Szúnyogok 2010.06.25 18:17:31
Az összes szúnyog monnnyon le! Már múltkor is tiszta para volt Anya, hogy biztos bárányhimlős vagyok, de aztán a doki bácsi mondta, hogy "csak" sok szúnyog csípesem van. Aztán Anya beszerzett valami ultrahangos ketyerét a szúnyogok elriasztására, de az csak a lakásban…..
Bence és a nagy világ A nagy nap 2010.02.20 10:42:57
Ma vagyok 1 éves. Anya azt mondja, hogy eme jeles esemény miatt éjjel Murphy bácsi is tiszteletét tette nálunk. Ugyanis sose vagyok beteg, erre reggel kicsi hőemelkedéssel ébredtem. Mondjuk jó kedvem van, emiatt Anya nem aggódik, de azért kaptam egy kicsi Nurofent és jelenleg no…..
Pöszke 2010.02.20 17:37:07
Anyával elmentünk meglátogatni Csipit és Oszit. Nagyon jó volt. Oszitól eleinte kicsit tartottam, de aztán összehaverkodtunk és játszottunk együtt(egymás mellett). Hatalmas a lakásuk, amiben óriásiakat lehet barangolni. És az étkezőasztal nagyon tuti, mert a közepe üveg és lehet…..
Bizony! Tegnap elindultam. Még nem nagy távokat, de 3-4 lépést már meg tudok tenni kapaszkodás nélkül. Anya sirt a gyönyörűségtől mikor tegnap bemutattam a tudományom. Ma már elég sokszor próbáltam eljutni A-ból B-be kapaszkodás nélkül. Persze többnyire félúton a pelenkámon…..
Bence és a nagy világ BRÉKING! 2009.11.20 22:44:00
Anya reggel majdhogynem visitva-sikitva örült annak, hogy felfedezte az első fogamat ami kibújt. Én persze csak néztem mi ez a nagy öröm meg minden, hisz én küzdöttem a dologgal nem is keveset. Nagy meló volt kinöveszteni ezt a jobb fölső 1-est. Anya azt mondta, hogy többnyire…..
Anya totál odavan, hogy már mindenhol fel tudok állni. Eleinte parázott, hogy a száritó rám fog borulni, de most már mindketten tudjuk, hogy ez nem igaz:                   Tünde néninek…..
Ma is mászkáltunk Anyával. Elmentünk a szemüvegéért (még nem vettem igazán szemügyre, de majd holnap), aztán meg átmentünk Nagyiékhoz. Még indulás előtt történt valami, ami miatt Anya azonnal hivta Nagyit, hogy baj van, mi lesz…..
Tegnap anyával elmentünk találkozni Kitty nénivel. Már rég láttam, igy kissé gyanakodva figyeltem a gagyarászását. Elvittük fodrászhoz meg megálltunk egy Meki nevű helyen. Gonoszak voltak, mert én nem kaptam semmit. Sőt anya poharát se ehettem! Aztán indultunk haza, de félúton…..
Pöszke 2009.08.07 20:43:59
Bence és a nagy világ Meleg nap 2009.07.05 21:11:35
Ma ismét meleg volt. Anya napközben megnézte a hőmérőt, és mondta hogy 31 fok van a nappaliban. Ez borzasztó. Ment is a ventilátor. Persze rám nem közvetlenül és csak kis fokozaton. A meleg miatt nem is aludtam túl sokat. Napközben is fürödtem egyet, de frissitő hatása nem tartott…..
Rég nem jelentkeztem. Nem volt annyira izgi történés. Csak szerda óta, viszont azóta meg idő nem volt megirni az eseményeket.Szóval, szerdán anyával elmentünk meglátogatni egyik kolléganő-barátnőjét és a 2 hetes kislányát. Tulipán nagyon kis helyes csajszi. És annyira pici.…..
Pöszke 2009.06.29 12:51:54
Egyben irom meg ami történt velem, mert nem volt eddig rá idő.Hétfőn anyával kihasználtuk, hogy még miénk a kocsi és kimentünk a MArgit szigetre. Csudi jó volt. Elmentünk az állatokhoz és anya kivett a babakocsiból és megmutatta a gólyákat és a kacsákat. Egy kacsa párt…..