Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elvisvegas

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ritka látvány a ValóVilág összefoglalóiban, hogy a villa lakói a teraszon egyik cigiről gyújtanak a másikra. Ezek a jelenetek már a műsor indulása óta aggasztják a Füstirtók Egyesület elszánt aktivistáit, akik mindent megtesznek, hogy ne kerüljön képernyőre Éváék…..
2011. január 4-én, 52 éves korában elhunyt Szuhanyik László, a Pécsi Volán SC egykori kiváló autóversenyzője, többszörös rallye bajnok.(Szuhanyik László - Ranga László - ha minden igaz, Rally Tatry 1979, a kép innen) Búcsúztatására január 14-én 12 órakor…..
elvisvegas 2011.01.14 14:40:37
:(
anonim [szexfüggők] Hungarikum 2010.05.18 08:16:00
A gárdista ringyó pofájának olyan a szaga, mint a gipszkartoné. Szőke haját rövidre nyírta, már-már tüsis, itt-ott ősz hajszálra bukkanok. Gusztustalan kis riherongy. Az Egészséges fejbőrtől a Kis házunkat dúdolja, majd meztelenre vetkőztet és azt parancsolja, hogy…..
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
elvisvegas 2010.05.14 16:28:41
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
igaz a hajmetál a hajról szól? na akkor itt az ideje, hogy kiderüljön, hogy kinek a sérója volt a legjobb kuzort a kép fölé, ha nem jut eszedbe a zenekar neve a Now That's Nifty-n található egy sokkal nagyobb kollekciót..
elvisvegas 2009.05.21 09:32:19
Biztos a személyes érintettség okán, de arra jutottam, hogy egy társadalom köcsögségének legjobb indikátora a hely át nem adása. Emlékszem, kisiskolásként, olyan 25 éve, rendszeresen találkoztam olyan buszsofőrrel, aki bemondta a mikrofonba, ha terhes vagy kisgyermekes anyuka…..
elvisvegas 2009.05.15 07:10:23
István küldte a linket, ami megmutatja, hogy maga az európai parlament is mennyire tisztában van önnön unalmasságával. Szegények érzik, hogy valahogy vonzóvá kéne tenni a választásokat, de nem jut más eszükbe, mint egy közepesen izzadtságszagú horrorvicc. Ennél Geronazzo Mária…..
elvisvegas 2009.05.12 08:37:11
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
elvisvegas 2009.04.28 08:44:56
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Óvatos duhaj lett a Homár vissza-visszatérő sztárteása, Kozsó. Egyfelől elárulja az étlapon, hogy az ő teázójában találhatók a világ legdrágább kannái, másfelől annyira megijed önnön bátorságától, hogy azonnal bumfordi lopásgátlót erősít a hírbe hozott kannákra.…..
A legutóbbi 2 válogatott meccset – csodatévének köszönhetően további néhánnyal megtoldva – volt szerencsém műértő társaságban megtekinteni az egyik „Szabó Ervin könyvtárban”. Ennek köszönhetően nem kevés tapasztalattal, és egy el-nem-felejthetetlen…..
elvisvegas 2009.04.09 10:31:29
Bukott bloggerkollégám élete legérzelmesebb posztjában búcsúzik a háttéremberektől. A titkárnők, kutatók, hivatalsegédek és elemzők mind megkapják az illő köszönést, de a testőröknél ehhez képest is átszíneződik a hang, finoman himnikus lesz a lejtés, aztán megszólal…..