Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dreistein

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a harmadik X-Faktor, és nem tört meg az RTL-átok: a kertévé tehetségkutatóiban nő nem nyerhet. Oláh Gergő győzelmét nemcsak a trend miatt nem lehet meglepetésnek nevezni (az ilyen műsorokban általában nők szavaznak, faszikra), hanem azért sem, mert teljesen megérdemelt…..
Találkoztam pár ismerőssel a minap, akik toborzási területen dolgoznak, beszélgettünk, hogy most januárban mit látnak, beindult-e a cégeknél a felvétel? Elég egyhangú volt az álláspontjuk, miszerint ami most történik, az nehezen nevezhető beindulásnak. Nyílt egy pár új…..
dreistein 2011.03.21 10:26:57
@m-p-z: Ha valaki túl keveset kér a képzettségéhez, szakmai gyakorlatához képest, az gyanús. Ilyen hibát nem szabad elkövetni. Tessék megkérni a tudás árát, és legfeljebb a leendő munkáltató alkuszik majd egy kicsit, aztán dönthetsz, hogy elfogadod vagy sem.
Ja, nincs tudás vagy szakmai tapasztalat? Ezért kérsz keveset? (mint ahogy mondtam: gyanús) Akkor eggyel alacsonyabb szintre kell jelentkezni és megszerezni a gyakorlatot. A semmire sehol sem fizetnek.
Szívós spammelésükkel hívták fel magukra a figyelmet a nanobionikusok. Biztos bennem van a hiba, de nem szeretem az aktuálisan elcsépelt marketingdumát. Manapság minden cucc nano vagy bio, ez pedig mindkettő egyszerre, szóval, a maileket kitartóan töröltem. Ám Nanobionikus Elvira…..