Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daoldin

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amúgy Szent Patrik napja van. Réges-régen ezen a napon hunyt el Írország védőszentje, aki állítólag kiűzte a szigetről az összes kígyót, és tett még számos csudát. Először még rabszolgaként került Írországba, majd megszökött, és "bosszúból" jól…..
Az expresszós, előbb (vasárnapi) Rock 5 óra körül, majd (keddi) Roxynpad elnevezésű hajcihő eddig kimaradt az életemből. Ronda, kiégett krapek vagyok, nem lelkesedek már. Aztán rá kellett jönnöm, hogy mégis. Az utóbbi hetekben többször is szóba került a rendezvény,…..
daoldin Vissza a múltba 2010.02.10 23:23:00
Néha elkap ez a csömör, amikor nem dob fel semmilyen zene, legyen az bármilyen izgalmas, vadiúj, korszakalkotó, vagy agyament. Zenepunnyadtság. Az embernek ilyenkor nincs kedve zenét hallgatni, de egyáltalán. A fülhallgató zsinórja elhagyatottan gubancolódik egyre jobban össze a…..
daoldin 2010.02.11 12:36:22
daoldin Avatar - Csak a látvány 2009.12.18 22:52:05
Megnéztem az Avatar című filmet. Ugyan a bemutatók alapján egy Walt Disney-filmnek tűnt, de haver annyira lelkesedett (James Cameron hűűű), hogy adtam egy sanszot. Sajnos az előzetes várakozásokat hozta: színes, szagos mese nagyobbacska gyerekeknek. A látvány odabasz, ez tény…..
daoldin Csak szólok 2009.12.15 19:12:18
A jó dolgok a hóeséssel jönnek...
Bekerültünk a fősodorba, kérem szépen, immár nekünk is van iskolai lövöldözésünk. Nem is értem enélkül hogy engedhettek be minket az eu-ba. Mehet majd a vita a fegyvertartásról és a fegyverbuzikról, iskolai pszichológusról és iskolák elé állított biztonságiakról, a média…..
daoldin Treat Me Like Your Mother 2009.11.25 12:59:32
A videó nem valami friss, de csak most fedeztem fel, és nem mehetek el zsenialitása mellett. A legszebb a vége, ahogy Jack White golyófurdalta testén átsüt a külváros felett lemenő nap fénye. ..
daoldin Megint 2009.11.21 00:27:42
Ha jól számolom ez öt hónap kuss volt. Pedig történt ezalatt több dolog is, ami talán ide kívánkozott volna (többek közt az Utcazene-krízis sem minősült krízisnek), valamiért mégse. Lustaság, görcs, punnyadtság, égitestek baljós együttállása? Tudja franc, nem érdemes…..
daoldin Utcazene-krízis 2009.06.06 04:09:07
ha ez nem egy troll műve, aki álnéven rémhírterjeszt, akkor pocsék értesülések terjengenek a fesztiválról. az expresszó honlapján ugyanis ez olvasható: "murak - Nem lesznek nagy zenekarok, mert nem lesznek nagy színpadok sem. Utcazenészek lesznek, és kis színpadok. Tegnap…..
Már csak kábé két hónap van Veszprém kedvenc fesztiváljának startolásáig, ezért egyre többen nyaggatják a szervezőket a külföldi fellépők neveiért, akik viszont - érthető okokból - csak óvatosan adagolják az infókat. Közepes google fu képességgel azonban könnyen…..
daoldin Majdnem 2009.05.19 18:08:31
Az ilyen-olyan függőségeim közt most akadt egy újabb, ami miatt majdnem csírájába döglött ez a blog. Csúnya, rossz, ingyenes mmorpg. A függőséget kezelem (nem egy ördöngösség, ha az ember már kezdi unni szenvedélye tárgyát), és megpróbálok új életet lehelni...
daoldin Bauchklang Veszprémben 2009.04.24 12:04:56
A Bauchklangról nem tudok ajnározás nélkül mesélni. Ők azok, akik egyetlen mikrofonnal, némi erősítéssel, és pusztán a szájukkal (minden pornóasszoszicáció nélkül) képesek varázslatot művelni. A varázslat kifejezés nem túlzás - mintha bűvészek állnának a színpadon:…..
Tavasz volt, a rovar- és bogárinváziónak, az adóbevallásnak, a lábgombásodásnak, a ruhák rövidülésének, a nagytakarításnak és a lomtalanításnak az időszaka. Szikkadt Tom szomszédságát is ellepték a megunt vagy tönkrement kacatok, limlomok, katracok, kütyük és mütyürök…..
daoldin első 2009.04.18 22:17:37
Első blog, első poszt, első fejtörés, mit is írjak, ami régen rossz, gondolhatnánk, de inkább halk zokogás kiséretében elpuffogtatom az ilyenkor kötelező köröket, aztán majd meglátjuk. Várhatóan lesz néhány sztori egy panelkobold mindennapjairól, várhatóan a dizájn is…..