Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerasimenko

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma szeretném bemutatni az engawát, egy olyan helyiséget, ami a hagyományos japán házakban található. Pontosan micsoda az engawa? Az engawa hasonlít a tornáchoz, a ház eresze alatt van, nem egy szoba, inkább olyan mint egy folyosó. Mondhatom azt, hogy az engawa bent van a lakásban, de…..
Amikor Magyarországon és Amerikában voltam, nagyon meglepődtem, hogy külföldön nagyon más lakások vannak. Így ebben a dolgozatban szeretném bemutatni a japán hagyományos lakást. Először is a japán időjárás elég különleges. Japán nyáron elég meleg a nedvesség miatt és…..
Tudjátok, mi a durva? Idestova négy és fél hónapja élek Dohában, minden második ember (vagyis inkább tízből kilenc) megkérdezte, hogy honnan jöttem, és egyszer sem hallottam Puskás nevét... Viszont legalább két tucatnyian kapcsolták össze Magyarországot a Nokiával (?). Következtetés: lásd mint…..
”Miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?” – kérdi következő levélírónk és személyes példával is alátámasztja merész kijelentését. Mai posztunk akár a tegnapi adag folytatása is lehetne, mert újra egy defektes srác a főszereplő. A…..
"A nők se mind kurvák, csak meg kell találnunk azt, akit szántak nekünk." Fiatalabb olvasóinknak okulásul ajánljuk. Az én történetemben nem volt szakítás, mert járás se volt - talán jobb is, talán nem, már nem fogom megtudni, mert egy év szenvedés után kidobom ezt…..
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..