Regisztráció Blogot indítok
Adatok
\"egyetlenegy\"

11 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kirándulás Németországba... A következő kirándulást a változatosság kedvéért más irányba, Németországba tettük.Először a szomszédos, még luxemburgi, német határ menti kisvárost Mondorfot érintettük. (kissé bonyolult a megfogalmazás, mert adódik akár olyan helyzet…..
Az utazásMég télen a párom unokatestvéréék meghívtak minket Luxemburgba egy rövid tartózkodásra, nézelődésre, kirándulgatásra. Tudtuk, hogy Luxemburg kicsi, szép és gazdag ország, ezt most személyesen észleltük.Vasárnap este a párom lányáék elvitték a kutyánkat…..
 Önmagáért beszél...2009. Máj. 12, kedd 13:50 Összegyüjtöttem minden válogatás és rendezés nélkül néhány hozzászólást és az én reagálásaimat a "Nem találok szavakat" című írásommal kapcsolatban, amit egy másik blog oldalon írtam.  A téma (a…..
Olykor még a szociológusok is meglepődnek, mert a valóság új, nem várt kategóriákat lök a háborgó felszínre. Ilyen volt teszem azt a "rejtőzködő baloldali szavazó" kategóriája is, amely kategóriában a népesség annyi választópolgára zsúfolódott össze a 2002…..
Elmúlt a húsvét. Jó volt, szép volt, jól éreztük magunkat. Itt voltak a fiaim, jókat ettünk, jókat beszélgettünk, nevetgéltünk, fényképeztünk...Szeretek így "ünnepelgetni"! Öregszem? Régimódi vagyok? Nem tudom. Annyi vágyam volt, annyi mindent szerettem volna…..
\"egyetlenegy\" 2009.04.16 18:10:38
@Alapito:
Az öregszem szót én is kérdőjellel írtam.
Azért, hogy nem érsz rá "irigyellek"
\"egyetlenegy\" 2009.04.17 15:24:23
@Alapito:
Ez szép, így legyen, hosszú ideig szeretnék élni.
Amikor nem éppen fiatalon a kisfiam született, a barátnőm azt mondta, "Te hosszú életű leszel, mert még sok dolgod van az életben". Én ebben erősen hiszek.

Mi ketten milyen jól elbeszélgetünk itt is :)
Újra munkanap, sajnos :(. Következzen egy levél olvasónktól.Vajon ki a felelős azért, hogy a férfiak hajlamosak nyálcsorgatva tekinteni egy-egy hölgy kollégára? Döntsétek el Ti!   Lehet-e tiltani cégen belül a szerelmet? Februártól a cégünk új igazgatót kapott, aki…..
Elgondolkoztam azon, hogy eddig csak unalmas, hivatalos, stílusukban felháborodott, füstölgős bejegyzéseket írtam ide. Nem túl jó bemutatkozás. Igazán csak "bosszúságból" tettem, mert a komoly témákhoz a másik helyen alig szóltak hozzá.Mindig is van bennem egy…..
\"egyetlenegy\" 2009.04.10 09:56:32
@Alapito:

Aranyos vagy! Azért túl sokat nem tudtam így virtuálisan nyújtani, csak néhány jó szót.
puszi, innen is.
Ferge Zsuzsa2009. Márc. 10, kedd 10:39 Ferge Zsuzsa szociológust régóta tisztelem és becsülöm. Néhány könyvét olvastam és a sajtóban megjelenő írásait is mindig elolvasom, ennek ellenére nem tudom igazán méltatni, mert egész munkásságát és életútját nem ismerem…..
\"egyetlenegy\" 2009.04.09 19:25:29
@Alapito:

én azt hittem Te tudod, jól nézünk mi ki... :))
\"egyetlenegy\" 2009.04.09 15:50:18
@Vidéki:

Semmi újat nem mondtál. Bárhogyan is van tovább nem lehet fokozni az amúgy is lehetetlent...
Valóban szerepe van a választópolgárok hiszékenységének, de a választópolgárok jó része egyszerű ember, csak élni szeretne, nem politizálni...
\"egyetlenegy\" 2009.04.09 16:03:56
@\"egyetlenegy\":

sajnos még nem igazodom el abban, hogy itt hogyan működik az egész rendszer, a régi helyemen, ha rákattintottam a nekem író nickjére máris ott voltam az Ő blogjában, itt egyszerűen nem tudom, hogyan tudok átmenni mások blogjába...
Most jöttem az önkormányzatból végigjártam az én kis magán kanosszajárásom újabb állomását.Odadtam jegyző asszonynak a MK igazolását, hogy az ott mondottak alaján erre, majd kapok TB támogatást. Most következtek újabb apró cseppek az információ áradatból.Ahhoz, hogy valaki…..
 Időről időre újra előkerül a téma a médiában, mert még mielőtt bármi kiderülne újabb támadások, tűzesetek történnek cigányok lakta környezetben. A bűnösök felkutatására és megbűntetésére való törekvések, rendőrségi vizsgálatok egyenlőre eredménytelenek. A…..
Már korábbi blogomat is azért nyitottam, mert a kezdeti munkanélküliségem miatti stresszhatásokat szerettem volna kiírni magamból.Ez csak részben sikerült, inkább kudarcnak tekintem eddigi működésemet. Úgy tűnik a magyar emberek vagy csak a blogozók (ki tudja) közönyösek,…..
\"egyetlenegy\" 2009.04.08 21:17:46
@ildsisy: Metaláltam, hol kell válaszolni. Köszi a hozzászólást, majd olvasgatok Nálad többet is.
Már régóta gondolkozom ezen az íráson és valami azt súgja, hogy nem fog tetszeni senkinek, mert amiről írni karok mintha kiment volna a divatról vagy csak senki nem figyel rá.A témámnak magának semmi köze sem a politákához, sem a gazdasághoz, sem az ország jelenlegi helyzetéhez,…..
Azért másoltam be ide korábbi blogom legutolsó írásait, mert kíváncsi vagyok, hogy itt is akkora-e a közöny, az érdeklődés, a vélemények hiánya. TÁJÉKOZTATÁS ÓÓÓÓ! 2009. Ápr. 7, kedd 14:24 Megint pontosítanom kell!!! Berohantam a Munkaügyi Központba, hátha…..