Regisztráció Blogot indítok
Adatok
damus

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alighanem új tendert kell írni Könnyen lehet, hogy új (ötödik!) fordulóra lesz szükség Debrecenbem a város második villamosvonalára szánt 18 új villamos megvásárlására kiírt közbeszerzési tenderben. Noha az eredményhirdetés szerint a spanyolországi CAF megnyerte az üzletet,…..
damus 2010.06.23 23:05:45
@zero: Igen. A közbeszerzés kényes és hosszadalmas procedúra, nem borotvát veszel a elektropontban. Annyiban viszont igazad van, hogy ötödjére is elb.szni, na ehhez tényleg tehetség kell, bár lehet, hogy Kósa és co. csak a választásokat akarják kibekkelni, aztán ha nyernek hirtelen lesz eredményes tender. Én legalábbis nagyon várom már az új vonalat, meg a következőt és a következőt, az új HÉV-et, regionális vasúthálózatot, stb, stb, stb... ;)
Kihirdették a győztest az új debreceni villamospálya tenderén, írja a Haon. A munkát legolcsóbban, nettó 7,5 milliárd forintért elvállaló ATK-Debrecen konzorcium nyert. Öten pályáztak, a helyi internetes portál úgy tudja, akadt nettó 10 milliárd fölötti ajánlat is. Debreceni…..