Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csuszmusz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyed mikroblognézegetés közben találtam a képet, és azóta csak nézek magam elé bambán, mint az egyszeri fitneszedző, akire ráesett a mamuttöpörtyű. Az ötlet így, hogy valaki más megcsinálta, egészen magától értetődőnek tűnik, így nem marad más hátra, mint gratulálni…..
Néhány napja szerepelt a blogban a Paint that shit gold című program, ami nem volt igazi játék, viszont remekül lehetett vele munkát kerülni. A szoftverrel bármilyen weboldalt átfirkálhat a játékos, ami elég volt nekem ahhoz, hogy rögtön hirdessek egy kisebb versenyt, és alkotásra…..
Csuszmusz 2009.06.23 16:04:37
Mai húsvéti játékunk egy egyszerű különbségkereső cucc. Voltak már ilyenek a blogban, de az Easter Bunny Differences nyulas-tojásos témában nyomul. Szép grafika, családbarát képek. Kockázatok és mellékhatások nélkül fogyasztható.[alternatív link]..
A Civiballs című játékkal kezdjük a hetet, mert ezt többen is beküldtétek. Ádám így foglalta össze a lényegét: „Logikai-ügyességi, think-out-the-box játék. Fizika, lendület, momentum. Érdekes-érdemes. Munkakerülésre kimondottan alkalmas.” Plüssmacska fedőnevű…..