Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubamara

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karikatúrát Léphaft Páltól, az egyik legnagyobb vajdasági (és egyetemes)magyar karikaturistától "loptuk". Reméljük, megbocsát nonprofit blogunknak.A lista is karikatúraszerű: kissé eltúlzott, néhányunkra igaz, másokra meg nem. Bálint Csaba szerzőtársunk közel négy évvel…..
Műsorajánló Egy ígéretesnek tűnő, epizódonként közel egy órás, könnyed dokumentumsorozat kezdődik a belgrádi B92 televízión. A sorozat címe: SFRJ za početnike (magyarul: JSZSZK kezdőknek; SFRJ: Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija; vagyis JSZSZK, mint a Jugoszláv…..
Serbia Insajd Burek 2.0 2010.10.17 16:22:00
Vannak kaják, amelyek egyszerűen nem működnek, ha külföldre viszik őket. Az istennek se lehet eladni például a BurekOT Magyarországon. Legalábbis úgy nem, ahogy azt Szerbiában teszik. A topolyai piacon még mozgó burekos is volt korábban, úgy 10-20 éve. Nem valami kis kosárból…..
"Azon gondolkoztam, Fiam, hogy jobb lett volna, ha otthon maradsz" - mondogatja apám néha, amikor túl sok a munka és túl kevés a pénz. Annyiszor mondta már, hogy én is elgondolkoztam ezen. Persze sokra nem jutottam. Honnan is tudhatnám? Csak azt tudom, hogy nem olyan rossz hely…..
Elmúlt már az igazi roham, amikor a határon túli magyar diákok elárasztották a szegedi középiskolákat, de a fiatalok elvándorlása nem állt meg. A legtöbben továbbra is Szerbiából jönnek. Az igények azonban megváltoztak. Már nem csupán gyerekeiket menekítik ki a szülők egy…..
Bubamara 2009.04.07 18:05:41