Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melk0r

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a bejegyzéssel úgy érzem morális határokat feszegetünk. Az igazat megvallva át is lépjük azt. Oktatói és hallgatói oldalról is megkérdőjelezhető az, ha pénzt kérünk és pénzt adunk a jobb osztályzatért. Vagy talán mégsem? Igaza lehet a levélírónak, hogy a szükség…..
melk0r 2012.07.14 09:52:47
@Tanulmányi Osztály Blog: én nagyon is örülnék, ha be lehetne azonosítani ezt a tanárt. Feltéve, ha igaz a sztori.
Szabálytalan és bunkó parkolásos képekről volt már több poszt is, de a téma kifogyhatatlan. Most két olvasónk képeit osztom meg veletek. Az egyik jól példázza, hogy vannak, akiknek határok nem léteznek (itt a szó szoros értelmében a szlovák rendszámmal is visszaélve). Ezt a…..
melk0r 2011.04.03 10:54:55
@melk0r: közben elmentem boltba, és nem erről a kocsiról van szó, tiszta hülye vagyok. De az is sárga sportkocsi, majd lefényképezem nektek. :)

Ja és nem tudom mi az a "forgalom által elzárt terület", forgalomtól elzártat akartam írni.
Pococurante nickű olvasónk egy egész sorozatot ígért. Köszönjük a posztot és várjuk a vitriolos tollú olvasó-szerző további írásait.“  Hülyék az életemben Első rész Nem hiszek a normálisban, de nem azért, mert valami nihilista-nonkomformista tizenéves vagyok,…..
Lowetinszky János József 1914. december 11-én feleségével, Marival leutazott Budapestről Kunszentmiklósra volt kollégájához és barátjához, Retkes Antihoz, hogy levágják a közösen megvásárolt 157 kilós hízót. Az alábbiakban a december 12-i jól sikerült disznóvágás,…..
melk0r 2011.01.05 13:54:25
melk0r 2011.01.06 14:26:28
@János József: arra gondoltam, hogy legyenek bekezdések, mert nehezebb olvasni egy nagy tömbből álló szöveget. Mondjuk nem tudom, hogy illik-e belenyúlni így az eredeti szövegbe, egyszerűen csak kényelmesebb lenne.

"A disznóölés eredménye 35 liter zsír – több is volt valamivel –, 2 ½ kilg háj, 8 hurka, 12 szál kolbász – ki kisebb, ki nagyobb –, egy disznósajt, egy főzet pofacsont, egy főzet kocsonyaféle, egy lapoczka, egy hátsósonka, és vagy 10-12 egyéb füstölnivaló hús, no meg 1 klg szalonnát füstöltettem..."

Mi holnapután vágunk disznót, de a színhúsok nem a füstre, hanem a mélyhűtőbe mennek. A barátnőm nagyanyja mesélte, hogy régen nem volt olyan finom a karaj, comb, lapocka, mert a füstön teljesen száraz lett. Manapság csak elővesszük a frizsiderből aztán lehet rántani.
Egy hete van hivatalban a második Orbán-kormány, és miközben a kormányalakítást megelőző két hétben tervezett módon, az ellenzéket zavarba hozva ért el sikereket az új többség, a legutóbbi pár napban a dilettantizmus, a kapkodás és az össze-vissza beszéd jellemezte a Fidesz…..
melk0r 2010.06.06 15:16:30
@Ordnassac: erre gondolsz szerintem:
http://www.kaltoons.com/zencart/images/Book!%20Buy!%20Sell!%20Sell%20sm.jpg

A "piac" meg a befektetők mindig is figyeltek a politikusok bejelentéseire. Ez, vagy egy épp bejelentett statisztikai adat igenis elmozdíthatja az árfolyamokat. Nyilván, ha a Fidesz azt mondja, hogy tarthatatlan a hiány, akkor a befektetők számára ez azt jelenti, hogy megnöveli a költekezését a kormány; ha azt mondja, hogy forintra váltja a devizahiteleket, akkor meg elengedi a forintot. Ekkor nem éri meg magyar részvényekben vagy forintban tartani a megtakarításokat. Persze az önbeteljesítő jóslat és a hisztéria faktor is ott van és lehet, hogy nincs alapja a kijelentéseknek (mint pl. szerintem most).
„Úgy kezdődött a baj” – fogalmazott csütörtöki sajtótájékoztatóján Orbán Viktor, majd így folytatta: „Lassacskán a miniszterelnök, ahelyett, hogy a miniszterekre hagyta volna a munkát, egy miniszterelnök-helyettessel koordináltatta volna a munkájukat,…..
melk0r 2010.04.30 15:53:26
@Ordnassac: ez gyors volt, köszönöm. :)