Regisztráció Blogot indítok
Adatok
famme fatalista

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint,…..
famme fatalista 2015.02.21 12:55:36
@Ilyen vagyok:

Ne ess a butázók hibájába, mert végzetes lehet a bumeráng effekt...

amúgy meg:

"Nehéz nőnek lenni
férfiként kell gondolkozz,
hölgyként kell viselkedj,
fiatal lányként kell kinézz,
és úgy kell dolgozz, mint egy igásló"

mindenamino.blog.hu/2015/02/21/szabadsag_te_szulj_nekunk_fannit
A drámai kiválasztás, és a szerelmespár párbajra ítéltetése után nem sok vidámságra számítok a mai adásban, de Bencus rikítózöld pólóban feszítve valami farsangi bulit emleget, így talán megint lesznek vicces pillanatok, ha szerencsénk van. Ha meg nincs, akkor a szokásos…..
famme fatalista 2015.02.10 21:02:49
@-pkata-:

"SZÓLJON, HA NAGYON FÁJ" – suttogta, és én csukott szemmel nyöszörögtem neki vissza.

- részlet Hidas Judit A fogorvosom, című szövegéből,

szomjasoazis.nolblog.hu/archives/2011/05/05/SZOLJON_HA_NAGYON_FAJ__suttogta_es_en_csukott_szemmel_nyoszorogtem_neki_vissza/
famme fatalista 2015.02.10 21:12:46
@-pkata-:

Dicséretnek fogom tekinteni, utólagos engedelmeddel.
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
famme fatalista 2015.02.09 18:45:57
@kiingattak:

és akkor a három laci vérire áhitozó sorba állna, hogy párbajozhasson vele, és kisorsolnák egymás között, hogy ki mehet lacival párbajozni? mondjuk a régi gyufás módszerrel, mert az való a börtönhöz meg a munkatáborokhoz, aki a legrövidebb gyufát húzza, az megy a vágóhídra...

dóri
robin
fanni

én kettős lelkű vagyok, egyrészt nagyon idegesít edina, másrészt sajnálom is, de megnyerni már úgy sem tudja, jobb volna, ha menne és egy darab időre illegalitásba vonulna...
A villában uralkodó feszültséget meglovagolandó a szerkesztők tegnapelőtt beküldték a bikát, ami acélból volt ugyan, de így is ki híján megmihálylott Maci segge alatt, komolyan, ennyire durván még velem soha, senki nem érzékeltette, hogy mit jelent az, ha valaki túlsúlyos,…..
Ejhh, már megint a könnyebbik végén kapom el a gondolatot...Minden, ami nő blog..
famme fatalista 2010.06.28 16:03:38
Irodalom is, női is, hazai is, s végre egy férfiszerzőtől közlünk! Tóth Krisztina, hazánk ismert költőnőinek egyike (azért vannak páran, Rakovszky Zsuzsa, Takács Zsuzsa, Balla Zsófia, Szabó T. Anna, Mesterházi Mónika, Karafiáth Orsolya, Rapai Ágnes, Kálnay Adél,…..
famme fatalista 2010.03.04 17:46:54
@feminista113:

már megijedtem, hogy a seggfej miatt akarsz bocsánatot kérni, általában véve nem szeretem a durvulást, de most jelen esetben felment a vérnyomásom rettenetest, nálam is elszakadt a cérna, és kinyilt a körömolló a zsebemben... hogyis mondják, várjunk csak, a Kiss Ferenc J. név mögött rejtőzködő mogyorú agyú személy tojjón sünt, és utána köszönje meg neki...
Paranoid Android Gender studies 2010.02.24 10:56:00
      Azokban a nehéz időkben, amikor a felvilágosult liberalizmus még nem takarította ki az egyetemekről teljesen a klerikális konzervatív eszmerendszer fogalmait (anya, apa), mi woman studies címszó alatt kaptuk a progressziót. Az oktató (neme rejtély, az ő esetében a…..