Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csongrad

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
  Kedves kommentelőink hívták fel rá a figyelmünket, hogy határozati javaslat formájában az amerikai képviselőház elé kerülhet az ORTT frekvencia-döntésének ügye. A határozat így szólna: The House of Representatives (1) (1) condemns the recent action by the Hungarian…..
Percekkel ezelőtti hír, hogy New York állandó magyar tudósító nélkül marad, a Magyar Televízió nehéz gazdasági helyzetére hivatkozva január elsejétől hazarendelte Bombera Krisztinát. A Times Square-en és a Blahán már gyülekeznek az elkeseredett népek.  (Update.…..
Ez is megtörtént: egy roma csoport rasszista támadást intézett egy főiskolás diák ellen, magyarán jól megverték pusztán azért, mert nem cigány létére ott mert sétálni az „ő utcájukban”. Őszintén szólva nincs ebben semmi meglepő. A cigányok éppen olyan emberek,…..
csongrad 2009.10.08 18:43:44
Teljesen el képedtem az eseten, de várható volt hogy előbb útobb történik ilyen. Valamit(valamiket) nem értek kedves liberálisok:
1. Évtizedek óta megy a cigány mosdatás és a javukra a pozitiv megkülönbözetetés a közügyek,jog egyébb területen. Pl a fideszes diszcigány aktáját miért kellett 30 évre titkositani? kolompár bandita kábszernepper testvére halálos balesetet szenvedett.Vizsgálat -persze semmi?
2. Olaszliszka, Kiskunlacháza ,Tarnabodi öregnéni meggyilkolása? semmi!! Meddig kell eltürnünk,hogy a pénzünkön szaporodó paraziták miatt félnünk keljen?
Meddig lophatják a gázt a villanyt büntetlenül?
Ha valaki fellép ellenük a sajtó egyből hozzáteszi,hogy magyarok tették,és mint a Pécsett történt esetnél azonnal előzetesbe vágta a szolgai rendőrség a srácokat.Ha cigány bűnözik a sajtó nem árulja el a származását! Nem hülye emberek élnek itt, igenis tudjuk ha cigány az elkövető!
A szegregáció is tilos! Miért nem teszik be a szadista primitiv hülye cigánykölköket pl. a Lauder iskolába ?! Ott talán magasabb szinten oktathatnák őket!!
Nem vagyok jobbos sem balos sosem voltam sem liberális sem rasszista. De elég legyen már ezekből a parazitákból. Nézzük meg Olaszországot ahonnan gyorsitott eljárásban kivágják őket az országból. Elegük van belőlük a békés Finneknek is! Az Angoloknál és a Franciáknál,ahol is szép számban vannak feketék és arabok,mégis a cigány a leggyülöltebb faj !! A spanyolok már táblákkal figyelmeztetik a cigókra az autósokat!!Vajon miért szerintetek ?
Egyszer robbani fog ez a bomba és félő,hogy kurva nagyot fogsz szólni itt Europában !
csongrad 2009.10.08 18:49:12
@Beles79: Fene jó kérdés! Én Miskolci vagyok, de békitő cigánnyal én még nem találkoztam,szerintem már nem is fogok.
csongrad 2009.10.08 19:02:04
@s_timcsi: A cigány (leszámitva a pár elhanyagolható ezreléket) eddig is azt csinált amit akart. Ezután meg mégjobban fog höbörögni ! Ezelőtt kb 10 évvel alázatosan könyörögtek a segilykéért. Ma ugyanazok az " emberek"megölik az önkormányzati dolgozót ha 4xer annyit nem kaphat mint tavaly.Parazita patkányok, és mi pedig tenyésztjük őket!
És nem vagyok rasszista,csak egy dolgozó ember,aki nem sok mindent lát a saját adójából a korrupt rendőrökön kivűl