Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GlobalPlaza Dimitry

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ethniki a vb-n VuvuzEllas! 2010.06.21 18:53:00
A félreértések elkerülése végett leszögezzük, ez nem a napi borzasztó szóvicc blog. Egyszerűen csak így fogunk szurkolni mostantól. És persze vuzuzeláról posztolni majdnem olyan kifizetődő, mintha alig felöltözött szurkercsajokat mutogatnánk. Bár a csatárunk, Gekasz majd…..
Onlinemarketing blog Gerilla SEO 2009.03.27 20:26:00
Megint egy kis keresőoptimalizálás, mondhatnánk, de most azért annyire nem. Sokkal inkább keresőmanipulálás az, amiről beszélni szeretnék. Ez pedig konkrétan az eltérített találatok esete a keresőkben.Egészen pontosan arról van szó, hogy rövid távon nyerő stratégia lehet nagy…..
GlobalPlaza Dimitry 2009.04.07 14:51:17
Kedves Konrád és Olvasók!

A
www.globalplaza.hu tulajdonosa vagyok. Szó sincs keresőmanipulálásról. Egyszerűen csak arról van szó, hogy az oldalunk, amely az 14 áruházlánc, hipermarket akciós újságjainak a termékeit mutatja be, 2004-ben indult, amikor még a Tesco-nak nem volt magyar weboldala és nem is mutatta be az akciós termékeit. Tehát majdnem 5 éve a Tesco előtt van a linkünk. A mi oldalunk most is felhasználó barátabb módon mutatja be a termékeket, mind a látogatók, mind a google szempontjából. Élünk azzal a lehetőséggel, amit az internet és a google szabályai megengednek. Ugyanezt megtehetik a nagyok is. Valószínű a Tesco-nak is kifejezetten jó (és a többi áruháznak is), ha még egy + terjesztési pontot kap akcióinak amit havonta több mint 400 000 látogató, potenciális vásárló keres fel…. Ez nem gerilla, csak relevancia, egy kis tudás, ötletesség és időfaktor kérdése. Egyébként nem csak a Tesco-t „előzzük” meg, hanem pl.: Cora akció, Auchan akció, Media Markt akció, Saturn akció, Sony Centrum akció, Photo Hall akció, stb. óriás cégeket is. Igyekszünk, amivel eddig senkinek semmi baja nem volt.