Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cirl

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időkben nagyon rákaptunk az amerikai sütikre, csak mindig lelkiismeretfurdalással küzdve sütöm és eszem őket, mert azért túl egészségesnek nem nevezhetők a nagy mennyiségű cukrot, csokoládét, vajat tartalmazó, jó tömény receptek... (na persze, nem véletlenül olyan…..
Krisztának, szeretettel :) 4 szelet tengeri halfilé (pangasius)25 dkg spárgavajzsemlemorzsasóA spárgát megtisztítom, félpuhára főzöm, leszűröm, lehűtöm. A halszeleteket sózom, mindegyiknek a közepébe teszek 4-5 szál spárgát és feltekerem. Hústűvel megtűzöm,…..
cirl blogja második bejegyzés 2009.05.08 14:25:23
no, ennek sincs sok értelme. de végre átszíneztem az oldalt. kissé egyhangú. nem tesz semmit...
cirl blogja első bejegyzés 2009.05.04 16:32:00
mert csak... ..
Tegnap megígértem a céklát, íme:1 kisebb cékla1 kis krumpliA céklát héjában megfőzöm (sokáig kell főzni, hogy megpuhuljon, ha kuktában csinálja az ember, úgy gyorsabb) ha puha, megvárom, amíg kihűl, és meghámozom. Közben meghámozom, apró kockákra vágom a krumplit, és…..
TörökParadicsom Bébikonyha 2009.04.07 12:05:00
Nem tudom, mások hogy vannak vele, nekem, így baba mellett épp hogy belefér az, hogy néha főzzek, de odáig, hogy fotózzak, fogalmazzak, szerkesszek és feltöltsek, már nagyon rég nem jutottam... Illetve fotók néha azért készülnek, és feltöltésre vár pl. egy "Csirke Erzsébet…..