Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilvi-B

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tartozik feltétlenül a tesztelés kategóriába, ahogy a blogunk főoldalán írjuk, de nagyon szeretném megosztani Veletek azt a néhány gyakorlati jótanácsot, amelyek többségével az utóbbi napokban lettem "gazdagabb". Eltűnésem oka ugyanis sajnos egy újabb gennyes…..
Szilvi-B 2009.04.07 12:42:46
Sziasztok!
A kislányom 5 éves múlt. Soha semmi gond nem volt a fülével, csak annyi hogy hurutos volt amikor meg volt fázva. 2007 decemberénen azt javasolták, hogy vetessük ki az ormanduláját mert amiatt húzódik el a náthája. -(azt azért hozzá kell tenni, hogy akkor volt elősször elhúzódó náthája). Akkor mi azt mondzuk hogy még váruk egy kicsit mert egy ilyen eset miatt ne essünk neki rögtön az ormandullának. Szépen meggyógyult és nem is volt semmi komolyabb probléma egy jó ideig. Idén januárban a fül-orr gégész benézett a fülébe és azt mondta, hogy ez a gyerek nem hall rendesen, nincs levegő a dobhártyája mögött. El is mendtünk hallálsvizsgálatra és ott be is bizonyosodott, hogy csökkent a hallása mindkét fülére. Ekkor döntöttünk úgy hogy akkor legyen a mütét, de a drnő azt mondta, hogy a fülét is fel kell szúrni mert igy jut be levegő és a genynek is ki kell folyni. Még ekkor sem volt középfülgyulladása. Túl is lettünk a mütéten a fülszúráson. 2 hónappal késöbb mint derült égből a villámcsapás pénteken este elkezdett fályni a füle. Éjszaka mér alig aludtunk sokszor kiabált, hogy "anya segíts nyagyon fáj". Hát a szívem majd meg szakadt. Szombaton beszéltem telefonon egy fül-orr gégésszel és mondtam neki, hogy fáj a füle éselkezdett folyni is. Az nagy baj mondta Ő mert lehet hogy átszakadt a dh-ja. Irány a korház. Szerencsére nem szakadt át a dh-ja csak a kívül lévő genny kezdett leválni. A fülét fel kellett szúrni, fájt a kicsi lénynak, de mikor kijöttünk hihetetlen nagy megkönnyebülést láttam az arcán és néhány óra múlva nem is látszott rajta, hogy beteg.
Az ormandulamütét után gondoltuk kevesebbet lesz megfázva. Attól az egytől félek, hogy ez a fülprobléme rendszeressé válhat. Vajon tényleg akinek egyszer felszúrják a fülét annnak mindig fel kel? Megoszlalan a vélemények erről a dologról csak reménykedni tudok benne hogy ez nem lesz rendszeres.