Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jurijdani

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Év: 1998 Nemzetiség: amerikai (ami a klippen vitán felül lerí) Egy újabb hétfő reggel. Őszi esős. Utálatos dolog ez, tudjuk jól már Garfield óta. Mi más kell, mint egy "csakazértis" nóta. A New Radicals Gregg Alexander által írt száma, egy kis reggeli szembeköpősdi.…..
Jurij Inside No. 35 2009.08.30 15:59:00
Azt gondoltam, hogy ezt a bejegyzést még egy jó ideig nem kell megírnom, de aztán máshogy alakult. Kicsit több, mint egy év közös munka, 35. buli, és nagyjából 25 000 km. (igen, Ádám, utánaszámoltam, és a valós adat kb. ez, nem az, amit az Azfeszten mondtam) után befejezem a…..
Jurij Inside Az egyvonalas város 2009.06.07 10:54:00
Akkorhát íme az első sztori, közös időszakunknak még nagyon az elejéről. Volt valamikor tavaly ősszel Szegeden a JATE-klubban egy koncert, ahonnan már elindulni sem volt egyszerű, de hazaérni aztán végképp a katasztrófával volt egyenértékű. Szóval nagy nehezen összeszedtük a…..
Ádám újabb érdekes gondolatát osztotta meg velünk Böszörményben. Abból indult az egész, hogy Böszörményben nincs McDonald's. Ez Ádámot rendkívül rosszul érintette, pláne, mikor azzal is szembesülnie kellett, hogy nem csináltunk szendvicseket se, mert a keleti szekciónak ennél…..
jurijdani 2009.05.04 10:54:49
Ha a Gödör hidegrázós buli volt, akkor erre mit mondjak? Történt ugyanis, hogy még réges-régen, a tavalyi Azfeszt után valakinek eszébe jutott (szerintem Szati volt, nem tudom, én akkor pont Gabikát kerestem, hogy el tudjunk indulni haza), hogy mi lenne, ha egyszer valamelyik koncerten…..
jurijdani 2009.04.21 13:28:37
Bevallom őszintén, nekem a pénteki buli borzalmas hangulatban indult. Fáradtan indultam, még a csütörtök miatt, korán is kellett Pesten lenni, mert kettőtől próba volt, ami amúgy nem egy nagy izgalom, ha nem próbál az ember, csak hallgatja, szóval nem indult a legjobban a nap. Örök…..
Jurij Inside Hogyan működik? 2009.04.06 11:23:00
Érdekes dolog ez a Jurijjal, mármint, hogy hogyan működik. Merthogy földrajzilag elég szétszórt a társaság, Dani meg Gabika Pesten él, Peti Nyíregyházán, Szati Debrecenben. Nem tűnik könnyű helyzetnek, de valójában sokkal könnyebben működik, mint gondolná az ember.  Mikor…..
Ádám szerint nagyon kell tudnia, mert amint azt volt szives kifejteni, egy zenekar, vagy zenész ismertsége, és rutinja nem csak a nézőszámokban mutatozik meg, hanem a csocsótudásában is.A példa: a drága 30y általában csúnyán megveri a Jurijt csocsóban, de a Jurij legyőzi például…..