Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VadMacs

0 bejegyzést írt és 512 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagykanizsán a '70-es években a legmodernebbek egyikeként tartották számon a 48 lakásos, 11 emeletes épületet. 2008 óta elhagyatottan áll...
VadMacs 2020.12.30 00:13:49
@yczimi: ezzel a logikával személyiségi jogokat sért minden házban, ahol van még ilyen, vagy teszem azt a postaládákon található nevek elolvasása. Egyéb hülye ötletek? :)
Avagy, hogyan juthatsz(hatnál) ingatlanhoz, ha nincsenek módos családtagjaid, szüleid se tudnak/akarnak segíteni, nem örököltél, nem te vagy a multivezér 500ezer forintos fizetéssel, csak egy sima kis egyéni vállalkozó, aki papír alapján még csak nem is hitelképes. Először is kezdjük, ott, hogy nem…..
VadMacs 2020.06.27 17:15:32
@eßemfaßom meg áll:
>Adót csak a megszületettek tudnak fizetni, a nyugdijakat csak a megszületettek tudják finanszírozni.

Egy olyan korban, amikor a 'zemberek tömegesen a lábukkal szavaznak, ez teljesen reális. Aki nem tudott elmenni, de a gyerekeinek jót akar, az nyugatra zavarja a kölyköket, hogy legalább ők egy normális világban élhessenek. Gondolom sokra megy majd az állam a nyugaton befizetett adóikkal. Gondolom az sem mellékes, hogy odakint választási csali nélkül is megszületik a kitántorgók második/harmadik gyereke...
VadMacs 2020.06.27 19:30:00
@Bandibacsi34:
>Pont a nyugdij es a tuliskolazottsag miatt nem kényszerülnek/nem akarnak időben szülni/gyereket vallalni az emberek(ferfiak is).

Talán mert nincs miből. Idehaza két melós fizetésből épp hogy össze lehet hozni a háztartásra valót, odakint nyugaton megvan az egy fizetésből is. Idehaza hiába pofázzák, hogy nincs elég melós, ugyanolyan sz*r körülményekkel, ugyanolyan sz*rt sem érő fizuval várja a sírós szájú magyar főnök a melóst. Ugyanúgy nem veszik emberszámba, és ugyanúgy működnek a reflexeik, hogy majd jön más helyetted, ha többet tudsz nála.

Amíg ez az elcseszett ország nem változtat a mentalitásán, addig nem lesznek normális körülmények. És ha azok nem lesznek, gyerek sem lesz elég...
VadMacs 2020.06.27 19:51:47
@eßemfaßom meg áll:
>Dolgozz serényebben, hogy magasabb legyen az egy főre eső GDP és lesz miből többet költeni.

Aha.
A gengszterváltáskor az ex-komcsi blokkból bezzegország voltunk, most meg lassan mindenki mögött kullogunk. Biztosan azért, mert nem dolgoztam (én egyedül) serényebben. Mondjál még ilyen bölcsességeket, had röhögjenek rajtad...
1972. május 2-a, a nap, mikor a Szikla kis kavicsként a világra jött, hogy meghódítsa a világot. A kis Dwayne, pankrátor családban született, lényegében az összes rokona űzte a sportot, az apjától a nagyapján át egészen az unokatesójáig. A kis Szikla végül mégsem ezen az úton próbált meg elindulni a…..
   (Ahhoz, hogy egy járványt le tudjanak győzni, a népnek bíznia  kell a tudomány képviselőiben, a polgároknak bízniuk kell a közhatalomban, az országoknak bízniuk kell egymásban. Az elmúlt években felelőtlen politikusok tudatosan ásták alá a tudományba, a közhatalomba és a nemzetközi…..
VadMacs 2020.03.18 07:15:10
@Kettes:
Megkapták a reggeli eligazítást a takonyárpitól, most majd érkeznek tömegesen a faszkalapok... :)
Az elmúlt napokban több híradás szólt arról, hogy a Kormány egészségügyi reformlépésekről döntött. A vonatkozó kormányhatározat (1798/2019. (XII. 23.) Korm. határozat), valamint a két új kormányrendelet (a 358 és a 359/2019. (XII. 23.) Korm. rendelet) alapján azonban megállapítható, hogy mindaz, ami…..
VadMacs 2020.01.05 17:27:29
@rallus:
'zelmútnyóccév', f*szfej...
A demokrácia alapelveire hivatkozva akarja megváltoztatni a Fidesz a frakcióalakítási szabályokat az országgyűlésben, ugyanakkor súlyosan sérti ezzel a népképviseleti elveket. Olyan, általuk törpe pártoknak nevezett formációkat akarnak kiszorítani a parlament falai közül, melyek az ellenzéki…..
VadMacs 2019.12.08 12:38:38
@rovid:
>megérett az idő arra, hogy menjenek a kisgazdák után!!

Igazán repülhetne már a duna parti cirkuszból az összes még megmaradt párt, ami ott volt a rendszerváltáskor - kivétel nélkül.
Rövid szünet után újult erővel tért vissza a sorosozás a magyar kormány kommunikációs fősodrába. A magyar származású amerikai milliárdos elleni kampány akkor csillapodott kicsit, amikor az Európai Néppárt rossz néven vette az erős antiszemita beütésekkel tarkított „Dzsordzsibácsizást”. Most maga a…..
VadMacs 2019.11.24 10:04:26
@megamedve:
>Te még a Cycmennél is hülyébb vagy, pedig az nagy szó...

Ott a tálib birka, Putyin bácsi szófiai helytartója, az index blogok ügyeletes kommentmajma. :)
VadMacs 2019.11.24 11:29:52
@Cycmen:
>Soros egy mocskos tetű, ez nem is kérdés, viszont nagyon komoly ellenfél a pénzével és azokkal, akik mögötte állnak!

Milyen kár, hogy a tanítványaihoz képest egy amatőr kezdő...
VadMacs 2019.11.24 15:07:08
@Andy73:
>jól emlékeznek arra, hogy 2006-2010 között, a böszme idején még ennél is sokkal rosszabb volt a helyzet.

Minél többet lopnak, hogy aztán az adófizetőktől újabb adófelcsökkentésekkel kihúzzák azt, minél kevesebb joga van tudni az adófizetőnek, hogy mit kurvulnak abban a tetves duna parti cirkuszban, annál jobb a szavazónak? Elmész te a halál faszára...
Az autoriter rendszerek csak akkor maradhatnak fenn sokáig, ha folyamatosan terjeszkednek valamilyen irányban. A Nemzeti Együttműködés Rendszere eddig a magyar jogállamiság leépítésével, a gazdasági hatalom megszerzésével, a véleményformálás monopóliumának megkaparintásával nőtt túl folyamatosan…..
VadMacs 2019.05.25 16:25:14
@MAXVAL bircaman közíró:
>Ez őgy teheted meg legjobban, ha hazád ellenségei ellen szavazol.

Szóval akkor Moszkva minimum ezek között van. Megy is a szavazat ennek megfelelően... :)
Tele van a média éppen a szomszédos országban lévő politikai botránnyal, ami torpedóként csapódott bele az amúgy sem a stabilitás mintaképét mutató osztrák kormányba. A hajó süllyed, szeptemberre pedig már választások lesznek. Az FPÖ vezetője ugyanis gyakorlatilag leadta a…..
VadMacs 2019.05.22 15:01:58
@Cycmen:
>Ne jöjjön nekem senki azzal a lelki dumával hogy Strache hibázott mert ez így is van, de akkor a bűnét haladéktalanul nyilvánosságra kellett volna hozni ugyebár! Mivel ez sima csőbehúzás valós oroszok és valós történések nélkül, viszont van ez a még vastagabb bűneltitkolás évekig,l majd elővétele, itt marhára nem az igazi bűnös van pellengérre állítva, akik ezt a marhát bepalizták, azok az igazán veszélyesek.

1.: kimagyarázhatod ezen a blogon, kb nettó leszarják, mint az összes orbánjugendes agyhalottat szokás errefelé
2.: magyarázhatsz itt a blogon, ettől még nem fognak meghatódni az osztrákok. Viszont beszédes az ő gondolatvilágukról, hogy még a saját koalíciós partnere is dobta a vajdád haverját, mert azért náluk van még az a határ, amit nem engednek meg átlépni (ha van rá mód, szerencsére azért időben érkezett nekik a felvétel)
3.: gondolom az sem hatja meg az osztrákokat, hogy egy hazaárulóról rejtve készült egy ilyen felvétel. Kurz mondta a legérthetőbben, szinte biztos, hogy átléptek határokat a videó készítői, de amit azon a felvételen elmondott a sztracsi, az minimum büntető kategória.

Ennyi volt, kár ezen rizsáznotok. Itthon azért továbbra is felszophatjátok a vajdátokat, tudjuk jól, amíg meg nem döglik, az lesz, amit ő akar. De ő sem él örökké...
VadMacs 2019.05.22 19:07:20
@Cycmen:
>Igen, viszont nagyon remélem hogy felfigyelnek az osztrákok azokra akik a szálakat mozgatják és a szavazatukkal lebüntetik a ballibet! Ugyanis ott a hazaárulás nem piás kurvázás közben folyik virtuális síkon, hanem kajakra árulják a hazájukat Sorosnak és a globális háttérhatalom rejtett képviselőinek! :D

Komoly tudatmódosítókat szedhetsz. :)
Sorosozás csak nálatok van, a takonyárpi/finkel' evangéliumának keretében. Az osztrákoknál meg nem ez a birkatáborozás dívik, hogy aki nem velünk van, az az ország, meg a vezír ellen, meg sorosista, stb. Ez csak ennek az elkurvult országnak a határain belül működik így, de azért ügyes próbálkozás, fáradj a kasszához. :)
VadMacs 2019.05.22 19:16:33
@Ma Baker:
>Annyira precízen tudta Strache a tényeket Magyarországról és Pecináról, hogy elfelejtette megemlíteni, hogy Pecina felkínálta jutányos áron a Népszabit megvételre a maszopnak, de basztak megvenni, inkább a seggüket verik hisztizve a földhöz azóta is.

Aztán milyen érdekes, amikor az addig kurvára veszteségesnek beállított újságot megvették volna jelképes összegért az ott dolgozók, akkor hirtelen nem lett eladó...
Ez a legnagyobb különbség Magyarország és Ausztria között. ..
VadMacs 2019.05.20 10:40:51
@erkölcsi hulla:
>Csináljatok orbánról is videót először.

Gondolom a migráncs1 -en azonnal be is mutatnák...
Úgy tűnik, hatott a néppárti intő, és egyelőre jegeli Soros György arcképét a Fidesz az uniós választási kampányban. Van azért migránsozás az új plakáton is, de kicsit visszafogottabban, mint a korábbi időszakokban. A kormánypárt most a bevándorlás megállításáért indított harcot, noha úgy tudjuk,…..
VadMacs 2019.04.23 12:49:27
@szamaritánus:
bolsizáshoz komcsi értelmező szótár:
Stumpf István : MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Matolcsy György : MSZMP tag, III/II együttműködő
Martonyi János : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Chikán Attila : MSZMP tag
Pintér Sándor : MSZMP titkár
Boross Péter : MSZMP tag, DÉLBUDA III/III
Ligetvári Ferenc : MSZMP tag
Boros Imre : MSZMP-titkár, III/II együttműködő D-008
Áder János: KISZ tag
Szűrös Mátyás MSZMP KB tag
Kerényi Imre : MSZMP alapszervezeti titkár
Balogh Gyula : MSZMP tag
Szita Károly : III/III együttműködő
Mikola István - Hazafias Népfront alelnök
Fónagy János : MSZMP tag
Vonza András : MSZMP tag
Szabadi Béla : MSZMP tag, munkásőr
Polt Péter : KISZ titkár
Varga Mihály : KISZ titkár
Deutsch Tamás : KISZ titkár
Orbán Viktor : KISZ titkár
Kövér László : KISZ-titkár, a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Párttörténeti Intézet tudományos munkatársa
VadMacs 2019.04.23 13:32:10
@Ma is mentek gecizni?:
Hú basszki, akkor véletlenül sem akkor dobbantottak, amikor a vezér kidőlt a sorból...
Amúgy jól nyomod az ilyen kimosdatást. Még 1-2 év, és kiderül, hogy 1848 -at is a rohadt migráncsoknak, meg Sorosnak köszönhetjük.
Ismerem Blankát, jóban is vagyunk, ennyi elfogultság engedtessék meg nekem, de ez visszafelé is igaz: a vele szemben írt szavaim néha ridegnek tűnnek, de nem azok, csupán le akarom csupaszítani a legvégsőbb jelenségig, ami ellen viszont föl kell hördülnünk mindannyiunknak. Egyébként tehetséges…..
VadMacs 2019.04.21 13:09:09
@DFK:
>Bizony gazdasági szempontok alapján a kinnt dolgozónak kevesebb joga legyen beleszólni a dolgokba, mint a határontúlinak.

Hogyne.
Aki kénytelen volt menekülni a munkanélküliség, a szar fizetések, meg az egypártrendszerre átfabrikált kleptokrácia elől, az fogja be a pofáját, aki meg életében nem tett ezért az országért, az meg kapja a milliós nagyságrendű támogatást (lásd vajdaság). Az egybites fideszbirka szerint ez így természetes, hiszen mindent a c. kategóriás vezérért...

>Ugyanis a kint dolgozó képzését az ország közössége fizette, de abból a befektetésből semmit se lát;

Ahh...
Szóval ha rabszolgának szántunk, akkor pofa be. Még az a szerencse, hogy ma (még/már) nem így működik ez az egész.

>Na, hogyan van ez? Most akkor nem fizet tb-t itthon,

Igaz nem is veszi igénybe, vagy ha igen, akkor kintről fizetik. Esküszöm ebbe döglik bele az egész eü, nem abba, hogy a mai napig vonják ki a forrásokat, strómanokon keresztül húzzák a pénzt itt is, tehetségtelen pártfunkcikat ejtőernyőztetnek fontos pozíciókba, a kórházi személyzet meg jobb híján elmenekül az egész elől nyugatra.

>de a szülei egészségügyi ellátását azért csa fizetik akik itthon maradtak,

Ha dolgozik, akkor fizeti az saját maga. Ha nyugdíjas, akkor meg megdolgozott érte.

>ráadásul olyan is van, aki ha komolyabb a gond, hazajön gyógyítattni magát;

Jaj de sz*r, hogy van pénze magánrendelésen költekezni, vagy fizeti helyette a kinti tb kontójára. Bezzeg idehaza megmutatjuk, mert inkább beledöglünk, mint hogy lámpavasra húzzuk a kitartóidat.

>nem fizet nyugdíjjárulékot, de a szülei nyugdíját mi itthonmaradottak fizetjük.

1.: megdolgozott érte
2.: nem Putyin valagát nyalva kellene azt a kotla rendszert lemásolni, hanem a nyugati jóléti társadalmat. Ja, hogy ott nem zabálhatna a magadfajta semmihez sem értő naplopó két pofára a kondérból, akkor csak maradjon Putyin fincsi valaga.

>Szóval ők azok, akik csak kapnak, nagyon sokat, de sosem adnak.

Akkor, amikor mérhető tételben megjelenik a GDP -ben a nyugatra menekült fiatalok szülőknek hazautalt segítsége, nincs értelme ilyesmiről hazudoznod.

A magadfajta 1 bites fidesznáci soha nem fogja fel épp ésszel, hogy nem az a megoldás, hogy a gombhoz varrod a kabátot. Talán élhető országot kellene csinálni, nem vadkeleti autokráciát. Akkor talán jönnének haza a fiatalok, nem pedig még többen menekülnének...
VadMacs 2019.04.21 15:39:12
@okleveles naiv:
>csak éppen egy iskolázatlan útszéli qrv@ stílusában adta elő

Kicsit ciki az ezért kitüntetett bájer', meg a többi nemzethy komcsi megmondóember után erre hivatkozni. Mondjuk ettől még erőlködhetsz... :)
VadMacs 2019.04.21 19:20:33
@Helga Beauty Salon:
>Az eredeti nickeden nyomod a nemzethy-t! Figyelj oda mert lebux!

Fantasztikus!
És tényleg az eredetin írom. Egyedül jöttél rá, vagy megmondták a hangok?
A szabadságharc és a cenzúra eltörlésének nemzeti ünnepén az elnyomó hatalom papol a szabadságról – és cenzúráz...
VadMacs 2019.03.16 19:33:37
@Válasszuk BRETON TARRANT Európai Bizottság elnökén:
>Mondjak ezt azok, akik at akarjak jatszani az orszagot es egesz europat az araboknak.

Ne zavarjon a tény, hogy ez a baromság csak a vezíred fejében született meg. Az ő agyszüleménye a sorosterv, nem hiába tud mindent róla... :)
VadMacs 2019.03.16 20:14:11
@Ménár Atya:
>Ez így is van, mint ahogy az is, hogy egy amerikai spekuláns úgy jár az EB vezetőihez titkos beszélgetésekre, mint a papok gyóntatásra :)
Nincs soros terv, sőt soros sincs, sem bevándorlás, sem kötelező kvóták :D:D:D

Gondolom ott voltál ezeken a szeánszokon, mi meg úgy teszünk, mint akik jól elhiszik ezt. :)
VadMacs 2019.03.17 12:39:12
TARRANT Európai Bizottság elnökén:
>Hat ez az, a fel vilag EZT KERDI, hogy lehet hogy barmifele azonositas nelkul illegalisan europaban tartozkodo emberek csak ugy bankkartyakat kaphatnak ??

Tudod van valami gyönyrűség abban, hogy idejártok az asztalra szarni (gy.k.: széttrolkodni a komment szekciót), de a csökevényes agyatokkal olvasni már nem tudtok - vagy nem akartok.

"Bár a Snopes cikke nem tér ki rá, de hasonló rendszer működik Görögországban is az UNHCR irányítása alatt. Név valóban nem szerepe rajta, de a kártyáknak egyedi száma van, és csak regisztrált menekültek kaphatják meg, akiknek havonta személyesen is jelentkezniük kell a hatóságoknál, hogy ezzel igazolják, nem mentek tovább az országból. Ha pedig az országon kívül próbálják meg használni a kártyát, az azonnal letiltódna."

Szar dolog, hogy van élet az origon, meg az eredeti takonyárpis hazudozáson kívül is. Regisztrált menedékkérő, aki legálisan tartózkodik görögországban, de persze szerintetek lehet valahol egyszerre legálisan, és illegálisan is tartózkodni egy személynek...

"Simon Ernő, az ENSZ menekültügyi főbiztosságának magyarországi szóvivője a lapnak elmondta, az UNHCR úgynevezett cash assistance (pénzbeli segítség) programjait az hívta életre, hogy a különböző válságövezetekben a menekültek szociális ellátását nem feltétlenül hatékony sok szervezéssel, szállítással, humán erőforrással központilag megszervezni, ezért már a nyolcvanas években volt, hogy készpénzzel támogatták azokat a menekülteket, akik hazatérhettek. A bankkártyás menekültellátás fő oka a hatékonyság és az emberi méltóság, valamint a választás szabadsága, de sok esetben a központilag szervezett egységes ellátás nem is megfelelő, például speciális étrend, vagy különböző vallású menekültek keveredése esetén.

A jelenlegi görög program igen kiterjedt, tavaly 17 ezer bankkártyán 33 ezer ember kapott segítséget, amely volumenben meghaladta az 56 millió eurót. A támogatottak elsősorban szír, afgán és iraki menekültek.

A kritikusok szerint a bankkártyák a "vándorlást finanszírozzák”, de az ENSZ szerint éppen ellenkezőleg, azokat segítik, akik szabályozottan kérik a menekült státuszukat és nem hagyják el az adott országot. Kártyát csak 18 év feletti, regisztrált menedékkérő kaphat, aki továbbra is az adott ország területén tartózkodik, és nincsen semmilyen egyéb jövedelme.

A kártya ugyan valóban nem tartalmazza az arra jogosult családfő nevét, de minden kártya tartozik valakihez, akinek a jogosultsághát az ENSZ munkatársai havonta ellenőrzik.

Görögországban 14 segélykategória van, a legkisebb juttatás havi 90 euró, míg a legnagyobb 550 euró lehet attól függően, hogy a regisztrált menedékkérő részesül-e szervezett ételellátásban. A nagyobb család több pénzt kap, de a családméret tetején van egy plafon a két felnőttnek és öt gyermeknek járó támogatásnál.

A kártyák csak Görögországban használhatóak, a vásárlás ingyenes velük, míg a készpénz-felvételnek meghatározott, de szintén nem túl magas díja lehet. A kártyák működtetésében az UNHCR globálisan a Mastercarddal működik együtt, a felhasználási feltételeket a Mastercard tudja beállítani.

A görög program kártyái mögött nincs bankszámla, inkább olyan, mint egy ajándékkártya, amely rendszeresen feltöltődik egy forrásból. A segélyezett maga, vagy a barátai nem tudnak utalni rá, de a szisztéma mégis takarékosságra ösztönöz, hiszen az el nem költött pénz nem tűnik el, felhasználható a következő hónapban.

Az Index hozzáteszi, egyébként az európai, de még a magyar piacon is nagyon sok olyan bankkártya van, amelyiken nincsen rajta a kártyabirtokos neve: ilyenek a fesztiválokon használatos, vagy más ajándékkártyák, akár banki és kártyatársaság-logóval ellátott pre-paid kártyák, de olyanok is, amelyek mögött egy adott bank számlaterméke áll."
A Magyar Nemzeti Bank, vagy inkább annak Fidesz-es elnöke, Matolcsy György vélhetően amnéziában szenved, és még mindig Nemzetgazdasági Miniszternek képzeli magát, holott már a Nemzeti Bank elnöke, és itt kicsit más feladatai lennének, mint volt gazdasági miniszterként. Legújabb elvetemült ötlete,…..
VadMacs 2019.03.13 11:08:07
@Pipas:
>Szerintem itt lenne az ideje, hogy munkahelyet változtass, mert valami nem kóser nálatok. Sugárzó anyag, kemikáliák, ilyenek...

Ha meg nekiáll válogatni, és azért nem lesz munkahelye, akkor mehet csípőből a "b*szik dolgozni" jelző. Nincs még egy hete, hogy erről ment a szarkavarás derék fidesztálibokkal egy szomszédos blogbejegyzésben...
VadMacs 2019.03.13 11:14:11
@ProsTata:
>Súlyos igazság van ebben az MNB javaslatban!

Lóf*szt van igazság. Az igazság az, hogy kétharmaddal simán ránk húzzák ezt a sz*rt is, mert ez ingyen van, az általuk elkúrt országot viszont nem hogy nem tudják, nem is akarják normálisra faragni. Vajon miért van az, hogy a külföldre menekült fiataloknak megszületik simán az a második gyerek? Ja, mert ott meg is lehet élni, mert ott több jut a melósra, nem pedig pénztároslőrinceket hizlalnak...
VadMacs 2019.03.13 12:54:57
@Látens Inszinuáció:
>Van olyan élethelyzet, amikor NEM LEHETSÉGES a gyermekvállalás.
Például valamilyen ismert DNS-hiba, meddőség, lakhatási gondok.

Egy elektronikai gyárban dolgoztam anno huzamosabb ideig, rá is ment az egészségem. 4 éven belül 3 műtét, plusz egy rakás emésztési probléma. A páromat idegileg vágta tönkre egy NER díszpicsa, akit miután némi rendőrségi meg bírósági kaland után kivágták, most valami keresztyén intézményt vezet, legalább a harmadik pasijával (utolsót szó nélkül otthagyta, a gyerekkel a nyakában). Ketten kapunk kb 270 nettót a délnyugati végen, ebből éljünk meg, tegyünk félre lakásra ilyen albérletárak miatt, fizessük a tetemes gyógyszerszámláinkat, meg tegyünk félre nyugdíjas korunkra, mert gyereket is 8 év szenvedés után sikerült összehozni. Menjen az összes fasszopó fidesztálib legelni, aki ezek után még azt mondja, hogy a kurva sok pénzünkből rakjak félre, mert mi köcsögök csak egy gyereket vállaltunk...
  Tisztelt Honfitársam, Miniszterelnök Úr! Azért írok Önnek, hogy tájékoztassam a bevándorlási válság az engem aggasztó fejleményekről.   Brüsszel Ön semmit sem tanult az elmúlt évek borzalmas terror ízléstámadásaiból. Még több bevándorlót magyart akar Európába hozni küldeni. A bürokraták…..
VadMacs 2019.03.12 22:07:52
@Kivlov:
>Szerinted jobb lenne. Sajna a tapasztalat nem ezt mutatja, lásd nagy elqró...

Fide$$ patkányok jellemző gondolkodásmódja, hogy aki nem a vezírt óhajtja szopni, az csak gyurcsányista lehet. Köszönjük, Emese...
VadMacs 2019.03.12 22:14:51
@Jakab.gipsz:
>Dönteni a szavazó fülke magányába lehetséges, de ott sem mindenről, például arról, hogy a sátánfajzat Soros terveinek a skalpját az MTA kapujára felszegezzük avagy sem.

Szavazni lehet, majd számláláskor max megint lerobban az ámítástechnikai rendszer, amikor valamelyik ellenzéki párt nyerésre állna. Sorost meg szerintem ne szidd, ha egy ilyen c kategóriás patkányból náci bálványt (imádatod tárgyát) sikerült kimosdatni.

Apropó: lehet lábbal is szavazni - el is húzott párszázezer fiatal a döglődő nyugatra, a f*sszopó putyinkátokat messze elkerülve...
Ma Magyarországon az átlagos nyugdíj összege 130 491 forint. Persze ezt az átlag igen csalóka, hiszen ma már akadnak meglehetősen magas nyugdíjak is, vagyis az „átlagos” nyugdíjas minden valószínűség szerint ennél kevesebbet kap. Nagy a területi egyenlőtlenség is, egy budapesti az átlagnál 19…..
VadMacs 2019.03.12 12:41:17
@Willkommenskultur:
>Kevesebb magyar el kulfoldon, mint osztrak, cseh, szlovak, ukran, roman, horvat, barki.

Baszhatod.
Gondolom azért megy a sírás, hogy gyere haza rabszolga...
VadMacs 2019.03.12 12:51:37
@Willkommenskultur:
>Vagy csak a nyalad vered, lippshy?

Tanulj meg magyarul, nemzethy fidesztálib trollocska...
Forrás: Tízperc - Blog.hu Nem hoztam ma se meleg, se hideg ételt ebédre magamnak a munkahelyre. Este nem foglalkoztam a pakolással, reggel pedig túl álmos voltam, hogy eltegyek valami ennivalót. Sebaj, van a munkahelyem mellett egy kávézó, ahol a kávé mellé nem csak édes süteményt lehet kapni,…..
VadMacs 2019.02.20 15:33:47
@pofán verjük a lipsiket oszt jonapot:
>Mert ezeknek a sorosbérenceknek EGYETLEN problémájuk van, hogy Orbán nem engedte be az arabjaikat, ezért szerintük buknia kell.

Úgy rémlik, a sorospénzen kitanított vajdád tömegével beengedte őket, még ingyen buszoztatta/vonatoztatta is egy részüket. Tudom, a kerítés is jól megvédte 'ájrópát, ami olyan jól sikerült, hogy a többség megkerülte, páran meg lazán drótot vágva belógtak (aztán vagy megfogták, vagy nem). Most meg úgy van kurva nagy migráncsnyomás a határon, hogy a sünök büszkélkednek rendszeresen a heti 1-2 migrivel.
Állítólag egy évvel ezelőtt komolyan felvetődött a Fideszben, hogy be kéne áldozni Tiborcz Istvánt a választások előtt, ezzel kivennék az élét azoknak az ellenzéki és EU-s kritikáknak, melyek szerint Magyarországon nem érvényesül a törvény előtti egyenlőség elve. Volt némi realitás a felvetésben,…..
VadMacs 2019.02.17 13:44:15
@Kocsobur Ekese:
>És az OLAF. Milen érdekes, hogy a négyes metró OLAF vizsgálatát már valahogy elfeledték az itt hörgő ballibák..

Mesélj szépen, polpotpetike mit intézkedett már az ügyben? Bűnösök elítélve, lesittelve? Vagy megy még a saját kutyák mentegetése az ügyben, mert olyan is volt...?
VadMacs 2019.02.17 13:46:24
@Gyöngyi Asbóth:
>Gonosz és együgyű vagy, szégyen, hogy magyar.

Csak annak hazudja magát, így nem szégyen rá nézve. :)
VadMacs 2019.02.17 13:53:22
@Éva Lonkay:
>Ideje lenne nevet változtatni fika blogra...

Ha nem tetszik, miért nem a 888/origo fostengeren csámcsogsz éppen? Nem kötelező itt rontani a levegőt...
A baloldal visszatérő kudarca a szavazótáborának szervezésében és mobilizálásában aligha magyarázható már észérvekkel. Pontosabban az észszerű magyarázattal nem a Fidesz teljesítményének észszerű mérlegelése áll szemben, hanem az észszerű mérlegeléssel látványosan szembemenő, azt háttérbe szorító…..
Végre érdemi problémát vetett fel Orbán Viktor idei évértékelőjén, ám a kormánya által nyújtott segítség aligha állítja meg népességfogyást. A hét pontban összefoglalt akcióterv azonban arra mindenképpen jó lesz a Fidesznek, hogy közpénzből kampányolhasson vele a közelgő uniós választás előtt. Orbán…..
VadMacs 2019.02.12 21:18:16
@mindbender2:
>Az ország csapdában van,h elkezdi szórnia pénzt, akkor megint a nyomor szaporodik és abból olyan gyerekek lesznek, melyek nem igazán a normalitásra szocializáltak.

Hogyne, botlábú focistákra, stómanokra, a kurva(nagy)magyarkodásra szórt pénznek nem lenne jobb helye...

>Ezért próbálja támogatni azokat ahol nevelik a gyereket és nem a pénzért szülnek.

Rohadtul nem veszem észre magunkon.

>Amit tud, megtesz. Ti meg szokás szerint fikáztok, sírtok, szart se csináltok, mindenszar.

Szóval megint valami amivel jól járnak a NER huszárok, és mert nem tetszik ez sokaknak, ezért ők a köcsögök. Szokásos fidesznyik tempó.

>Aztán amikor nincs igazatok kussoltok és megint fikáztok vmi mást.
Dettó ezt a szöveget nyomtátok az előző tenyészprogram előtt. Eltolcsi turbóbabáinál már láttátok is a jeleit, most meg ugrás vissza a startvonalra.

Vajon miért van az, hogy a külföldre menekült magyaroknál megszületnek a gyerekek, csak idehaza nem? Pedig ott senki nem ígér nekik ilyen bőséget. Ja, hogy ott a minimálbérből is megteheted, hogy tisztességesen felnevelsz két gyereket, itt meg egy mellett is megdögölhetsz, max beállhatsz narancs tenyészkancának.
VadMacs 2019.02.13 16:34:08
@Nincs közöttünk csicska:
@Etniez: "mit tett Orbán a bérek növekedéséért? "
>csinalt majdem 1 millio uj munkahelyet

Nyugaton (ergo őket is beleszámolják). Köszönjük, leülhetsz... :)
  Az Elios-ügy világos bizonyítéka, hogy a a magyar állam végleg egy politikai maffiacsoport megszállása alá került, intézményei, szervezetei nem az ország, hanem ennek a csoportnak a szolgálatában állnak. Az ügyészség szégyenteljes szerecsenmosdatása mellett a minisztériumok is azzal foglalkoznak,…..
VadMacs 2019.02.11 14:13:58
@Helga Beauty Salon:
Drága NER kitartott, itt csak ti csapkodtok, két nyelvcsapás között...
Egy éven belül a kormány mindent tudni fog rólunk, még a zoknink méretét is. Létrejött az összeesküvéselmélet-hívők rémálma. ..
VadMacs 2019.01.26 17:37:30
@Comte de Gippaud:
>Ja. Mert ha a balliba eqrók kormányoznának, akkor itt már kánaán lenne, 3000 eurós fizukkal.

Nálatok mindenki gyurcsányt (a soros előtti sorost) akarja, aki nem a c*gányvajdátokra szavaz. Gyurcsótitól fostok, miközben pár nyuggeren kívül a kutya nem kíváncsi rá. Ott is őt látjátok, ahol a kutya nem írt olyat, hogy őt akarják.

Kb erről pofázik az összes narancskomcsi, aztán meg megy a visítozás, hogy rohadt propagandistának bélyegzik őket.

A 3000 'ajróról meg annyit, hogy lassan már csak a bolgárokkal kell versenyeznünk az utolsó helyért, mert 1-2 éven belül előznek is a románok. Gondolom meragyurcsány, meg bukottbaloldal...
A néhány héten át tartó ellenzéki megmozdulásoknak három újdonsága volt: a némi jó szándékkal országosnak is mondható rádiusza, az ellenzéki pártok (illetve egyes pártok egyes politikusainak) közös fellépése és a hármas -- pártos-, civil és szakszervezeti -- ereje. Az, hogy ez a három újdonság…..
VadMacs 2019.01.16 22:47:49
@Wéső:
>Itt minden barterba megy, ami kimondottan jó, mindenki segít mindenkit és bizony sok a diplomás, aki vállalkozóként él és 100 milliós gépeket vesz.

Azt hiszem errefelé ezzel a dumával te kapnád a tenyereseket a falubeliektől. 100 milliós gépeket itt az vesz, aki valamelyik fide$$ munkásőr rokona, vagy a seggét nyalja ezeknek a tetveknek.
  Tegnap a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) vezetősége sajtóközleményt adott ki, ahol kifejtik: aggodalommal tapasztalják azt a folyamatot, ahogyan a magyar közbeszéd az elmúlt években egyre inkább eldurvult.   „Na kis barátaim, akkor most nagyon figyeljetek, nem mondom el többször:…..
VadMacs 2019.01.16 18:37:55
@Ballib vagyok mert rettegek:
>Ezeknek a Soros bérenc ballibeknek semmi sem szent hogy Orbán Viktort eltakarítsák az útból és megnyíljon az út előttük hogy millió számra telepítsék be ezeket a kecskebaszó migránsokat, hogy aztán szavazzanak a liberális pártokra.

Maradjunk annyiban, hogy a kecskebaszó vajdád, meg a felszopó trolljai pofáznak erről úton útfélen.

Mellesleg lezdhetnétek végre hazazavarni a pénzért általa idecsábított arab kötvénymigráncsokat, meg az ukrán melómigráncsokat is!
VadMacs 2019.01.16 19:55:58
@berlingo:
"Keresztény értelmiség? Agyhalottak."

Kb annyira keresztények ezek, mint amennyire a szadesz volt liberális. Mondjuk a szadesz legalább nem forgatott ki egy vallást sem, ezekkel a pénzéhes hazudozó vallási maffiózókkal szemben.