Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frrrr

71 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Persze, hogy nem juthatott eszembe az összes program az előző bejegyzésben. Szóval most következzen ami kimaradt. Csak komolyan! :)Május 12. Brandts MúzeumTudjátok ez az a múzeum, ahol már februárban jártam. Mivel azóta már eltelt 3 hónap, így a tárlatok nagy részét…..
A legdrágább város, az összes skandináv egyforma, és Hány éves a norvég király? Lehet, hogy túl sok itt a legenda. Megpróbáltam fényt deríteni mindezekre.   Minden még a félév elején kezdődött, mert ugye mindenki megígéri, hogy meglátogat, de miért ne látogathatnék…..
           Hát ennyi volt. A blogot nem írom tovább, a történet itthon folytatódik, a kalandoknak (egyenlőre) vége.Köszi hogy olvastátok, hogy szurkoltatok (és néha aggódtatok) értem! Fruzsi..
Tudom, hogy az elmúlt napokban eltűntem, de higgyétek el, megvolt az okom rá. A múlt héten, csütörtöktől hétfőig Laci látogatott meg. Este 8kor érkezett Koppenhágába. A repülőtéren vártam rá, majd Odensébe mentünk.   Másnap lázasan ébredt, úgyhogy előkerültek…..
Szerdára meghívtam magamhoz a lányokat, Clairet, Isabellet és Veront. Azt találtam ki, hogy valami magyarosat főzök, így pörköltet csináltam főtt krumplival, uborkasalátával. 5re jöttek, a vacsora előtt összeszedtük, hogy mi mindent szeretnénk megnézni Dániában az ittlétünk…..
Jobb későn mint soha, mondanám, és remélem hogy lesz még olyan aki helyeslően bólogat (vagyis lesz még olyan aki elolvassa ezt a bejegyzést, és nem mondott re rólam teljesen). Szoval Franciaországi tartózkodásom egyik utolsó fejezeteként, 2 héttel a hazautazás előtt, a Párizsi…..
Mivel csak a hét elején volt iskolám, így belevetettem magam a sportéletbe... Hétfőn angol órám volt, illetve jobbára csak lett volna. A könyvet kellett megvenni és annyi. Fél órát tekertem, hogy ott legyek 10 percet és utána 30 perc vissza. Mivel így megüresedett a…..
November utolsó hétvégéjén végre eljutottam Párizsba. :) Timtől kikönyörögtem hogy a csütörtököt, a pénteket és a hétfőt is kivehessem, így 5 napom volt Párizsra, ami még mindig kevés, de már nem annyira hajszolt. Annikával mentünk ketten, és Atus régi gimis barátja…..
Lomma Lounge San Sebastián 2011.01.10 18:41:00
Spanyolországba is el kellett menjek persze. Egyrészt azért, mert Bordeaux-hoz meglehetősen közel van a spanyol határ, másrészt mert Spanyolország jó hely, a franciák is oda járnak, de leginkább azért, mert így alkalmam volt viszontlátni Paty-t, a svédországi spanyol barátnőmet.…..
Lomma Lounge Önök kérték 2011.01.08 18:39:00
Najó. Csak mert ilyen szépen kértétek. Meg ilyen lelkesen olvastátok.Meg mert tengernyi időm van, közületek pedig sokan a vizsgaidőszakot szenvedik, amikor az ember hajlamos a gép előtt ülve percenként ránézni az emailjeire vagy a facebookra-ra, hátha van valami újdonság, ami még…..
Lomma Lounge Ez van 2010.12.08 22:06:46
Ma úgy jöttem haza hogy igenis leülök blogot írni. Rá is vettem magam hogy elkezdjek képeket válogatni, de a kezdeti lekesedés (hiánya) hamar abba váltott át hogy "áh. kell ez a fenének".Ne haragudjatok hogy nem írok, annak ellenére hogy volna bőven miről. És nem csak az…..
frrrr 2010.12.12 20:27:48
@Abu: köszi a kommenteket, de attól h tudom mit szólsz ahhoz amit én csinálok, még nem tudom h veled mi van. ugyh abszolút a sör-köteles listán vagy :)
frrrr 2010.12.15 17:55:32
@eszkis: ha jól tudom vasárnaptól egy városban leszünk... :)
Balázs (a két héttel ezelőtti hétvégén) meglátogatott. Várost néztünk, vásárolgattunk (illetve inkább nézelődtünk), ettünk sok finomat, buliztunk az erasmusosokkal... Sűrű hétvége volt, és Balázs tudja csak, mennyire felejthetetlen élmény. ;) Gyors képes összefoglaló…..
Lomma Lounge Legénylakás 2010.11.06 21:55:00
Le vagyok maradva. Illetve ti vagytok lemaradva... :P ezért bocsánat, de sosem írtam naplót, pláne nem publikusat, nem olyan egyszerű ám rendszeresnek lenni. Nadeszóval. Múlt hétfőn, a Toulouse-i hétvége után találkoztam Seb-bel (Sébastien), aki korábban felhívott hogy volna egy…..
Lomma Lounge Mon jour de la chance 2010.11.01 17:35:00
A múlt hétvégénél hagytam abba, mikor Annikával Toulouse-ba indultunk. A város mellett Estelle-t (a szűk baráti társaság egyetlen francia tagját) mentünk meglátogatni, aki oda valósi, de Bordeauxban tanul - elszállásolni nem tudott minket, de meg tudta mutatni amit érdemes.…..
Lomma Lounge Mutasd a városod 2010.10.25 22:20:00
Ez a bejegyzés majdnem egy hete íródott, de csak most volt időm befejezni... ugyhogy az egészet a 2 héttel ezelőtti hétvégére értsétek. :) Már kevesebb mint két hónapot maradok, így sürget az idő hogy kezdjek magammal valamit - utazni kéne, sokmindent látni és kipróbálni, és…..
Lomma Lounge Lakótársat keresünk 2010.10.15 16:32:00
Tudom nem sokat jelentkezem, de sajna még mindig nincs netünk otthon. A hangulat változatlan, viszont fogy a türelmem. Eleinte azt gondoltam, majd összeszokunk. Aztán azt hogy ez az élet kihívása és toleranciát fogok tanulni, hamár eddig mindig szuperkedves emberekbe botlottam és…..
Lomma Lounge La vie bordelais 2010.09.26 20:35:00
Bordeauxba mostanság kezd bekúszni az ősz. Napközben még mindig 20 fok körül vagyunk, néha 25 is, de este már kell az átmeneti kabát. Időnként esik, de percek alatt felszárad, még mindig gond nélkül járok bicajjal. Reggelente egyre később kel fel a nap, és mostmár akkor se…..
Lomma Lounge Jsuis hongroise 2010.09.20 21:55:00
Az első héten lejártam a kötelező köröket, bicikli, bankszámla, bicikli, bankszámla... és mégegyszer, mert mindig hiányzott vagy nem tetszett nekik valami. Hihetetlen mennyi papírmunka, nem könnyítik meg az ember dolgát...Végül csütörtökön sikerült elintézni a bicót meg a…..
frrrr 2010.09.26 13:23:16
@Abu: péntektől már lesz hol vendégül lássalak, ha a többi részed is ide vágyódna ;)
... És talál!!! Hosszú hetek kemény küzdelme után megvan. Ma megtaláltam, és órák óta letörölhetetlen a vigyor az arcomról. :) Haza akartam telefonálni, de persze pont most nem működött a dolog (amugy Charles ingyen telefonál külföldre "itthonról"), ugyhogy jött a…..
Lomma Lounge Charlie angyalai 2010.09.16 21:30:00
A vasárnapot Chazaux-val (francia informatikuslány) és Matthias-szal (német művész-pedagógus tanonc) töltöttem, főztünk, sétálgattunk Bordeaux-ban, és órákon keresztül kiadó szobákat kerestünk, telefonálgattunk - eredménytelenül. Najó, talán ha 3 látogatás meg lett…..
Lomma Lounge Vásár-nap 2010.09.12 16:54:00
Még halogatom egy kicsit hogy az eddig történteket megírjam ha nem haragszotok, sok lenne egyszerre, ugyhogy most a mai nap beszámolója következik. :) Bordeaux gyönyörű, tele van diákokkal, az idő szép, tiszta nyár. :) Az első hét végére lett francia telefonszámom, bicajom,…..
frrrr 2010.09.13 22:47:11
@Hodor: jobbulást! és kitartást az esőhöz meg a sulihoz... nekem most egyikből se jut sok :)
Lomma Lounge Hát, az úgy volt... 2010.09.13 22:44:00
Szept. 3, péntek délután. Budapest - Genf - Bordeaux, buszra fel, központban leszállok, nagyjából délután 6. Tűz a nap, megsülök, kezemben a télikabát ami nem fért be, és a 2 pulcsi amit levettem, hátamon 18kg, és magam után húzok még 19-et. Gyorsan szereztem magamnak egy…..
Szept 11. Egyvalaki van aki most is ugyanolyan közel, és ugyanolyan távol van tőlem mint Budapesten. És ugyanúgy hiányzik, noha ugyanúgy velem van.A mai nappal újraindítom a blogot, a Lomma Lounge ezennel szimbólummá válik, a történet Bordeaux-ban, Franciaország DNY-i partjainál…..
That's all folks.   ..