Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobsz

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KERKOM X - a mindent tudó jel! 2010.11.04 15:26:00
Ahány X, annyi szokás. A különféle programok különböző X jeleket használnak, különféle funkciókra. Éppen ezért a weboldal megtervezésekor egyáltalán nem mindegy, hogy melyik X-et használjuk, nehogy olyasmit értsenek alatta, ami nem jó.Elsősorban a "Mégse", angolul a…..
bobsz 2010.11.04 16:31:19
@krisztofóró: óóó, igen én is ezt akartam válaszolni :(
Ez év november 14-én volt 10 éves a T.G.I. Friday's étterem. Ennek örömére születésnapi arculatot kapott a logo és a promóciós anyagok nagyrésze. A születésnapi partin volt divatbemutató, ahol az elmúlt tíz év felszolgálóruháit mutatták be a csinos hostes lányok és fiúk.…..
KERKOM Meglepetés 2009.05.28 14:28:00
Szülinapi meglepetést szervezett ma Kriszta Orsinak...Egész héten ezen mesterkedett, hogyan lepjük meg Orsit, aki vizsgája után bejön dolgozni. Kis cetlikre találoskérdéseket irogatott, azokat különböző helyekre rejtette, már csak azért is, hogy elterelje Orsi figyelmét, s elég…..
KERKOM Gazdagabb lehetsz..... 2009.05.27 10:43:00
Gazdagabb lehetsz, egy gondolattal.... Kb két hete hétfőn kaptam egy mailt, ha tovább küldöd négy embernek, 4 nap múlva gazdag leszel, ha 8-nak két nap múlva...Tovább küldtem 4 embernek, mondván nem akarok én olyan hamar meggazdagodni...Eljött a péntek, el is felejtettem már a…..
A rendőrség tehetetlenségéről és lustaságáról már sok bejegyzés született. Vajon akkor is így jártak volna el, ha  a saját  bringájukat kötik el?Tisztelt Zugyügyvéd!Lehet, hogy nem újszerű a problémám, de a következő történt velünk a múlt…..
bobsz 2009.05.27 10:18:57
@S-Works: Sziatok, nekem is két hete a MAMMUT lelől lopták el a Kona bringámat, gondosan lekötöttem, körülnéztem két kamera, baj nem lehet, negyed óra és hűlt helye...persze az Őr közölte, tiéd a második amit ma elvittek, rendőrség, jegyzőkönyv...majd értesítjük a fejleményekről...hát itt tartunk...előkapartam a szakadt bringám, s a motorom lakatjával közlekedek, súlya kb 8kg, talán ezt már nem fogják átvágni...szomorú...