Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsapa

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
Zsapa 2009.04.07 14:22:13
Hú, de mekkora kő esett le a szívemről. Már kezdtem azt hinni, valamiféle probléma van az értékítéletemmel(-ünkkel). Már látom nem vagyok(-unk) egyedül. Mióta az eszem tudom F-1 néző, s rajongó vagyok. Már a fiaim is. Ám az utóbbi időben kissé szorongást észleltem miközben a versenyt próbáltam "élvezni". 10 éves kisebb fiam mondta ki nemrégiben."Apa, engem az ilyen beszédért a tanítónéni nagyon lehúzna." -Mire gondolsz? "A rengeteg szóismétlésre."
Megőrülők a sok ismétléstől, és az oda nem illő kifejezések használatától. Minden tanítványom arra próbálom rávenni, hogy idegen szavak, kifejezések helyett, használjon közérthető, tiszta, világos magyar szavakat kommunikációja során. Szóbanforgó blogfőszereplőnk és tsa egyszerűen borzalmas. Beszédtechikai szempontból közepes, szakmai tudása elégséges, érdeklődése és önképzési képessége a fennforgó téma iránt nem mérhető sem SI sem más mértékegységgel. Az általuk nyújtott F-1 közvetítés, olyan kommunikációs mélységekbe taszítja a nézőt, mely shock hatására, csak hosszú percek után tapasztal homo sapiens módjára információéhséget. S azok a nagy csöndek, azok a feledhetetlen csöndek. Először azt akartam hinni, miszerint jó szónok módjára hatásszüneteket szeretnének tartani. Sajnos nem volt igaz a feltevésem, hamar beláttam. Az a csend, az a gondolati üresség maga. Talán már le kéne cserélni ezt a sikerduót, triót... Szerencsénkre van megoldás, az egész család anyanyelvi szinten beszél németül. Nem tudom, hivatalos fórumból mindezeket ki fogja elolvasni, de bátorkodom azt ajánlani a Tiszelt RTL szerkesztőségnek, ne húzzák már efféle ügyekkel is a plebs idegeit. Rövid úton meg kell köszönni az eddigi munkát, és viszlát. Palik Úr és tsa könnyúnek találtatott, tessék leülni.