Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viaa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiváló stílusú és tartalmú e-mail érkezett Álné Vendeltől (ezer kössz érte) az utolsó pillanatban! Hiszitek, vagy nem, de éppen megírtam az olvasói levelek hiányában "Kifúlt a blog" című posztot, erre befutott ez a gyöngyszem. Mindjárt két részre vettem, mivel…..
Sziasztok,Nem tudom, hogy a sztorim belefér-e a profilotokba. Egy bunkó, volt kollégámról szól, de nem is annyira az ő hülyesége a súlyos, hanem inkább az egész szituáció elég hülye. Ha szerintetek mégis idevaló, akkor hozzátok le.Üdv:N.Kedves „N”!Valóban nem ez a…..
Pococurante nickű olvasónk egy egész sorozatot ígért. Köszönjük a posztot és várjuk a vitriolos tollú olvasó-szerző további írásait.“  Hülyék az életemben Első rész Nem hiszek a normálisban, de nem azért, mert valami nihilista-nonkomformista tizenéves vagyok,…..
KáBé aláírással e-mailt küldő olvasónk a gyökér főnökök világába kalauzol minket:“  21 és 23 éves korom között elég sok hülyeséget csináltam. Szerelmi bánat miatt abbahagytam a fősulit, kimentem külföldre, pénzt keresni, meg felejteni, de nem igazán…..
„Ödön” posztküldőnk e-mailjét „Borbáláról” annyira elegánsnak találtam, hogy gyakorlatilag szerkesztetlenül hozom le, pusztán két illusztrációval fokozom a hangulatot. “Szervusz!Kérlek engedd meg, hogy küldjek egy írást, a sorsát majd eldöntöd. Ha…..
Vastagbőr Schmuck dalra fakad 2010.08.24 15:35:00
Minden idők legkeményebb kampányanyaga. Ennyi. Nem hiszem hogy ezt valaha is sikerül túlszárnyalni ... Köszönjük, hogy feltalálták az Internetet, köszönjük, hogy felfedezték a PC-t, és köszönjük, hogy megalkották a Youtube-ot, így láthatjuk ezt a mesterművet: Mára…..