Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lyona

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immunhiány Fotoferezis 2009.07.30 18:50:00
Ma volt az első fotoferezis kezelésem. Igen, igen ezt a korábbiakban csúnyán elírtam, mert rosszul értettem, de a kezelés valódi neve ez: fotoferezis. Gondolom tipikus eset, hogy az avatatlan fülek félreértik az új, számára ismeretlen szavakat, és próbálnak vmire asszociálni.…..
Immunhiány Gyengeség 2009.06.27 18:01:56
Csütörtökre már nagyon elkezdtek fájni a lábaim, plusz az arcom is már eléggé felpuffadt és ettől fáj. Annyira fáradt voltam, hogy a mozgást szinte a nullára csökkentettem, tényleg csak amennyit muszáj. Úgy éreztem ez már sok mellékhatásnak így pénteken felhívtam a Doktor…..
Lyona 2009.06.29 14:54:50
Neked is fontosak az értelmetlen, felesleges dolgok? Te is azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának? Vagy egyszerűen csak eleged van belőle, hogy mások mindig valami konkrét dolog ellen vagy mellett tüntetnek? Akkor gyere velünk tüntetni!…..
Immunhiány Egy hónap 2009.06.04 18:40:00
Első és legfontosabb hír, hogy a napokban megjött a ellenőrző csontvelővétel eredménye, és boldogan jelenthetem, hogy 100%-ban a donorsejtek dolgoznak bennem! Ez tulajdonképpen azt is jelenti, hogy nem vagyok már immunhiányos!Azóta is szedem a szteroidot. Persze jönnek a…..
Roham léptekben haladunk, nem győzöm kapkodni a fejem. Hétfőn, ahogy vártam megnyitottak. Meg is kaptam az első nem steril kórházi ebédemet. Előbb megkaptam, minthogy édesanyám ideért volna a friss otthoni húslevessel, úgyhogy belekajáltam. Hohó, milyen finom is a frissen főtt…..
Immunhiány Transzplantáció 2009.05.06 20:06:00
2009. 05. 05-én kilenc óra körül megkaptam végre a csontvelőmet. Előző nap még kaptam egy kis előkezelést, nah és a tablettáim számát se tudom már.  Közvetlenül előtte teljesen spontán volt egy kis lázam, senki sem tudja miért, de nem is nagyon volt fontos, kaptam egy…..
Immunhiány Már a boxban 2009.04.26 16:39:00
Péntek reggel jöttem be, azóta már a steril boxoman vagyok. Reggel ki kellett tölteni a papírokat, főleg aláírni sokat, aztán nem is vacakoltak sokat leturták nullásgéppel a hajam. Után mehettem fürdeni, aztán egyből a steril box. Már teljesen fel volt készítve a fogadásomra,…..
Hétvégén voltam egy Bátor Tábor találkozón. Ez egy olyan tábor ahol beteg gyerekek táborozhatnak, főként daganatos, cukorbeteg illetve izületi betegségben szenvedők. Nagyon régóta rettenetesen fontos az életemben ez a tábor, hisz annak idején én is voltam gyerekként ebben a…..