Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bereske

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyaníthatóan mindenkinek megvan az az élmény, amikor egy átlagos bevásárlás után, a megvásárolt zöldség-gyümölcsöknek hála egy halom felesleges átlátszó műanyag zacskó jelenik meg otthon.  Erre általában három megoldás szokott születni:  1. az ember amit csak tud, újra felhasznál (helló,…..
Magyaridióta Csalásszerűség 2011.05.25 13:58:00
Az ember azt gondolná, hogy díjbekérővel ügyeskedni, azaz egy számlának látszó díjbekérő bizonylattal megpróbálni kicsalni a címzettől a pénzt, már rég nem divat. Igaz, az ember azt is gondolná, hogy egy bizonylat vagy díjbekérő vagy számla, de semmi esetre sem díjbekérő…..
bereske 2011.05.28 00:56:42
@Iro: Persze, ez nyilvánvaló, hogy az aláírás is csak bélyegző, de akkor is gagyi még a stílusa is.
Sajnálom, hogy a tavalyi levelet nem tettem el, mert érdekelne, hogy azon milyen cégnévvel próbálkoztak ugyanilyen módon utalásra "késztetni" cégeket... De határozottan emlékszem rá, hogy kísértetiesen ugyanilyen jogcím volt.
bereske 2011.05.28 00:59:55
@meggi56: Pont ezt beszélgettük mi is a Párommal (mi ketten vagyunk a CÉG), hogy ahol már 10-20 ember dolgozik, ott fel sem tűnik, és egy ilyen "számlát" simán elutalnak... És tényleg csak 100 figyelmetlen bejön nekik, háááát...