Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagy mihály

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a december, és itt az első blog-post is! :) Az idei évben Botswana rendezi az IJSO-t, így kalandosnak kinéző másfél hétnek nézünk elébe. Persze Az istenek a fejükre estek helyszíneitől igen távol, a fővárosban: Gaborone-ban tartják az eseményt, így eredetileg féltünk tőle, hogy a mesés…..
Üdv újra itt! :) Ismét indul az évi rendszerességű beszámoló a magyar csapat kalandjairól. Rendhagyó módon a verseny előtt két nappal érkeztünk Koreába, így most két napig még közösen gyűjtögetjük az élményeket a diákokkal. A repülőút kellemesen telt, hála a premium…..
Where can see IJSO? Mendozanza1 2014.12.12 15:23:32
Először is el szeretném mondani, hogy nem ez volt a terv. Tényleg, ahogy minden évben, idén is azzal a határozott elképzeléssel indultam útnak, hogy rendszeresen csinálom majd a bejegyzéseket, és ezúttal be is fejezem a blogot rendesen. Gondolom már feltűnt, hogy nem egészen így…..
nagy mihály 2014.12.12 19:44:06
A repülőről leszállva hamar kijutottunk, és még a csomagjaink is hiánytalanul megérkeztek. A kijáratnál Ciprus guide-ja várt minket, aki biztosított arról, hogy mindjárt ideér a busz, és nem kell várnunk másra, indulhatunk is a hotelbe. A busz valóban megérkezett, lelkesen be is…..
A szerdai nap a diákok számára az utolsó megmérettetést, számunkra pedig a fordításokkal töltött éjszakák utáni pihenés első, a javítással kapcsolatos aggodalmaskodás második napja volt. A napi program iskolalátogatással kezdődött, egy „vidéki” intézményt tekintettünk…..
Újabb különleges hírrel szakítom meg napi beszámolóim sorát: Ma lezajlottaz eredményhirdetés, és örömmel jelentem, a magyar csapat nem vallott szégyent! Minden csapattagunk éremmel térhet haza, méghozzá: Putti Krisztián: bronz Volford András: ezüst Perez-Lopez Áron:…..
Telefoncsörgésre ébredtem, és tanácstalanul néztem körbe reggel: lövésem sem volt, hogy hol vagyok, és miért csörög az átkozott telefon. Persze Attila volt a szokásos ébresztéssel, csak két óra alvás után beletelt fél percbe, mire felfogtam a szituációt. Nagy nehezen végül…..
nagy mihály 2011.12.08 15:42:26
A felkelő nap első sugara lágyan simította végig borotválatlan arcunkat, álmos tekintettel pislogtunk egymásra és arra gondoltunk: hagyján, hogy csak most fogunk lefeküdni, de két óra múlva fel kell kelni?! A fordítást ugyanis éjjel fél háromkor adtuk le, noha jóval hamarább…..
Bántóan kevés alvás után készültünk nekivágni a szombati programnak. Ez az eddig eltelt két nap alatt is kétszer változott, az eredetileg erre a délutánra tervezett klímaváltozással kapcsolatos beszélgetést előbb felváltotta a „klímaváltozás-expo” meglátogatása, majd…..
Péntek reggel meglehetősen korán kellett kelni, mivel reggeli után 9-re már elvben a nyitóünnepély helyszínén kellett legyünk. Mivel reggeli előtt alig aludtunk, így reggeli után próbáltam pótolni ezt a hiányt, aminek az lett a következménye, hogy kis híján lekéstem az…..
Nem úgy az áramellátás, pontosabban a világítás, de erről később :) Szerda este összegyűltünk a Liszt Ferenc 2 repülőtéren, hogy elinduljunk életünk újabb, érdekesnek ígérkező kalandjára. Az első kellemes meglepetés még a reptéren ért bennünket, Villányi Tanár Úr…..
Az igen fantasztikus oldal totálisan elveszejtette a mai bejegyzést, ezért minden érdeklődő szíves elnézését kérem.Amíg újra nem alkotom, álljon itt az indulás képe a csapattal:      Perez Áron, Öreg Botond, Putti Krisztián, Volford András, Villányi…..
nagy mihály 2011.12.02 00:55:37
Jobb későn mint soha, mondanám, és remélem hogy lesz még olyan aki helyeslően bólogat (vagyis lesz még olyan aki elolvassa ezt a bejegyzést, és nem mondott re rólam teljesen). Szoval Franciaországi tartózkodásom egyik utolsó fejezeteként, 2 héttel a hazautazás előtt, a Párizsi…..
Emberi Tisztesség Csak várok 2011.02.19 16:30:00
Minden reggel úgy ébredek, hogy talán ma jő el az a bizonyos nap, amikor megismerhetjük végre a kormány gazdasági programját. Izgatottan olvasok bele a hírekbe, de sajnos nem! Ma sem kaptuk meg az eligazítást a követendő irányról, a helyes útról. Pedig már csak a hit maradt. A…..
November utolsó hétvégéjén végre eljutottam Párizsba. :) Timtől kikönyörögtem hogy a csütörtököt, a pénteket és a hétfőt is kivehessem, így 5 napom volt Párizsra, ami még mindig kevés, de már nem annyira hajszolt. Annikával mentünk ketten, és Atus régi gimis barátja…..
Lomma Lounge Önök kérték 2011.01.08 18:39:00
Najó. Csak mert ilyen szépen kértétek. Meg ilyen lelkesen olvastátok.Meg mert tengernyi időm van, közületek pedig sokan a vizsgaidőszakot szenvedik, amikor az ember hajlamos a gép előtt ülve percenként ránézni az emailjeire vagy a facebookra-ra, hátha van valami újdonság, ami még…..
December 8. Szerda A diákok számára ez volt a verseny utolsó napja, számunkra pedig egy újabb pihenéssel töltendő nap. Ennek megfelelően mára is terveztek nekünk valami programot a délelőttre, amelyre busszal indultunk reggeli után, mint minden hasonló alkalommal. Mai úticélunk…..
Békés, áldott Karácsonyt kívánok minden kedves olvasónak! A blogot két napnyi szünet után folytatom :)..
Elnézést a pár napos kényszerű szünet miatt, de semmi időm nem volt a hét utolsó pár napjában. Cserébe most rengeteg képet kaptok :) December 6. hétfő Mikuláááás :D:D Sajnos nem jött, bár az is igaz, hogy nem tisztítottam ki a cipőm, és nem tettem az ablakba… Ezen a…..
December 4. szombat Szombat reggel alig sikerült kikászálódni az ágyból, de életben tartott a tudat, hogy végre látunk valamit Nigériából is. A buszokra szállva megkaptuk az aznapi programot, sőt az összes kirándulás tervezett helyét a hét további részében is. Első…..
December 3. péntek A hotelszobánk minden igényt kielégítőnek bizonyult, amennyiben nincsenek olyan extrém igényei az embernek, mint melegvíz, vagy hogy a mosdóban le tudjon folyni a víz, esetleg hogy ne szaladgáljanak csótányok a fürdőszobában. A teljes igazsághoz persze…..
Íme, az utólagos élménybeszámoló, képekkel és mindennel ami szem-szájnak ingere :P A fotók minősége katasztrofális, ezért előre is elnézést...December 2. csütörtök Az elmúlt két nap problémái után szerencsére a mi gépünk már pontosan indult Frankfurtba, így nem kellett…..
Lomma Lounge Ez van 2010.12.08 22:06:46
Ma úgy jöttem haza hogy igenis leülök blogot írni. Rá is vettem magam hogy elkezdjek képeket válogatni, de a kezdeti lekesedés (hiánya) hamar abba váltott át hogy "áh. kell ez a fenének".Ne haragudjatok hogy nem írok, annak ellenére hogy volna bőven miről. És nem csak az…..