Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parászta

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nagy Háború Nem felejtünk 2014.12.13 08:27:00
A történelmi Magyarország nagy háborúban elesett katonáinak száma a két világháború közötti számítások (inkább becslések) szerint 520-660 ezer közöttire tehető. A családok évtizedeken keresztül gyászolták az elvesztett fiúkat, apákat, férjeket, és ebben a gyászmunkában talán az egyik legfájdalmasabb…..
Naked Melena 2014.02.04 06:31:21
..
parászta 2014.02.04 14:23:57
@Exemplary: igazad van.A legszebb nuni a világon.
(Filippov Gábor Facebook-bejegyzésének átvétele, a szerző engedélyével)Szóval azt gondoltam, hogy érdemes a háborgás előtt várni három napot, mert hátha csak lassúak, nehezen mozdulnak. De most már tényleg iszonyatosan kínos, hogy a világ egyik legnagyobb, nem mellékesen magyar…..
parászta 2014.02.03 11:10:19
@Kis Józsi: Igazad van.
Tudta Ön, hogy az ezeréves Magyarország csupán mese, és egy királyunk sem volt magyar? Hogy a népvándorlás valójában „csavargók fosztogatása” volt, és a teljes magyar kultúrát a szlávoknak, németeknek, olaszoknak és legújabban a zsidóknak köszönhetjük? Hogy a szlovákok…..
Szörnyűlködve olvastam tegnap reggel a hírt, miszerint a kaposvári egyetem rektora utasításban szabályozta az egyetem hallgatóinak öltözködését, megjelenését.  Felháborító, hogy mi megy a XXI. században. Ide jutott a Hoffmann-Orbán páros által szétrombolt…..
parászta 2013.10.05 20:55:09
@250130: Te idióta genetikai hulladék.Magad is belátod,hogy ha a munkahely megköveteli akkor rendesen felöltözik.A diáknak nem az iskola a munkahelye? A Rektor úr meg nem a fönöke?
Ilyen magadfajtáknak a kanász a főnöke és ostorral,kutyával nevelnek a jó modorra.A lekezelő szövegedből kitűnik,hogy egy pesti panelpatkány ivadék vagy.
„A hazánkban tapasztalható fasizálódás” miatt emigrál Gerendás Péter - harsogja a cionista szekta portálja. A jobb körökben sehol sem jegyzett huszadrangú muzsikus nagy terjedelmű Facebook bejegyzéséből aztán előtűnik a lényeg. A fasizmus emlegetése, a folyton arra való…..
parászta 2013.04.01 20:58:16
@Az európai Orbán utálat miatt kapott ki az Erdei!: Ennyire nem lehetsz már bunkó!Talán a hó is az Orbán utálat miatt esett,Te tahó??Azért mert Te egy munkakerülő hugy agyú vagy ne általánositsd a kétharmadot.A madárt egyébként nagyon sajnálom.Az igazságtalan döntésbe olyan fajbarmok müködhettek közre mint amilyen Te is vagy.
Ez az egész helyzet kezd egyre tragikomikusabb jelleget ölteni. Azóta meg főleg, mióta Tündérország válságstábja megjelent a színen,kijelentette katasztrófa van, és elkezdett visszamenőlegesen munkához látni. Gyorsan csatlakozott hozzájuk az addig ünnepi műsort sugárzó…..
A magyar baloldali elit egy része sikongatva tapsikolt Victor Pontának, hogy – az ő olvasatukban – elegánsan átvágta a gordiuszi csomót, egy biciklicsellel beetette a magyar házelnököt, bepanenkázta az elvetődő magyar miniszterelnök fölött a labdát a hálóba, majd elment…..
Nyomja ezerrel a bóvlikormány feje, hogy mekkora pénzt szakított le Magyarországnak az uniós pénzügyi tárgyaláson. Pedig amit "elért", az bizony kudarc. Hiába az összes vonatos hasonlat, hogy mekkora sterelvényen fér el az összeg. Az az igazság: Gyurcsány Ferenc megint lenyomta…..
Régi tervünk volt, hogy megmásszuk a Krnt. 2012. november 10-én jött el a napja. A csúcsig ugyan nem jutottunk el, az emlékmenethez társulva azonban félútig, a tóig már igen. Elpuhult bloggerektől ez is nagy teljesítmény…   Annyit olvastunk és írtunk már erről az…..
Vöröshajú lányok Emma Redd 2012.10.15 05:30:00
..
parászta 2012.10.15 16:25:57
Ahogy a Munkások Újsága megírta, az MTVA pénzt kér a kocsmáktól a foci Eb és az olimpia közvetítéséért. Az összeget május 31-ig kell befizetni, amellyel sávosan "adóztatná meg" a vendéglátóegységeket. Sávosan, hiszen mindenkinek kb. pont annyit kell fizetnie, ami…..
A Szociális Konzultáció kérdőívére illesztett vonalkód céljára adott Szíjjártós magyarázat nem túl hihető. A Népszabadság szerint a szóvivő azt nyilatkozta, hogy a kód „Segítségével megakadályozható, hogy az állampolgár nevében valaki más töltse ki a…..
Piroslap Az anyját a cipőspamnek 2010.05.07 20:25:00
Először azt hitem valami groteszk tréfa, valami elborult agyú blogger társamtól. Miután láttam, hogy szinte minden főoldali posztra be lett kommentelve a képen látható, gagyi, szaros cipőnek a reklám linkje, felment bennem a sárgarigófütty.(a kép alatt a poszt folytatodik)Azt már…..
Most, hogy OV megnevezte kormányát és úgy néz ki, lekerült a lakat szájakról, kezd szaros lenni a mézesmadzag.Mióta nem Szijjártó Péter és Navracsics Tibor száját kell csak felügyelni, nehogy véletlen olyat mondjon, amitől a józan eszű választópolgárnak esetlegesen más…..
  Nagy rajongói vagyunk a stand-up comedynek. Azt is örömmel konstatáljuk: szinte havonta tűnnek fel újabbnál újabb tehetségek, hogy gyógyírt találjanak a posztmikroszkópszínpadi traumában szenvedő nagyérdemű rekeszizmaira. Íme a legújabb tehetség. Első fellépését…..
Milyen fura visszagondolni azokra az időkre, amikor a szombat reggeleket a közszolgálaton egy szuszogó fószer töltötte be, aki minden szót félrehallott, aki két értelmes magyar mondatot nem tudott összehozni, csak nyakatekert, összefüggéstelen baromságokat, rendszerint…..
Valentin nap Adagio: Érints meg 2008.02.02 06:48:00
Adagio: Érints meg Megint elment a nap, ahogy mindig szokott. Nem túl sok van már, amit még itt hagyott. Ami félig van kész, az ma félig marad. Engedd, hogy a dolgok most nélkülünk változzanak. Egy felhőn ülünk fenn a város fölött. Távolról néztük, ahogy…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
parászta 2009.04.06 22:27:40
@icceman: Tökéletesen egyetértek veled.A Palik egy műgyerek nem ide való.
Annyit ér mint az a nagyfülű az M1-en.Üvölt,blöfföl és idegesít.