Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BYS

87 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt az elbaszott országot! Már az Amazon csomagküldője se támogatja! (Az, hogy benne vagyunk az ENSZ-ben, sőt valahogy még az EU-ba is besunyogtuk magunkat, csak ügyes diplomácia: politikusok hülyítenek más politikusokat. De egy ilyen kíméletlen, elfogulatlan ítélet a…..
Kapja:     Fővárosi Közterület-felügyelet     Ügyfeldolgozó és Adatkezelő Osztály     Fővárosi Közterület-felügyelet Belső Ellenőre     Budapest Főváros Önkormányzata     Főpolgármesteri Hivatal Tárgy:    Határozat parkolási bírság ügyében Ikt. sz.:  xx/2011/xxxxx  (Lapszám: 12345678901)…..
(Nem izomra, mert a hasizmom már úgyis tökéletes, csak eltakarja a pocakom, és nem is úgy, mint a regurgitátorok, pl. a Nagy Waldo, itt balra, hanem a gasztroenterológi horizontomat tágítva.) Idekint a dombon, a posztapokaliptikus állapotok szimulálása közben, általában kevés a…..
Remeténé Zsuzsi újabb egyszerű-de-nagyonkirály kaja-megoldása: (Megjegyzem, a fantasztikus sütős mikró (Whirlpool MT 263 "Talent"), ami nélkül a fenti ételköltemény* nem jöhetett volna létre, az én hozományom volt. ;) ) * Zsuzsi mindig kézzel-lábbal bizonygatja, hogy…..
BYS 2010.06.15 12:49:57
@FEszter:
Köszi szépen az ajánlást - nem is merem még, azaz nem lapoztam ezt a könyvet, pedig ajánlották már nagyon erősen a figyelmembe. Talán akkor most már.
Ó és a buzdítást is szintén kösz ;-).
Ööö... Sziasztok, jónapotkívánok, elnézést a hosszú hallgatásért — csak itt a függöny mögött véletlenül megpusziltam valakit, és közben cserbenhagyott az időérzékem... Még egyszer elnézést...   Nemsokára jelentkezek (-zünk?! :-o ), de tényleg; az…..
BYS 2010.02.05 06:24:39
BYS 2010.02.05 10:05:43
@Luna Kid:
Nem is tudom, mire számítottam... Hogy ez majd más lesz, ezúttal tényleg, Ő nem olyan.
Hogy ez szerelem. És tessék. Odaadtam magam és te már nem becsülsz.
...máris vége a mézesheteknek.
survival kit Ebéd 100Ft-ért 2010.01.12 06:55:00
Már sok akcióról nem adtam hírt, de most épp időben vagyok: ikea-ban ismét meleg ételt lehet kapni 100ft-ért.10db húsgolyó, főtt krumlival. Február 7-ig.Ha van family kártya a rakonságban/baráti körben, még egy kávéval lehet teljessé tenni.Nézni kell az ikea-s akciókat, mert…..
survival kit Hó, tea 2009.12.20 20:38:00
Ez meg a másik, ami az imént azeszembe jutott.Tegnap igazán pocsék egy nap volt. Dolgozni kellett, kint meg ragyogott a nap, állati szép hó borította minden. Összevesztünk a főnökkel. Nekem ehhez már semmi kedvem, közben lelkiismeret-furdalásom van, hogy kicseszek a többiekkel.…..
survival kit 200Ft 2009.12.20 20:21:00
Azért hátha fogom írni.És eszembe is jutott rögtön két téma.Végülis a napokban is történnek jó dolgok - talán azért kéne írjam, ha erőltetés is, hogy meg is lássam.A kolléganőm kezdte, Alex. Hogy szívesen becseréli a fém 200asainkat apróra, mert ő gyűjti. Örömmel, mert…..
survival kit Következtetés 2009.12.20 20:10:00
Ezt is régóta érlelem magamban - legalábis azt,hogy kéne írni.Most, hogy Zsuzsi rákérdezett a blogomra, ide tévedtem, és akkor már megírom.Búcsúzni akartam. Meg nem is. Szeretném, ha tovább írnám, mert ötleteim azok volnának, mivel töltsem meg (azóta is megyek borért - amúgy…..
December 15-én, kedden az Accord Quartet tagjai az Alkotmánybíróságról egyenesen  a Magyar Országgyűlés Kulturális és Sajtó Bizottságához siettek, hogy rendhagyó módon két akciót hajtsanak végre ugyanazon a napon. Mivel éppen a miniszteri meghallgatás előtt érkeztek a…..
Négy gerilla hangszertokoknak tűnő tárgyakkal hatolt be a Parlamentbe december 7-én. A biztonsági kamerák felvételei később minden kétséget kizáróan bizonyították: valóban hangszertokok voltak…A magyarázat egyszerű:  Az "Adjon még 5 percet Haydn-nak"-akció…..
Flashlectic Ismét: DressUp 2009.12.05 19:54:00
Megint, ismét találtam egy játékot: H&M öltöztető.Bár nem újdonság, eddig elsiklottam felette. Tegnap viszont 2 órát vett el az életemből. :)Ma meg felet. Írtó jó. És nem rossz meditációs gyakorlat, hogy ne sírjak, amiért vágyom, de nincs pénzem ezt-azt megvenni ezekből,…..
2009. decemberének második felében az Accord vonósnégyes tagjai sorra látogatják majd azokat a közjogi méltóságokat, minisztereket, állami cégek, szervezetek, nagyvállalatok vezetőit, akik beleegyeznek abba, hogy irodájukban, munkahelyükön meghallgassanak egy legfeljebb 5-10 perces…..
Előszőr a táskát fedeztem fel, a style.com-on.Az elmúlt egy hétben egyik fogalomból a másikba kalandoztam és le vagyok - ismét - nyűgözve. Az oxidáció abszolút csak kiindulási pont, innen bőven lehet hasonszőrű anyagokra/mintázatokra bukkanni: olajfoltok, szappanbuborékok,…..
Flashlectic Reflekt: színek 2009.11.18 16:55:00
Már korábban ajánlottam szín-segédleteket.Most (nem mostantól, de most rakom be) itt egy másik: a lookbook-on is, ha kibontasz egy neked tetsző bejegyzést...
survival kit Gyömbér 2009.10.17 21:49:54
Rég nem volt itthon, mert bármilyen picit is veszek, megmarad és szálkásodni kezd jó része - mindig hirtelen kívánom, aztán pár nap múlva leállok és nem fogy el. (Tudom, tegyem a fagyasztóba.)De tegnap vigyáztam a Boriék gyermekeire és mikor Bori hazajött, csinált magának…..
kultklaszter Design Hét 2009.10.14 12:13:00
Lorer se consent in eui eu feuissed magna feum dipit nos am, conse dolore feu facipit wis nullut ut praese cortio ea at ut duisi.Bor sum alisl ulla facil ilis eu feuguer sisi tat. Ut ea aut adit nisi ilis eu feuguer sisi tat. Ros eratummodion vullaor dipit nos am, conse dolore feu facipit wis nullut…..
kultklaszter Hello BUKK 2009.09.21 15:28:00
HallohelioLorer se consent in eui eu feuissed magna feum dipit nos am, conse dolore feu facipit wis nullut ut praese cortio ea at ut duisi. Bor sum alisl ulla facil ilis eu feuguer sisi tat. Ut ea aut adit nisi. Lendigna conulluptat, conullu ptatum qui bla consequi bla facipit wissi.Ros eratummodion…..
BYS 2009.10.14 12:06:36
@merker: Isten hozott mindenkit!
survival kit Étrend 2009.10.05 12:23:00
Meglehetős régen jártam itt. Kissé hiteltelen csóró is lettem - van fizetésem, még ha tényleg nagyon kevés is, azért az éhezéssel már nem kell számolnom. Bár nem futja másra, csak szállásra és ételre.De most belefutottam egy blogba, ami valóban tippeket ad, mit tehet az ember,…..
Nem tartom egy rangos díjkiosztónak az MTV VMA-t, nagyjából az amerikai tinik ízlését tükrözi, ami leegyszerűsítve a problémát mint olyan nem létezik, mert általánosságban sok önálló gondolatuk nincs (a média nagy mértékben befolyásolja őket). A 2009-es díjkiosztón…..
Flashlectic Reflekt: Working Girl 2009.09.20 19:13:00
Találtam egy segédanyagot arról, mit is viseljen a nő most ősszel, ha munkába megy (mondjuk azért talán lehetne nem csak szürkét, munkehelyi színekért nézzetenek körül pl. Dries Van Noten-nél). Közben belefutottam egy láncon függő szemüvegbe, és beleszerettem ebbe a…..
Egy izgalmas kezdeményezéssel találkozhattok a napokban az utcákon: nyilak mutatnak rá és teszik fel a kérdést, hogy mit mondanak el rólad a tárgyaid, ahol, amiből ebédelsz, mit választasz, hova jársz kikapcsolódni. Mennyire vagy ennek tudatában?A Mazda segítségével népszerű…..
Flashlectic Fluor 2009.09.13 23:10:00
Egyszerűen csak lenyűgöző jelenség/ek.Jut eszembe a fényvisszaverésről és fluoreszkálásról : prizma az iskolatáskán, világító halak és békák, a Hubble felvételei, csillag matricák, sötétben világító kabalafigurák (nekem Rózsaszín párduc volt), ásványok, a…..