Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babfej

14 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trikorder Armikrog 2015.11.02 08:26:55
Ha valamit nagyon vártam idén, akkor az a Pencil Test Studios játéka, a Neverhood szellemi utódja, az Armikrog volt. Aztán megjelent, és én eddig halogattam, hogy írjak róla, ugyanis sajnos elég nagy problémák voltak a játékkal a megjelenést követően, sőt, a mai napig, közel egy…..
Trikorder Viridi 2015.09.22 16:26:43
Minden növény amit gondozni kezdesz, egy héten belül elszárad? Nincs időd növényeket tartani? A szobatársad allergiás rájuk? Mindig azt kívántad, hogy bárcsak létezne egy szobanövény-szimulátor játék? Nem kell tovább keresned, a válasz a Viridi formájában megérkezett:…..
Trikorder Cook, Serve, Delicious! 2015.09.01 09:10:53
Ebben a posztban egy étterem-menedzsment szimulátor játékot tálalunk, ez nem más, mint a Cook, Serve, Delicious! A 2013-ban megjelent játék a zsáner hardcore képviselői közé tartozik. A sztori a következő: egy irodaház-komplexumban megnyitjuk nulla csillagos éttermünket, amit…..
Trikorder Papers, Please 2015.08.27 15:18:39
Éljen a dicső Arstotzka! Gratulálunk, a nevedet kihúzták az októberi lottón. Azonnali hatállyal az Arstotzkához frissen visszacsatolt Kelet-Grestinbe utazol családoddal együtt, ahol fontos, határőri pozíciót fogsz betölteni. A Papers, Please több tekintetben is egészen…..
Trikorder Don't Starve 2015.08.07 14:11:25
Gyűjtögess! Építkezz! Harcolj! És ami a legfontosabb: ne halj éhen! A Tim Burton-filmek látványvilága és a Minecraft játékmenete által inspirált Don't Starve a Klei Entertainment első…..
Trikorder Long Live the Queen 2015.08.03 11:38:06
Hercegnőnek lenni kemény munka, hát még királynőnek. Elodie, Nova koronahercegnője mindössze 14 éves, de édesanyja tragikus és korai halálát követően kénytelen megállni a helyét a királyság élén, és ebben csakis önmagára számíthat. Egy éve van felkészülni a feladatra,…..
Ivata Szatoru július 11-én hunyt el, 55 éves korában. A Nintendo mindössze egy szűkszavú közleményben tudatta a hírt. "A Nintendo Co. Ltd. mély fájdalommal jelenti be, hogy Ivata Szatoru elnök 2015. július 11-én epevezeték-daganat következtében elhunyt." Ivata már évek óta…..
Trikorder Octodad: Dadliest Catch 2015.06.08 15:35:27
Ha mindig is a világ legjobb apukája szerettél volna lenni, akkor nem ebben a játékban leszel az, valószínűleg. Én legalábbis néhányszor fejbe vertem a kölyköket a tejes flakonnal, meg a hamburgerhúst is leejtettem párszor a földre, mielőtt a tányérra került volna... Az…..
  A SanctuaryRPG keményvonalas roguelike szerepjáték, egyszerű kinézetével és a fülbemászó chiptune-zenéjével a régi időkre emlékeztet - parancs-alapú, azaz végig számok és betűk bepötyögésével kell interaktálnunk ezzel a különös világgal. A kinézete sem a…..
Trikorder bit Dungeon II 2015.06.03 12:04:22
Ismét egy roguelike szerepjáték van terítéken, ezúttal a felülnézetes bit Dungeon II, melynek első része webes játékként vált ismertté és kedveltté. Démonok, klassz cuccok, permanens halál, valami azonban mégis hiányzik ahhoz, hogy igazán emlékezetes legyen. Mindenféle…..
Trikorder Child of Light 2015.05.12 07:00:00
Magával ragadó, szinte tökéletes tündérmese, örök gyerekeknek, és mindenkinek aki szívesen vissza-vissza tér a mesék világába néha egy kalandra. A játék a Ubisoft francia részlegének fejlesztésében 2014 első felében jelent meg, és tulajdonképpen egy kísérlet volt arra,…..
Trikorder Ori and the Blind Forest 2015.04.23 07:00:00
Az Ori and the Blind Forest a klasszikus platformer játékmenetet elképesztően gyönyörű grafikával és magával ragadó atmoszférával kombinálja, és annak ellenére, hogy egy indie játékról van szó, sok szempontból a nagy stúdiókat is lekörözi. A Moon Studios 4 évig…..
Trikorder Hatoful Boyfriend 2015.04.15 07:00:00
Az emberek többsége Japánról - méltán - a sok fura és a mi kultúránkban igen szokatlan, de klassz dologra asszociál, és vélhetően nincs ez másképp a videojátékok kapcsán sem. Viszont azok a japán játékok, amik a szélesebb nyugati közönséghez is eljutnak, általában…..
A bírósági tárgyalást ezennel megnyitom. Kérem az ügyészt, ismertesse a vád részleteit. Csendet a tárgyalóteremben!!!   Az Ace Attorney-sorozat első része, a Phoenix Wright: Ace Attorney 2001-ben jelent meg Japánban GBA-ra a Capcom kiadásában (az amerikai és az európai…..
Hell Yeah! Sugárzás 2010.04.29 18:00:00
Piros, és ha megnyomom, fáj. A másik oldalon is. (Úgy érzem, nyár van.) Az egész tegnap kezdődött, amikor gyanútlanul leültem az egyetem atomreaktora mellé. Szépen sütött a nap, így hát jó ötletnek tűnt. Közben az épületen egy sziréna időről időre bekapcsolt: sziréna -…..
A bukott fizikus csak hátradől a székén, és elmélkedik. Unatkozik, hát megpenget egy-egy húrt a gitárján, tovább lapoz egy könyvben, esetleg valami bejegyzést ír egy blogra... De azért csak bukott fizikus marad; olyan, aki rájött, hat évet késett álma megvalósításával - és…..
Hell Yeah! Lufik, olaj és pötty 2009.11.29 18:42:00
Mit mond a diplomás mérnök a diplomás bölcsésznek?- Két kólát és egy krumplit kérek.         Szerintem ez igenis vicces. Még akkor is, ha én is BTK-ra járok. Vannak azonban olyan arcok akik tényleg és véresen komolyan utálva…..
Hell Yeah! Most mi van? 2009.10.28 15:50:00
Üdwözlet! Ez a blog kihalóban van, ezt mindenki érzékeli. Utolsó próbálkozásokat azért még lehet tenni. De ebben Marcira is szükség volna. Hallod Marci? Szóval lényeg a lényeg, hogy most egy tök érdekes módját próbálom ki ennek az egésznek mégpedig azt, hogy a West Endben…..
Hell Yeah! Üsd, vágd... 2009.04.05 11:33:00
Hello mindenki (az igazat megvallva fogalmam sincs, hogy kell-e köszönni egy blogban, pláne egy olyan agyatlanban mint ez, de én azért megszokásból köszönök)! Az, hogy Nemzetközi párnyacsata nem jelent túl sok ember számára valamit is ha jól sejtem. Az egyszerű ember fogja magát, a…..
Hell Yeah! Itt egy citrom. 2009.03.09 22:07:00
Tavasz van! És most, hogy végre tavasz van, egyből írok ide valamit! Mondjuk, a tavaszról. A tavasz egy olyan dolog, amit szokás várni. Egy kicsit én is vártam, a nyár miatt. Egyébként én a téllel is elvagyok, ha nem tudom, vagy éppen hó is van. És szerencsére most, a tél…..
Nahellow! Szóval végülis elszántam magam, hogy ide írjak. Mit mondjak most éppen vérzik az orrom (ha éppenséggel érdekel valakit, nem mintha megváltozna tőle valami is), szóval ez a bejegyzés rengeteg rizsát fog tartalmazni (ebből is látszik, hogy én írtam). Nos az első…..