Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uramisten

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári dömping közepette egy szombati esti villámlátogatás fért bele a Fezenre, ami az Ignite és az Offspring megtekintését jelentette, meg egy kör sétát a fesztiválon. A becsekkolás és a bejutás összesen 2 perc lehetett, ami új világrekord. A fesztivál egy közepes méretű zenei rendezvény, ahol…..
Uramisten 2017.08.07 09:35:59
@Noname Watanabe: családi ügy miatt nem vesz részt a turnén. "Due to a family matter,[7] Noodles was not part of The Offspring's summer 2017 tour with Sublime with Rome.[8]"
Egyszer már hallottuk az ultimate érvet, hogy az utast abúzáló ellenőrök nem is ellenőrök voltak, hanem biztonsági őrök, és nem is abúzáltak, mert a hazugságvizsgáló azt mondta. Valami hasonló történt ezúttal a Batthyányi-téren. Az ellenőrnek látszó tevékenységet végző…..
Naiv nagymama nem követi a BKK papírtologatási trendjeit, a BKV-pénztáraknál pedig juszt sem szóltak soha, hogy csókolom, 2013. március 31.-jén lejárt a nyugdíjasbérlete, hiába van bármilyen távolabbi időpont ráírva: A ma reggel az M3 metróvonal Újpest-központi…..
Uramisten 2013.07.19 10:56:26
@elwood: itt a bkk-ról van szó, ahol még több pénz folyik el...
Szomorú emailt hozott a drótpostás Zsolt nevű olvasónknak, aki azonnal továbbította nekünk a sokkoló hírt: a Céltudatos és Kalandvágyó Férfiaknak ezentúl más Magazint kell lapozgatniuk: "Értesítjük, hogy a CKM magazin nyomtatott kiadása a 2013/01 lapszámmal megszűnt" - áll a levélben, ami egyúttal…..
Uramisten 2013.07.05 13:12:39
Miközben tegnap a magyar sajtó és a blogoló társadalom a villamosvezető által megvert terhes nővel volt elfoglalva, egy másik sajnálatos eset is történt Budapesten. Kora este a Ferenciek terén a megállóból az Erzsébet híd felé elinduló 107E busz satufékezett. A Mercedes Citaron…..
Az überromantikus esemény legfontosabb mozzanatai szerencsére alaposan dokumentálva lettek:     Innen is gratulálunk!  ..
Uramisten 2013.06.13 14:58:13
@Fénnyel teli esernyő: "elit" kör?? "ti is szeretnétek ebbe a társaságba tartozni!" - bocs, sztem nevetni jobb rajtuk, mint odatartozni az "elit" marhákhoz:)
Ez egy indulatposzt, igen. Jön haza középiskolás gyerekem kiakadva, hogy a BKV ellenőrök — rendőri kísérettel — kifizettettek vele 6000 forintot. Ennyi volt nála. Az indok az volt, hogy bérletátadással megpróbált másvalakit átjuttatni a metró bejáraton. A valóság ezzel…..
Gábor saját hatáskörén belül indította be a párbeszédet a joszaki.hu-ról kinézett mesterrel, de törölték az értékelését: A joszaki.hu oldalon kerestem mestert. Az oldal azért volt vonzó számomra, mert lakóhelyhez közeli mestert ajánl, az oldalon meg lehet nézni a mester…..
(A szöveg komolyságát, itt-ott nehézségét kicsit ellensúlyozandó, utazgatásunk további képeit mellékelem.) Három évvel ezelőtt azt a kérdést tettem fel, hogy lehet-e offgrid módon élni? A válasz egyértelműen igen. A kérdés finomítása már nem vezet ennyire sarkos…..
Uramisten 2013.05.25 07:11:40
A kormany.hu oldaláról egyenesen az arcotokba bele: Az összetartozás dala. A rohadt életbe már, de tényleg...ez mi a jó édes kis hörcsög faszának kellett??!! via 444.hu ..
hogyvolt Hannibal 1x06 - Saslik 2013.05.16 16:00:00
Az évad eddigi legjobb része következik, melyről nehéz sziporkázó hogyvoltot írni, mert a dialógusokkal feltupírozott képi világot legfeljebb egy kisregényben lehetne hitelesen átadni. Rögtön ott nyitunk, ahol majd Hannibal fogja nyugdíjas emberevő éveit tölteni, abban a bizonyos…..
Uramisten 2013.05.17 10:10:32
@doggfather: igen a 7. rész sokkal jobb már
Hányszor, de hányszor megfogadtam, hogy nem foglalkozom többé Schmitt Pállal, édes istenem! De egyszerűen nem megy, mert ahelyett, hogy csendben meghúzná magát, esetleg bocsánatot kérne, ő igényt tart "becsületes életművének elismerésére".NEKI ÁLL FELJEBB!Rábizonyították a…..
A Viasat tovább folytatja a realiy műfaj pöcegödrének számító álláskereső show-ját, amiben ezúttal a dúskeblű pincérlányos Hooters helyett a BKK-t reklámozzák: az Újonc egyik epizódjában közösen keresnek majd úgynevezett hálózati forgalomirányító munkatársat. Ami…..
Közel a negyvenhez RicsiPí és Qka Mc továbbra sem hajlandó felnőni. Meghívójuk alapján biztos megint valami vicces dologra készülnek, mert ilyeneket írtak: Videoklipet készül forgatni az Animal Cannibals, melyhez szeretettel várnak statisztákat is. A…..
Selmeczi alá valami elképesztően zseniális szöveget tolt az írnok, mert ugye Gabikáról nagy teljesítményeket sosem feltételezünk. Egy rövid MTI-sajtóközleménybe belezsúfolni a teljes "elmúltnyolcévet" tényleg példát mutat minden közleményíró pártállami (vagy állampárti)…..