Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K. Trout

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Javuló tendenciát mutat a tévéműsor, lassan vége az uborkaszezonnak, és bár annyi újdonság nincs, azért volt miből válogatnunk hétfő estére, így a folyamatos ostorozásom után virtuális fejsimit küldök az illetékeseknek, mivel ezúttal nem akarják az unalomba fullasztani…..
K. Trout 2010.08.23 21:08:55
2007 április 7-én, azaz ma éppen 3 éve, hogy bemutatták a Szépművészeti Múzeum bővítésének terveit. A Karácsony Tamás tervezte bővítés a föld, pontosabban a Hősök Tere alá építené tovább a múzeumot. Az eredeti épületet Schickedanz Albert tervezte, az építés 1899 és…..
A modern magyar ember joggal kínzó főkérdésre keresi a választ S.: illik vagy kell-e borravalót adni, ha pultban fizetünk, és elvisszük az árut. S. egy elvitelre sütő pizzásnál nem tejelt, mire beszóltak neki. Ő postát és közértet emleget, ahol nem jattolunk. Kocsmában viszont…..
Azoknak, akik nem a Filmszemlén vannak éppen (de ha nincsenek, menjenek, vannak jó filmek), nem is isznak valahol, már minden könyvet elolvastak, ami csak létezik, és nem akarnak a családdal beszélgetni, a következő alternatív szórakozást kínálja a tévé: Miss Marple, a végtelenül…..
Mese nincs, egy klasszikussal kezdünk, Jack Nicholson Kínai negyed című filmjével, amit az m1 tűzött műsorára 21:30-tól Roman Polanski gyönyörű film noir-ja egy magánhekusról szól, és szerepel benne Faye Dunaway is, aki fiatalon iszonyú helyes nő volt. A Tv2 ismétel, de House-t…..
K. Trout 2010.02.03 22:25:18
Az m2-vel és dokfilmekkel kezdjük a hétfő estét, 19:05-kor kezdődik a Párizst és környékét bemutató Múzeumtúra, amiben ma a kényelmes fotelünkben ücsörögve Az Orly repülőtérre látogathatunk el. Aztán A világ háborúja (19:35) következik, a mai rész a globalizációról…..
Mindig mondjuk, hogy bűn ilyenkor tévézni, hiszen még este is jó idő van, amúgy meg egyre később sötétedik. De hát a függőség az függőség, a doboz meg doboz, úgyhogy lássuk, mit bámulunk ma. Ha korán el akarjuk kezdeni a tévézést, akkor kapcsolhatunk például a…..
A Filmmúzeumon kezdjük az estét, a Hollywoodi emlékkönyv című sorozatban előbb Goldie Hawn-t (19:00), aztán Johnny Weissmullert (19:30) mutatják be. Nyolctól ugyanitt Forró szél, amiben Surda egy nagyszerű találmányba, az alkohol ízű, alkoholmentes ital gyártásába fektet be.…..